Podłączyłam. Wszystko było ok ale i tak anulowali . Jeszcze raz zrobilam to samo
PayPlume
Zrób weryfikacje od nowa jak znowu anulują, ja ją już robiłam w tym roku z 4 razy bo mi ciagle anulowali przelewy hahaNapalonaKlaudusia26 pisze: ↑czw lis 07, 2024 12:03 pmPodłączyłam. Wszystko było ok ale i tak anulowali . Jeszcze raz zrobilam to samo
Czyli co? Brak transmisji -> brak żetonów -> brak problemu z ich wypłatą - raczej kiepska rozwiązanie. To raczej nie dociera do niektórych, że dziewczyny tu bez dużego nakładu czasu zarabiają na czysto po kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie na czysto i niby zrezygnują z tego, bo jest opóźnienie?
A niby dlaczego nie? Aż taka pazerność na zety? Chyba że to niektórych jedyne źródło dochodu to mają rzeczywiście problemvik89 pisze: ↑czw lis 07, 2024 12:27 pmCzyli co? Brak transmisji -> brak żetonów -> brak problemu z ich wypłatą - raczej kiepska rozwiązanie. To raczej nie dociera do niektórych, że dziewczyny tu bez dużego nakładu czasu zarabiają na czysto po kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie na czysto i niby zrezygnują z tego, bo jest opóźnienie?
Niska frekwencja to cios raczej dla tej platformy wiem to bo tyle czasu tu jestem i było im to nie na rękę gdy były podobne problemy z wypłatami, było mało dziewczyn ktore nadawały to i wypłaty nagle ruszyły ...vik89 pisze: ↑czw lis 07, 2024 12:59 pmAle w imię czego mają rezygnować z transmisji? Bo do tego nawołujesz. Te co dobrze zarabiają mają odłożoną kasę i nie muszą wypłacać na już. Co za różnica dla nich czy wypłacą teraz, czy za 2 tygodnie. Problem mają te, które wypłacają od razu jak tylko uzbierają 1000 zł.
-
a ja mam pytaniw zetony mi wrocily cofneli wyplate na payplume wczesniej juz dwa dni temu zalozyli mi konto z automatu jak potwierdzilam dane na payrdeem i teraz jak chce znowu wyplacic to jest caly czas blad bo loguje sie na tym payplume i lipa ktos ma tez taki problem napisalam do nich ale narazie cisza dopiero dzis widze panel payplume wczesniej mi to nie wyskakiwalo
-
Czekaj. Bo ciężko zrozumieć xd mialas juz pieniądze na payplume, ale nie mogłaś ich wypłacić?DOMINA-MARTA32 pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:13 pma ja mam pytaniw zetony mi wrocily cofneli wyplate na payplume wczesniej juz dwa dni temu zalozyli mi konto z automatu jak potwierdzilam dane na payrdeem i teraz jak chce znowu wyplacic to jest caly czas blad bo loguje sie na tym payplume i lipa ktos ma tez taki problem napisalam do nich ale narazie cisza dopiero dzis widze panel payplume wczesniej mi to nie wyskakiwalo
-
nie mialam wogole jak w poniedzialek robilam przelew do dzis wisialo a niedanwo weszlam i zostaly anu;lowany a wczesniej w trakcie wyplaty potwierdzalam dane na payredem ten regulamin i sami mi zalozyli w ciagu paru godzin konto na payplume ale nie mialam kominikatu nowego panelu a teraz jak chce znwou wyplacic to jest blad strony itd
-
i jest ten komunikat zeby powiazac konto robie to przenosi ale po wyplaceniu jest blad strony zaraz jeszcze raz zobacze