Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
[ цитата = krebmeri post_id = 82955 раз = 1688657019 user_id = 77663 ]
Підіть у відділення, и попростіть надати вамі реквити летримання коштетів за країн ЕС та Поля, та ваш український рахунок, сам його прийме Payredeem
[ / цитата ]
Підіть у відділення, и попростіть надати вамі реквити летримання коштетів за країн ЕС та Поля, та ваш український рахунок, сам його прийме Payredeem
[ / цитата ]
Ostatnio zmieniony sob lip 08, 2023 2:27 am przez _Elena_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Payredeem sent me two payments to my Revolut immediately this week. Let's see how the money will come and whether it will come. With Credo Bank, I didn’t succeed because I’m not in Ukraine, and I don’t know the options to get an extract online. I hope that I will continue to receive my payments without problems, which were this month
-
I hope all these misunderstandings will soon stop and everyone will be able to receive their payments in a way that will be close to him. If someone else received funds for a Monobank euro card - please let me know.
I want to apologize to Payredeem for a lot of rude messages. My payments were sent to me within three days of last week. Hope to get them soon. But such a delay and a lot of problems and getting money can infuriate any person.
I want to apologize to Payredeem for a lot of rude messages. My payments were sent to me within three days of last week. Hope to get them soon. But such a delay and a lot of problems and getting money can infuriate any person.
Може комусь знадобиться ця інфа та буде корисна.
Коли тільки Пейрідем запустив міжнародні виплати я заказала платіж і указала гривневий рахунок Монобанку але в мене також був і евро рахунок моно.Так от гроші зарахувались на евро рахунок всі рази, а ось цитата Монобанку; Платіж було надіслано на реквізити гривневої картки, але ми зараховуємо валютні надходження лише на валютні картки.
Ви можете переказати необхідну суму з валютної картки на гривневу. Моя подруга також замовила три платежі на гривневий рахунок але вони довго не приходили ,потім я їй порадила завести рахунок в евро того ж монобанку і кошти на наступний день всі один за одним їй зарахувались на валютний рахунок(тобто пейрідем дійсно їх відправив раніше але вони просто висіли і в гривню не могли конвертуватись через якісь обмеження в банківській системі).
Коли тільки Пейрідем запустив міжнародні виплати я заказала платіж і указала гривневий рахунок Монобанку але в мене також був і евро рахунок моно.Так от гроші зарахувались на евро рахунок всі рази, а ось цитата Монобанку; Платіж було надіслано на реквізити гривневої картки, але ми зараховуємо валютні надходження лише на валютні картки.
Ви можете переказати необхідну суму з валютної картки на гривневу. Моя подруга також замовила три платежі на гривневий рахунок але вони довго не приходили ,потім я їй порадила завести рахунок в евро того ж монобанку і кошти на наступний день всі один за одним їй зарахувались на валютний рахунок(тобто пейрідем дійсно їх відправив раніше але вони просто висіли і в гривню не могли конвертуватись через якісь обмеження в банківській системі).
-
Я смогла подтвердить польский счет кредобанка в пай редене , просто загрузите в раздел документов листочек с польским ибаном который дал вам банк при открытие польского счета , потом напишите и пришлите на почту пай редена эти документы , а именно выписку с кредобанка и этот листочек , просто его фотку, а потом ждите ответа от пай редена о том чтобы вы добавили польские реквизиты в кешаут и указали страну Польша , и ждите когда подтвердят . ( свифт код можно найти на сайте кредобанка) ну или позвоните оператору он вам скинет ссылку в смс )
-
- Partner
Kod swift dla kredobanku to WUCBUA2X - ale przelewy dalej idą na konta z ibanem PL systemem elixir. W banku powiedzieli że nie można założyć konta z polskim IBANem?YourKittySailor pisze: ↑pt lip 07, 2023 11:18 amЯ також була у відділені, і мені сказали, що можуть надати виписку лише по українському рахунку. Також мені цікаво, де ви знайшли Swift код, якщо банк його не надає.
Ось інструкція для користування польським рахунком від Kredo bank. Як ви бачите, будь хто може відправляти кошти, окрім PayRedeem. Без виписки та Swift.
https://kredobank.com.ua/private/pereka ... z-polshchi
-
- Partner
Thanks for your apologies. We understand that when it comes to getting paid, there is no room for such delays and uncertainty. We also hope everyone can receive their payments in a timely manner without any guessing games.karamelka123 pisze: ↑sob lip 08, 2023 2:31 pmI hope all these misunderstandings will soon stop and everyone will be able to receive their payments in a way that will be close to him. If someone else received funds for a Monobank euro card - please let me know.
-
- Partner
Yes, we had to switch providers and now international payments are going out on regular basis. Sorry you had to wait so long in order to receive your funds.
-
кому нужна информация по поводу кредобанка : вчера мне подтвердили польский счет в пай редене - я поставила деньги на вывод и вот сегодня вечером они пришли/ who needs information about Ukraine Credobank : yesterday I was confirmed a Polish account in Pay Reden - I put money on withdrawal and tonight it came in.-BabyYoda- pisze: ↑pn lip 10, 2023 9:40 amЯ смогла подтвердить польский счет кредобанка в пай редене , просто загрузите в раздел документов листочек с польским ибаном который дал вам банк при открытие польского счета , потом напишите и пришлите на почту пай редена эти документы , а именно выписку с кредобанка и этот листочек , просто его фотку, а потом ждите ответа от пай редена о том чтобы вы добавили польские реквизиты в кешаут и указали страну Польша , и ждите когда подтвердят . ( свифт код можно найти на сайте кредобанка) ну или позвоните оператору он вам скинет ссылку в смс )