Zapowiedź nowej wersji serwisu!
-
Re: Zapowiedź nowej wersji serwisu!
@bastek
I co będzie coś z tego tyle lat robicie, że by można było portal socjal media stworzyć.
Szkoda, że Admini i Moderatorzy mają wywalone na Nas i nie odpisują na forum
I co będzie coś z tego tyle lat robicie, że by można było portal socjal media stworzyć.
Szkoda, że Admini i Moderatorzy mają wywalone na Nas i nie odpisują na forum
-
Obecną strona jest tragiczna... Interfejs jak i streming który się opóźnia. Show musi nadrobić zaległości bo konkurencja mocno odjechała. Nowa strona co zapowiedzieli wygląda naprawdę fajnie, widać duży postęp jak i nowoczesność taka storna na pewno by przyciągnęła sporo nowych osob. Tylko pytanie, czy to w ogóle się ukaże? Admin powinien dać jakaś informacje, cokolwiek czy to w ogóle jest realizowane czy jednak nie. Jeśli tak to warto czekać, tylko brak informacji co i jak, na wiadomość tez nie odpisuja wiec obawiam sie że to była reklama żeby przyciągnąć więcej osób .... szkoda
-
Jak nie ma obs? Korzystam i jest okpenisWkratke pisze: ↑pn sty 29, 2024 11:15 pmte beta testy już trwają chociaż? jak mam koleżankę namówić na występy tutaj jak jest 2024 rok i nie ma obs?
Raczej chodzi tutaj o natywne wsparcie jak na innych platformach. Na su można używać obs'a jako virtual cam, roziwazanie okej, ale ogranicza funkcjonalnośćSEXI_GWIAZDECZKA pisze: ↑wt paź 08, 2024 6:51 pmJak nie ma obs? Korzystam i jest okpenisWkratke pisze: ↑pn sty 29, 2024 11:15 pmte beta testy już trwają chociaż? jak mam koleżankę namówić na występy tutaj jak jest 2024 rok i nie ma obs?
-
Jestem tego samego zdania, ze na tyle lat a strona tragiczna jest nie ma zadnej aplikacji i wparcia iphone, konkurencja ładnie sie rozwija a Showup powoli umiera