Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
(Kruger)

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: (Kruger) » pt cze 16, 2023 10:16 pm

No dobra ale czy karta będzie plastikowa czy wirtualna, że dodaję się do Portfela Google czy Apple i można korzystać zbliżeniowo przez NFC , czy też powstanie oddzielna aplikacja gdzie taka będzie możliwość bo wypłacić pieniądze można w bankomacie są przecież kody blik czy inne gdzie taką opcję mają 😁

Bo wirtualnie wiadomo nie musicie czekać na wydanie itp straci ważność lub zniszczy się zaginie to według mnie byłoby najlepsze rozwiązanie

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » sob cze 17, 2023 12:28 am

(Kruger) pisze:
pt cze 16, 2023 10:16 pm
No dobra ale czy karta będzie plastikowa czy wirtualna, że dodaję się do Portfela Google czy Apple i można korzystać zbliżeniowo przez NFC , czy też powstanie oddzielna aplikacja gdzie taka będzie możliwość bo wypłacić pieniądze można w bankomacie są przecież kody blik czy inne gdzie taką opcję mają 😁

Bo wirtualnie wiadomo nie musicie czekać na wydanie itp straci ważność lub zniszczy się zaginie to według mnie byłoby najlepsze rozwiązanie
Na razie wiem tylko o takich plastikowych które będzie można zamówić do domu - ale wiem o co chodzi z wirtualnymi. Dowiem się jak to będzie wyglądało i dam znać.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » sob cze 17, 2023 12:31 am

Hello everyone, I'm posting in English as most people affected by the international transfer situation are outside of Poland.

This is an update about the situation:

Thank you all for your patience while we work through this.

On June 20th, 2023, we will be implementing changes to cashout ecards which are intended to withdraw funds to non-Polish banks. Depending on the currency used, the fees involved under this new approach will be $65 or €65. Please note that these fees are applied per cashout. Which is the reason why we recommend not to cashout small amounts but rather accumulate several Payout eCards, bundle them together and send one wire instead of multiple ones. If you have a polish bank account, the transaction is free.

Soon PayRedeem will introduce our own physical prepaid cards. Each PayRedeem user can then order such a prepaid card home, and then either use PayRedeem funds for everyday shopping or cash them out at an ATM.

As we understand that 65Euro/USD is a lot per transaction we are working on plugging in new partners via which you will be able to make cheaper cashouts.

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » sob cze 17, 2023 5:46 am

PayRedeem_Support pisze:
sob cze 17, 2023 12:31 am
Hello everyone, I'm posting in English as most people affected by the international transfer situation are outside of Poland.

On June 20th, 2023, we will be implementing changes to cashout ecards which are intended to withdraw funds to non-Polish banks. Depending on the currency used, the fees involved under this new approach will be $65 or €65. Please note that these fees are applied per cashout. Which is the reason why we recommend not to cashout small amounts but rather accumulate several Payout eCards, bundle them together and send one wire instead of multiple ones. If you have a polish bank account, the transaction is free.

Soon PayRedeem will introduce our own physical prepaid cards. Each PayRedeem user can then order such a prepaid card home, and then either use PayRedeem funds for everyday shopping or cash them out at an ATM.

As we understand that 65Euro/USD is a lot per transaction we are working on plugging in new partners via which you will be able to make cheaper cashouts.
Na Ukrainie można otworzyć polskie konto w banku partnerskim PKO do przelewów lokalnych. Ale podają tylko szczegóły. Nie podają kodu Swift ani oświadczenia o adresie. Czy można dokonać płatności za pomocą takiego konta bankowego?

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » sob cze 17, 2023 3:26 pm

Stereobank został zapowiedziany rok temu i nie wiadomo, kiedy zostanie dodany. Minął już pierwszy kwartał 2023 roku. W Polsce jest chyba za dużo ograniczeń finansowych.

Plus już pisałem, że na Ukrainie jest już bank z polskimi danymi. Ale nie ma on kodu Swift i wyciągu, którego wymaga PayRedeem. Kiedy istniał stary panel wypłat, wiele dziewczyn pobierało pieniądze do tego banku. Ale teraz nie ma takiej opcji. PayRedeem ma bardzo skomplikowaną procedurę płatności, więc nie możemy dodać tego banku.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pn cze 19, 2023 11:44 am

Vanessa_Mae pisze:
sob cze 17, 2023 5:46 am
PayRedeem_Support pisze:
sob cze 17, 2023 12:31 am

Na Ukrainie można otworzyć polskie konto w banku partnerskim PKO do przelewów lokalnych. Ale podają tylko szczegóły. Nie podają kodu Swift ani oświadczenia o adresie. Czy można dokonać płatności za pomocą takiego konta bankowego?
Sprawdzam możliwość przelewów na takie konto bez wysyłania przez SWIFT. Dzięki.

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » pn cze 19, 2023 12:22 pm

Tak to wygląda w naszym banku.

ObrazekObrazek

Batwomen

Post autor: Batwomen » pn cze 19, 2023 1:39 pm

Payreddem so from tomorrow you can order transfers to Ukrainian accounts? is this going to work for sure?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt cze 20, 2023 4:49 pm

toweliiegirl420 pisze:
pn cze 19, 2023 5:17 pm
Czekam na przelew od 10.06 dziś mamy 19.06 gdzie jest moja kasa? Czemu tak długo?
Jeżeli chodzi o przelewy na konta Polskie to dwa razy się dziś dowiadywałem i w obydwu przypadkach dostałem info że na konta polskie wszystko idzie normalnie. Proszę pamiętać że przelew nie będzie następnego dnia na koncie po naciśnięciu wypłaty na ShowUp, bo jeszcze musi zostać zatwierdzony. Nic się nie zmieniło z tym jak wysyłamy przelewy lokalne w PLN.

Ciasna_Laura

Post autor: Ciasna_Laura » wt cze 20, 2023 4:52 pm

PayRedeem_Support pisze:
wt cze 20, 2023 4:49 pm
toweliiegirl420 pisze:
pn cze 19, 2023 5:17 pm
Czekam na przelew od 10.06 dziś mamy 19.06 gdzie jest moja kasa? Czemu tak długo?
Jeżeli chodzi o przelewy na konta Polskie to dwa razy się dziś dowiadywałem i w obydwu przypadkach dostałem info że na konta polskie wszystko idzie normalnie. Proszę pamiętać że przelew nie będzie następnego dnia na koncie po naciśnięciu wypłaty na ShowUp, bo jeszcze musi zostać zatwierdzony. Nic się nie zmieniło z tym jak wysyłamy przelewy lokalne w PLN.
Mi z PR pieniądze zostały wysłane o 16:35 w piątek.Dziś jest wtorek i nadal nie dotarły na konto

ODPOWIEDZ