Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
PayRedeem_Support
Partner

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: PayRedeem_Support » wt kwie 25, 2023 11:02 am

Twoja_Laska pisze:
wt kwie 25, 2023 10:54 am
Elliee pisze:
wt kwie 25, 2023 10:33 am
Twoja_Laska pisze:
wt kwie 25, 2023 9:17 am
Revolut nie działa na Ukrainie . Jak wypłacić pieniądze?
Sprobuj wise transfer, ale po zalozeniu konta trzeba wplacic okolo 100zl z konta jako weryfikacja
niedostępne
W PayRedeem można zweryfikować konto bankowe na Ukrainie i przesyłać tam środk ale tylko jeżeli jest ono poza Donieckiem, Ługańskiem oraz Krymem.

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » wt kwie 25, 2023 11:04 am

A ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt kwie 25, 2023 11:10 am

_III_III_III_ pisze:
wt kwie 25, 2023 8:26 am
PayRedeem_Support

Zmieńcie okienko które wskakuje po przejściu z SU.
Bo wyskakuje okno do założenia nowego konta (rejestracja) i nie ma opcji ZALOGUJ (dla Tych co mają już u Was konto).
Okno do założenia nowego konta powinno wyskakiwać tylko w przypadku nowego maila. Sprawdzę to, dziękuję.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt kwie 25, 2023 11:18 am

Sanderka98 pisze:
wt kwie 25, 2023 11:04 am
A ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę
Proszę napisać do nas na czacie i będziemy mogli sprawdzić razem z tech support. Będziemy prosić o jakiś screenshot z potwierdzeniem zamówienia eKarty Wypłat.

Elliee

Post autor: Elliee » wt kwie 25, 2023 11:33 am

PayRedeem_Support pisze:
wt kwie 25, 2023 11:10 am
_III_III_III_ pisze:
PayRedeem_Support

Bo wyskakuje okno do założenia nowego konta (rejestracja) i nie ma opcji ZALOGUJ (dla Tych co mają już u Was konto).
Okno do założenia nowego konta powinno wyskakiwać tylko w przypadku nowego maila. Sprawdzę to, dziękuję.
Niestety wszystkie osoby maja z tym problem. Okienko do logowania nie wyskakuje. Wyskakuje wszystkim tylko okienko do nowej rejestracji. Ja sie zweryfikowalam niechcacy, poniewaz po nieudanym logowaniu zalogowalam sie do payredeem zeby porozmawiac z supportem na temat zmiany maila i w ten sposob nagle polaczylo mi konto z showup.

Elliee

Post autor: Elliee » wt kwie 25, 2023 11:36 am

PayRedeem_Support pisze:
_III_III_III_ pisze:
PayRedeem_Support

Moze byc to blad ze strony su, nie wiem. Bo nie wszyscy weryfikuja sie na ten sam mail co zalozone konto na su. Showup twierdzilo, ze nie trzeba miec takiego samego maila a wychodzi, ze trzeba bo inaczej wyskakuje okienko z nowa weryfikacja.

Elliee

Post autor: Elliee » wt kwie 25, 2023 11:36 am

Sanderka98 pisze:
wt kwie 25, 2023 11:04 am
Ja tez czekam a zlecilam okolo 8 rano

Squirtujaca_kotka92

Post autor: Squirtujaca_kotka92 » wt kwie 25, 2023 12:03 pm

Ja też czekam na akceptację przez administratora. Zlecałam wczoraj na PayRedem po północy

_III_III_III_

Post autor: _III_III_III_ » wt kwie 25, 2023 12:04 pm

Ja też czekam na akceptację przez Moda z SU wypłaciłam po 6 rano dziś na PayRedeem.

_III_III_III_

Post autor: _III_III_III_ » wt kwie 25, 2023 12:08 pm

Elliee pisze:
wt kwie 25, 2023 11:36 am
PayRedeem_Support pisze:
_III_III_III_ pisze:
PayRedeem_Support

Moze byc to blad ze strony su, nie wiem. Bo nie wszyscy weryfikuja sie na ten sam mail co zalozone konto na su. Showup twierdzilo, ze nie trzeba miec takiego samego maila a wychodzi, ze trzeba bo inaczej wyskakuje okienko z nowa weryfikacja.
Podstawowa rzecz.... No tak się dogadujecie obie firmy... A My mamy się domyślać.

ODPOWIEDZ