Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Zapowiedź nowej wersji serwisu!

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Kayla

Re: Zapowiedź nowej wersji serwisu!

Post autor: Kayla » sob mar 18, 2023 11:42 am

Mam pytanie odnośnie transmisji grupowych. Obecnie czas rozpoczęcia grupki można przekładać/przedłużać o prawie 8 minut. Czy na nowej wersji serwisu ulegnie to zmianie?

Mirrabellka

Post autor: Mirrabellka » sob mar 18, 2023 5:50 pm

Naprawdę będzie super jak te zmiany wejdą. Możliwości jest tak wiele mi po głowie chodzi pytanie, czy po rozpoczęciu transmisji grupowej będzie szansa zakupu biletu dla "spóźnialskich". Wiele razy mialam sytuację, w której dostawalam wiadomość prywatna z zapytaniem jak kupić bilet chwile po starcie.

Awatar użytkownika
bastek
Administrator

Post autor: bastek » sob mar 18, 2023 6:42 pm

Jak wspominałem za wcześnie jest na szczegóły dotyczące działania serwisu.
Za wszystkie propozycje dziękuję i proszę o jeszcze :)

fifinio

Post autor: fifinio » sob mar 18, 2023 7:38 pm

To ja bym proponował taką opcję, jak za innych tego typy serwisach. Osoba transmitująca powinna mieć możliwość wybrania osobę do pomocy, która obejmie funkcje moderatora i będzie pilnować zachowania na chatcie. Moderatorzy SU nie zawsze są dostępni w odpowiednim momencie, a takie udogodnienie z pewnością pomoże.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » sob mar 18, 2023 8:08 pm

fifinio pisze:
sob mar 18, 2023 7:38 pm
To ja bym proponował taką opcję, jak za innych tego typy serwisach. Osoba transmitująca powinna mieć możliwość wybrania osobę do pomocy, która obejmie funkcje moderatora i będzie pilnować zachowania na chatcie. Moderatorzy SU nie zawsze są dostępni w odpowiednim momencie, a takie udogodnienie z pewnością pomoże.
+++++++
Super pomysł

Scream

Post autor: Scream » sob mar 18, 2023 8:10 pm

Fajnie, że w końcu jakieś zmiany. Choć z tego co widzę to trochę za bardzo przyciemniona ta nowa wersja. Ja najbardziej mam nadzieję, że W KOŃCU nie będzie wywalało, bo jeśli szata graficzna ma się zmienić, a dalej będzie wywalało transmisje dziewczyn, to te zmiany nic nie będą warte. Bardzo mnie też ciekawy czy możliwość wstawiania i kupowania jakiś materiałów od dziewczyn, nie wpłynie właśnie na to, że wasze serwery nie będą sobie radzić ze zwiększoną liczbą użytkowników? Ciekawi mnie też czy dalej będą limity znaków na czacie ogólnym i na pv, bo nie ukrywam, niekiedy jest to irytujące. Macie może zamiar usunąć te limit albo zwiększyć z 255 do wyższej wartości?

Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » sob mar 18, 2023 8:16 pm

"Zapowiedź nowej wersji serwisu!"

Jestem kobietą małej wiary - nie uwierzę, gdy nie zobaczę!

vanillaisforicecram

Post autor: vanillaisforicecram » sob mar 18, 2023 8:52 pm

Tak! Mianowanie kogoś z widzów moderatorem moim zdaniem też powinno być! Modelka sama wybiera kogo chce ustawić wśród swoich widzów na moderatora, w kazdej chwili może to cofnąć. Taki moderator po pierwsze banuje osoby, które łamią zasady danego czat roomu, po drugie hajpuje widzów aby tipowali, przypomina np o ruletce jeśli modelka ją ma, czy o zbliżającej się transmisji grupowej itp W ten sposób modelka nie musi sama się prosic o tipowanie plus nie musi sie użerać z chamami/żebrakami i może się skupić na transmisji. Na innych stronach tak można robić, jak su to wprowadzi to byłby mega krok

Scream

Post autor: Scream » sob mar 18, 2023 9:15 pm

vanillaisforicecram pisze:
sob mar 18, 2023 8:52 pm
Taki moderator po pierwsze banuje osoby, które łamią zasady danego czat roomu
Najgorsze co można tutaj zrobić. Za dużo tutaj zakochańców, toksycznych widzów, którzy by nadużywali tej władzy do eliminowania konkurencji. xD Banowaniem powinna się zajmować tylko osoba transmitująca, żaden widz. I mam nadzieję, że tak pozostanie tym bardziej, że słyszałem jak to funkcjonuje w innych miejscach, kiedy widz ma za dużo władzy. Na ten przykład Ty możesz mieć duży dystans do siebie, a ten widz, który będzie moderatorem będzie uszczypliwe teksty traktował jako atak na Twoją osobę. Szefem swojej transmisji powinna być wyłącznie osoba transmitująca.

vanillaisforicecram

Post autor: vanillaisforicecram » sob mar 18, 2023 10:42 pm

No własnie, ty tylko o tym słyszałes, a ja mam w tej sprawie doswiadczenie i cos o czym piszesz nigdy nie mialo miejsca. Jak ktoś nie chce to przeciez nie musi nikogo mianonwac moderatorem i tyle. Poza tym miano moderatora mozna komus odebrac jednym kliknięciem. Opcja powinna byc, zeby osoby które chcą z tego korzystać mogły

Scream pisze:
sob mar 18, 2023 9:15 pm
vanillaisforicecram pisze:
sob mar 18, 2023 8:52 pm
Taki moderator po pierwsze banuje osoby, które łamią zasady danego czat roomu
Najgorsze co można tutaj zrobić. Za dużo tutaj zakochańców, toksycznych widzów, którzy by nadużywali tej władzy do eliminowania konkurencji. xD Banowaniem powinna się zajmować tylko osoba transmitująca, żaden widz. I mam nadzieję, że tak pozostanie tym bardziej, że słyszałem jak to funkcjonuje w innych miejscach, kiedy widz ma za dużo władzy. Na ten przykład Ty możesz mieć duży dystans do siebie, a ten widz, który będzie moderatorem będzie uszczypliwe teksty traktował jako atak na Twoją osobę. Szefem swojej transmisji powinna być wyłącznie osoba transmitująca.

ODPOWIEDZ