wow, gratulacje, mam nadzieję, że nasze wkrótce nadejdzie
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Witam mam takie pytanie jaki jest SWIFT/BIC w revolut gdzie go moge znaleść
-
A mi nadal wypłaty wiszą na Showup. Nic mi nie weszło na Payredem
-
Jeśli wszsytko zrobiłaś dobrze to dojdzie,dostaniesz e-maila ze środki masz na e-karcie payredeem.com
Ja zlecałam o 6 rano i nie dawno dostałam.
Trzymam kciuki kochana będzie dobrze.🙂
-
Dzięki Monia za odpowiedź 🙂 Ja zlecałam po północy więc w sumie już też powinnam mieć środki na PayRedeem. No nic, nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie 😉monikadomina pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:14 pmJeśli wszsytko zrobiłaś dobrze to dojdzie,dostaniesz e-maila ze środki masz na e-karcie payredeem.com
Logujesz się do revo, pod kwotą dostępną na koncie masz ikonkę i w kole z podpisem szczegóły. Tam masz wszystkie info. Lub jeśli potrzebujesz polskie dane, klikasz na wyciąg z jakiejkolwiek transakcji i tam są podane polskie danemoja_tajemnica3 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:03 pmWitam mam takie pytanie jaki jest SWIFT/BIC w revolut gdzie go moge znaleść
-
Ja też nie mam, a zleciłam dzis po 6 rano. Napisałam do SU i odpisali mi błyskawicznie, że nadal mają 7 dni na realizacje zleconej przez Nas wypłaty.Squirtujaca_kotka92 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:06 pmA mi nadal wypłaty wiszą na Showup. Nic mi nie weszło na Payredem
Więc musimy cierpliwie czekać :)
Życzę Wam kochane, aby każda już mogła cieszyć się swoją zarobioną gotówką. Trzymam kciuki, jak macie pytania piszcieKiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 6:53 pmwow, gratulacje, mam nadzieję, że nasze wkrótce nadejdzie
-
Musi być ! Najgorsze jest czekanie.Squirtujaca_kotka92 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:21 pmDzięki Monia za odpowiedź 🙂 Ja zlecałam po północy więc w sumie już też powinnam mieć środki na PayRedeem. No nic, nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie 😉monikadomina pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:14 pmJeśli wszsytko zrobiłaś dobrze to dojdzie,dostaniesz e-maila ze środki masz na e-karcie payredeem.com