Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Asinna

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Asinna » czw lip 20, 2023 11:39 pm

such a situation I am not from the submarine and not from Ukraine. I received a message from the PR today, they tell me that they cannot send by international transfer. this is my second conclusion. the first one I should come this week. Is it possible to open an account without living in Ukraine? The worst thing is that all this stress was in vain. please help foreign models.
I passed all the checks and it was a lot of stress, and you are saying that everything is in vain?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt lip 21, 2023 9:45 am

Witam wszystkich,

Wysłaliśmy ostatnio wiadomość do naszych użytkowników na Ukrainie:

"Due to the ongoing situation in the country, our bank is currently unable to process wire transfers to Ukraine. As a solution, we recommend opening an account in Poland. There are remote options available to acquire an account with a Polish IBAN, such as Kredobank. We suggest that you proceed with opening an account in one of these banks as soon as possible. This will enable you to continue your financial transactions smoothly and securely during this period of uncertainty. It's worth noting that PL transfers are not only efficient but also cost-free, with funds typically arriving within just one day."

Niestety, nie będziemy w stanie wysyłać już przelewów do Ukraińskich banków. Wiem że wiele osób bardzo długo się starała z dokumentacją, i że parę przelewów przeszło, ale nie jesteśmy już w stanie wysyłać tam więcej środków. Najlepszą, sprawdzoną alternatywą jest otwarcie konta bankowego który da konto z polskim numerem IBAN. Tam dalej wysyłamy codziennie przelewy które przychodzą sprawnie i bez żadnych opłat.

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Dalej staramy się wprowadzić inne rozwiązania typu crypto albo karty prepaid i będziemy na bieżąco informować o postępach.

SelenaMi

Post autor: SelenaMi » pt lip 21, 2023 10:00 am

PayRedeem_Support pisze:
pt lip 21, 2023 9:45 am
Witam wszystkich,

"Due to the ongoing situation in the country, our bank is currently unable to process wire transfers to Ukraine. As a solution, we recommend opening an account in Poland. There are remote options available to acquire an account with a Polish IBAN, such as Kredobank. We suggest that you proceed with opening an account in one of these banks as soon as possible. This will enable you to continue your financial transactions smoothly and securely during this period of uncertainty. It's worth noting that PL transfers are not only efficient but also cost-free, with funds typically arriving within just one day."

Niestety, nie będziemy w stanie wysyłać już przelewów do Ukraińskich banków. Wiem że wiele osób bardzo długo się starała z dokumentacją, i że parę przelewów przeszło, ale nie jesteśmy już w stanie wysyłać tam więcej środków. Najlepszą, sprawdzoną alternatywą jest otwarcie konta bankowego który da konto z polskim numerem IBAN. Tam dalej wysyłamy codziennie przelewy które przychodzą sprawnie i bez żadnych opłat.

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Dalej staramy się wprowadzić inne rozwiązania typu crypto albo karty prepaid i będziemy na bieżąco informować o postępach.
Obecnie otwieram polskie konto w Credo Banku. Ale pieniądze zostały wysłane z PR na konto ukraińskie i nie przyszły, a także nie wróciły z powrotem do PR. Nie widziałam ich już 2 miesiące. Mówisz, że wysłałeś, ale oni mówią, że nic nie otrzymali. Proszę o sprawdzenie tej płatności!!!
płatność została wysłana, zanim zgłosiłeś problemy z przelewami międzynarodowymi. W każdym razie nie chcę o nim zapomnieć. Jesteś odpowiedzialny za wysyłane przez Ciebie płatności!!!

Batwomen

Post autor: Batwomen » pt lip 21, 2023 11:28 am

Payredem tell, will Kredobank work normally? this will not happen to him as with Ukrainian accounts?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt lip 21, 2023 2:25 pm

Batwomen pisze:
pt lip 21, 2023 11:28 am
Payredem tell, will Kredobank work normally? this will not happen to him as with Ukrainian accounts?
Kredobank will continue to work with their PL Iban accounts no problem. We are also still going to send to Ukrainian users with Wise and Zen too. It will affect those who wired with swift directly to a UA Iban.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt lip 21, 2023 2:28 pm

SelenaMi pisze:
pt lip 21, 2023 10:00 am
PayRedeem_Support pisze:
Witam wszystkich,

Obecnie otwieram polskie konto w Credo Banku. Ale pieniądze zostały wysłane z PR na konto ukraińskie i nie przyszły, a także nie wróciły z powrotem do PR. Nie widziałam ich już 2 miesiące. Mówisz, że wysłałeś, ale oni mówią, że nic nie otrzymali. Proszę o sprawdzenie tej płatności!!!
płatność została wysłana, zanim zgłosiłeś problemy z przelewami międzynarodowymi. W każdym razie nie chcę o nim zapomnieć. Jesteś odpowiedzialny za wysyłane przez Ciebie płatności!!!
Oczywiście wszystkie środki zostaną cofnięte i wrócą na PayRedeem. Proszę o kontakt bezpośrednio z działem obsługi aby mieć dostęp do Pani dokumentów. Zapewne już mamy Pani sprawę w toku i staramy się jak najszybciej zwrócić środki.

SelenaMi

Post autor: SelenaMi » pt lip 21, 2023 3:02 pm

OK, napiszę jeszcze raz bezpośrednio do serwisu, ale proszę też o pomoc i udział w tej sytuacji. Odpowiedź szablonowa nie będzie mi odpowiadała. Minęło zbyt dużo czasu, by czekać w ciszy. Będę tu zadawał pytania, dopóki nie dostanę pieniędzy.

T-boy

Post autor: T-boy » pt lip 21, 2023 3:39 pm

To nieuczciwe! Powinno się jasno i wyraźnie komunikować przed włączeniem kamery i rozpoczęciem "Show", że jak ktoś chce potem wypłacić swoje pieniądze to musi wam przekazać wszelkie dane osobiste tj. skan dowodu. Wiecie, że większość osób nie zdecyduje się wysłać wam dowodu, toteż zostawiacie informacje o wysyłce wrażliwych danych na sam koniec. Moim zdaniem to bardzo nieuczciwe praktyki.

SelenaMi

Post autor: SelenaMi » pt lip 21, 2023 4:30 pm

i po raz kolejny dostałem odpowiedź, że PR wysłał pieniądze i..... nic .... że raz, nie wiadomo kiedy, pieniądze zostaną mi zwrócone. to chaos!!! transakcje bankowe powinny mieć terminy, a nie puste wymówki!
Chcę pracować i dostawać pieniądze za pracę, a nie grać w ruletkę z PR-em: czy mi zapłacą, czy nie!!!

Asinna

Post autor: Asinna » pn lip 24, 2023 1:32 pm

PayRedeem_Support pisze:
Witam wszystkich,

did you read what i wrote? I am not from Ukraine and not from Poland. How can I open an account with Kredobank?

ODPOWIEDZ