Pamiętam, ale to miało wejść w życie za jakiś czas, chodziło bardziej o miesiące, z tego co się orientuję te karty do wypłat w bNkomacie nie są jeszcze dostępne , no chyba że się mylę.Lubiefrytki pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 5:06 pmWłaśnie administracja SU pisała ze te karty będą normalnie do wypłaty z bankomatu itd
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
no nie są jeszcze dostepne . mozna kupic karte ,którą bedzie można wymienic na żetony .. i na odwrót żetony na karte a karte sobie wypłacić na konto tak to najprościej można ująćRachele87 pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 5:54 pmPamiętam, ale to miało wejść w życie za jakiś czas, chodziło bardziej o miesiące, z tego co się orientuję te karty do wypłat w bNkomacie nie są jeszcze dostępne , no chyba że się mylę.Lubiefrytki pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 5:06 pmWłaśnie administracja SU pisała ze te karty będą normalnie do wypłaty z bankomatu itd
-
HEHE Pay Safe Card ma kartę bankomatową fizyczną Mastercard. Płacę nią normalnie w spożywczym i wypłacam z banomatu.Mam ją juz kilka lat.Payredeem pewnie bedzie miał podobnie.Czyli doładowuję swoje konto w payredeem potem przelewam na karte bankomatową. PSC ma to do siebie ,że nie zostawia śladu na koncie bo trzeba kupić doładowanie a można to zrobić za gotówkę w żabie :)Rachele87 pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 4:42 pmLubiefrytki pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 4:12 pmWidzę że już można zamówić kartę do su. Możecie powiedzieć coś więcej? Jakie są płatności za taką kartkę, prowizja od wypłat, limity i o co chodzi z tym wyborem wartości karty? Jak wybiorę np za 50 to będę mogła tylko 50 zł tam mieć?
To nie jest karta bankomatowa, myślę że to coś w stylu paysafecard, wybierasz kartę NP za 50euro ,i za te 50 euro możesz kupić NP żetony na Su , bądź płacić za to za zakupy w necie gdzie preferują płatność payredeen
-
i co tam , mamy poniedziałek ktoś posiada jakieś nowe informacje ? dzisiaj wieczorem ruszy czy szykować się bardziej na jutro ? ... no środy nie biorę pod uwagę bo nie jest początkiem tygodnia XD
-
- Partner
Pracujemy nad kartami fizycznymi w przyszłości, ale w tej chwili jeszcze nie wprowadziliśmy. Zamiast na konto pieniądze byłyby wypłacane na karty prepaid Visy albo MC.Domina_Laura pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 7:29 pmHEHE Pay Safe Card ma kartę bankomatową fizyczną Mastercard. Płacę nią normalnie w spożywczym i wypłacam z banomatu.Mam ją juz kilka lat.Payredeem pewnie bedzie miał podobnie.Czyli doładowuję swoje konto w payredeem potem przelewam na karte bankomatową. PSC ma to do siebie ,że nie zostawia śladu na koncie bo trzeba kupić doładowanie a można to zrobić za gotówkę w żabie :)Rachele87 pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 4:42 pmLubiefrytki pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 4:12 pmWidzę że już można zamówić kartę do su. Możecie powiedzieć coś więcej? Jakie są płatności za taką kartkę, prowizja od wypłat, limity i o co chodzi z tym wyborem wartości karty? Jak wybiorę np za 50 to będę mogła tylko 50 zł tam mieć?
To nie jest karta bankomatowa, myślę że to coś w stylu paysafecard, wybierasz kartę NP za 50euro ,i za te 50 euro możesz kupić NP żetony na Su , bądź płacić za to za zakupy w necie gdzie preferują płatność payredeen
-
Czyli doładowanie konta Payreedem a i potem z mojego konta na kartę. Można będzie wybrać czy na konto czy na kartę?PayRedeem_Support pisze: ↑pn kwie 24, 2023 10:53 amPracujemy nad kartami fizycznymi w przyszłości, ale w tej chwili jeszcze nie wprowadziliśmy. Zamiast na konto pieniądze byłyby wypłacane na karty prepaid Visy albo MC.Domina_Laura pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 7:29 pmHEHE Pay Safe Card ma kartę bankomatową fizyczną Mastercard. Płacę nią normalnie w spożywczym i wypłacam z banomatu.Mam ją juz kilka lat.Payredeem pewnie bedzie miał podobnie.Czyli doładowuję swoje konto w payredeem potem przelewam na karte bankomatową. PSC ma to do siebie ,że nie zostawia śladu na koncie bo trzeba kupić doładowanie a można to zrobić za gotówkę w żabie :)
-
- Partner
Będzie można wybrać przy każdej wypłacie.Domina_Laura pisze: ↑pn kwie 24, 2023 11:55 amCzyli doładowanie konta Payreedem a i potem z mojego konta na kartę. Można będzie wybrać czy na konto czy na kartę?PayRedeem_Support pisze: ↑pn kwie 24, 2023 10:53 amPracujemy nad kartami fizycznymi w przyszłości, ale w tej chwili jeszcze nie wprowadziliśmy. Zamiast na konto pieniądze byłyby wypłacane na karty prepaid Visy albo MC.Domina_Laura pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 7:29 pm
HEHE Pay Safe Card ma kartę bankomatową fizyczną Mastercard. Płacę nią normalnie w spożywczym i wypłacam z banomatu.Mam ją juz kilka lat.Payredeem pewnie bedzie miał podobnie.Czyli doładowuję swoje konto w payredeem potem przelewam na karte bankomatową. PSC ma to do siebie ,że nie zostawia śladu na koncie bo trzeba kupić doładowanie a można to zrobić za gotówkę w żabie :)
-
Kiedy będzie dostępny Revolut na PayRedeem?
Mam tam wpisać kartę zagraniczną? Jak ją w ogóle stworzyć;.
nie ogarniam już tego..
Mam tam wpisać kartę zagraniczną? Jak ją w ogóle stworzyć;.
nie ogarniam już tego..
Kiedy ruszacie?? Administracja pisała coś o początku tygodnia, czy zostanie uruchomiony payredeem dziś bądź jutro? Prosimy o KONKRETNĄ informację z datą :)PayRedeem_Support pisze: ↑pn kwie 24, 2023 1:47 pmBędzie można wybrać przy każdej wypłacie.Domina_Laura pisze: ↑pn kwie 24, 2023 11:55 amCzyli doładowanie konta Payreedem a i potem z mojego konta na kartę. Można będzie wybrać czy na konto czy na kartę?PayRedeem_Support pisze: ↑pn kwie 24, 2023 10:53 am
Pracujemy nad kartami fizycznymi w przyszłości, ale w tej chwili jeszcze nie wprowadziliśmy. Zamiast na konto pieniądze byłyby wypłacane na karty prepaid Visy albo MC.