Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

PayPlume

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
NapalonaKlaudusia26

Re: PayPlume

Post autor: NapalonaKlaudusia26 » czw lis 07, 2024 12:03 pm

Gaudens pisze:
czw lis 07, 2024 12:01 pm
Musicie podłączyć konto PayPlume do su, mi normalnie przelewy idą i wypłacam przez PP.
Podłączyłam. Wszystko było ok ale i tak anulowali . Jeszcze raz zrobilam to samo

Gaudens

Post autor: Gaudens » czw lis 07, 2024 12:06 pm

NapalonaKlaudusia26 pisze:
czw lis 07, 2024 12:03 pm
Gaudens pisze:
czw lis 07, 2024 12:01 pm
Musicie podłączyć konto PayPlume do su, mi normalnie przelewy idą i wypłacam przez PP.
Podłączyłam. Wszystko było ok ale i tak anulowali . Jeszcze raz zrobilam to samo
Zrób weryfikacje od nowa jak znowu anulują, ja ją już robiłam w tym roku z 4 razy bo mi ciagle anulowali przelewy haha

vik89

Post autor: vik89 » czw lis 07, 2024 12:27 pm

klara12 pisze:
czw lis 07, 2024 11:42 am
Opowiedz jest prosta robią nas w balona po raz kolejny , przestać robić transmisję ale to do niektórych nie dociera!!!
Czyli co? Brak transmisji -> brak żetonów -> brak problemu z ich wypłatą - raczej kiepska rozwiązanie. To raczej nie dociera do niektórych, że dziewczyny tu bez dużego nakładu czasu zarabiają na czysto po kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie na czysto i niby zrezygnują z tego, bo jest opóźnienie?

klara12

Post autor: klara12 » czw lis 07, 2024 12:36 pm

vik89 pisze:
czw lis 07, 2024 12:27 pm
klara12 pisze:
czw lis 07, 2024 11:42 am
Opowiedz jest prosta robią nas w balona po raz kolejny , przestać robić transmisję ale to do niektórych nie dociera!!!
Czyli co? Brak transmisji -> brak żetonów -> brak problemu z ich wypłatą - raczej kiepska rozwiązanie. To raczej nie dociera do niektórych, że dziewczyny tu bez dużego nakładu czasu zarabiają na czysto po kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie na czysto i niby zrezygnują z tego, bo jest opóźnienie?
A niby dlaczego nie? Aż taka pazerność na zety? Chyba że to niektórych jedyne źródło dochodu to mają rzeczywiście problem

vik89

Post autor: vik89 » czw lis 07, 2024 12:59 pm

Ale w imię czego mają rezygnować z transmisji? Bo do tego nawołujesz. Te co dobrze zarabiają mają odłożoną kasę i nie muszą wypłacać na już. Co za różnica dla nich czy wypłacą teraz, czy za 2 tygodnie. Problem mają te, które wypłacają od razu jak tylko uzbierają 1000 zł.

klara12

Post autor: klara12 » czw lis 07, 2024 1:06 pm

vik89 pisze:
czw lis 07, 2024 12:59 pm
Ale w imię czego mają rezygnować z transmisji? Bo do tego nawołujesz. Te co dobrze zarabiają mają odłożoną kasę i nie muszą wypłacać na już. Co za różnica dla nich czy wypłacą teraz, czy za 2 tygodnie. Problem mają te, które wypłacają od razu jak tylko uzbierają 1000 zł.
Niska frekwencja to cios raczej dla tej platformy wiem to bo tyle czasu tu jestem i było im to nie na rękę gdy były podobne problemy z wypłatami, było mało dziewczyn ktore nadawały to i wypłaty nagle ruszyły ...

DOMINA-MARTA32

Post autor: DOMINA-MARTA32 » czw lis 07, 2024 3:13 pm

a ja mam pytaniw zetony mi wrocily cofneli wyplate na payplume wczesniej juz dwa dni temu zalozyli mi konto z automatu jak potwierdzilam dane na payrdeem i teraz jak chce znowu wyplacic to jest caly czas blad bo loguje sie na tym payplume i lipa ktos ma tez taki problem napisalam do nich ale narazie cisza dopiero dzis widze panel payplume wczesniej mi to nie wyskakiwalo

NapalonaKlaudusia26

Post autor: NapalonaKlaudusia26 » czw lis 07, 2024 3:32 pm

DOMINA-MARTA32 pisze:
czw lis 07, 2024 3:13 pm
a ja mam pytaniw zetony mi wrocily cofneli wyplate na payplume wczesniej juz dwa dni temu zalozyli mi konto z automatu jak potwierdzilam dane na payrdeem i teraz jak chce znowu wyplacic to jest caly czas blad bo loguje sie na tym payplume i lipa ktos ma tez taki problem napisalam do nich ale narazie cisza dopiero dzis widze panel payplume wczesniej mi to nie wyskakiwalo
Czekaj. Bo ciężko zrozumieć xd mialas juz pieniądze na payplume, ale nie mogłaś ich wypłacić?

DOMINA-MARTA32

Post autor: DOMINA-MARTA32 » czw lis 07, 2024 3:47 pm

nie mialam wogole jak w poniedzialek robilam przelew do dzis wisialo a niedanwo weszlam i zostaly anu;lowany a wczesniej w trakcie wyplaty potwierdzalam dane na payredem ten regulamin i sami mi zalozyli w ciagu paru godzin konto na payplume ale nie mialam kominikatu nowego panelu a teraz jak chce znwou wyplacic to jest blad strony itd

DOMINA-MARTA32

Post autor: DOMINA-MARTA32 » czw lis 07, 2024 3:48 pm

i jest ten komunikat zeby powiazac konto robie to przenosi ale po wyplaceniu jest blad strony zaraz jeszcze raz zobacze

ODPOWIEDZ