Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
rabarbarowy6969

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: rabarbarowy6969 » sob kwie 22, 2023 2:29 pm

Mnie dziś w nocy odpisali na email, że cały czas nad tym pracują, proszą o cierpliwość i mają nadzieję ruszyć z PayRedeem z początkiem nowego tygodnia.
Żadnego oszustwa nie ma i o to się nie martwcie, natomiast zbyt długo to trwa! Zdecydowanie...

rabarbarowy6969

Post autor: rabarbarowy6969 » sob kwie 22, 2023 6:03 pm

Show Up bok@showup.tv
domnie (więcej) 21 kwi 2023

Witam,
Pracujemy nad tym, żeby jak najszybciej wprowadzić operatora Payredeem. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości.
Prawdopodobnie ruszymy ze wszystkim na początku przyszłego tygodnia.
pozdrawiam

--

Nie wiem Komu i jak odpisują, podzieliłem się informacją jaka dostałem.

AGUSSSIA

Post autor: AGUSSSIA » ndz kwie 23, 2023 2:07 pm

MadziaMMM pisze:
sob kwie 22, 2023 1:38 pm
AGUSSSIA zrób weryfikację pierwszym sposobem,nie przelewem za 1 gr. Moment i będzie ok
Madziu, próbowałam wczoraj i jak zobaczyłam że tam chcą podgląd na moje konto tzw dostęp do konta to już poddałam się 🤣. A cio oni chcą zobaczyć ile mam na koncie? I jakie robię przelewy? Też robię inne przelewy to też boję się podawać dostęp bo naprawdę różnie bywa

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » ndz kwie 23, 2023 3:46 pm

AGUSSSIA pisze:
ndz kwie 23, 2023 2:07 pm
MadziaMMM pisze:
AGUSSSIA zrób weryfikację pierwszym sposobem,nie przelewem za 1 gr. Moment i będzie ok
Madziu, próbowałam wczoraj i jak zobaczyłam że tam chcą podgląd na moje konto tzw dostęp do konta to już poddałam się 🤣. A cio oni chcą zobaczyć ile mam na koncie? I jakie robię przelewy? Też robię inne przelewy to też boję się podawać dostęp bo naprawdę różnie bywa
oni w ten sposób tylko potwierdzają ID ... to tak jak byś im dowód pokazała . to taka weryfikacja dwuetapowa . wysyłasz dowód do showup . później logujesz się do banku i sprawdzają zgodność że ty to ty .. oni nie widzą twoich przelewów i tak dalej to nie jest dostęp do konta .
Po za tym to normalna sprawa ... teraz bardzo często się w ten sposób potwierdza tożsamość .

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » ndz kwie 23, 2023 3:47 pm

z tego co widziałam to na payradeem już można kupić karty do Showup.tv tak więc jeszcze chwila i ruszą ... tak naprawde tylko SU musi włączyć tą metodę i na pewno wszyscy odczują komfort '

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » ndz kwie 23, 2023 3:49 pm

Sanderka98 pisze:
ndz kwie 23, 2023 3:46 pm
AGUSSSIA pisze:
ndz kwie 23, 2023 2:07 pm
MadziaMMM pisze:
oni w ten sposób tylko potwierdzają ID ... to tak jak byś im dowód pokazała . to taka weryfikacja dwuetapowa . wysyłasz dowód do showup . później logujesz się do banku i sprawdzają zgodność że ty to ty .. oni nie widzą twoich przelewów i tak dalej to nie jest dostęp do konta .
Po za tym to normalna sprawa ... teraz bardzo często się w ten sposób potwierdza tożsamość .
Prawda… wszystkie się weryfikowały, także bądź spokojna, to standardowa procedura.

MadziaMMM

Post autor: MadziaMMM » ndz kwie 23, 2023 4:11 pm

Nic się nie martw Agusia.

Lubiefrytki

Post autor: Lubiefrytki » ndz kwie 23, 2023 4:12 pm

Widzę że już można zamówić kartę do su. Możecie powiedzieć coś więcej? Jakie są płatności za taką kartkę, prowizja od wypłat, limity i o co chodzi z tym wyborem wartości karty? Jak wybiorę np za 50 to będę mogła tylko 50 zł tam mieć?

Rachele87

Post autor: Rachele87 » ndz kwie 23, 2023 4:42 pm

Lubiefrytki pisze:
ndz kwie 23, 2023 4:12 pm
Widzę że już można zamówić kartę do su. Możecie powiedzieć coś więcej? Jakie są płatności za taką kartkę, prowizja od wypłat, limity i o co chodzi z tym wyborem wartości karty? Jak wybiorę np za 50 to będę mogła tylko 50 zł tam mieć?

To nie jest karta bankomatowa, myślę że to coś w stylu paysafecard, wybierasz kartę NP za 50euro ,i za te 50 euro możesz kupić NP żetony na Su , bądź płacić za to za zakupy w necie gdzie preferują płatność payredeen

Lubiefrytki

Post autor: Lubiefrytki » ndz kwie 23, 2023 5:06 pm

Właśnie administracja SU pisała ze te karty będą normalnie do wypłaty z bankomatu itd

ODPOWIEDZ