Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Mnie dziś w nocy odpisali na email, że cały czas nad tym pracują, proszą o cierpliwość i mają nadzieję ruszyć z PayRedeem z początkiem nowego tygodnia.
Żadnego oszustwa nie ma i o to się nie martwcie, natomiast zbyt długo to trwa! Zdecydowanie...
Żadnego oszustwa nie ma i o to się nie martwcie, natomiast zbyt długo to trwa! Zdecydowanie...
-
Show Up bok@showup.tv
domnie (więcej) 21 kwi 2023
Witam,
Pracujemy nad tym, żeby jak najszybciej wprowadzić operatora Payredeem. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości.
Prawdopodobnie ruszymy ze wszystkim na początku przyszłego tygodnia.
pozdrawiam
--
Nie wiem Komu i jak odpisują, podzieliłem się informacją jaka dostałem.
domnie (więcej) 21 kwi 2023
Witam,
Pracujemy nad tym, żeby jak najszybciej wprowadzić operatora Payredeem. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości.
Prawdopodobnie ruszymy ze wszystkim na początku przyszłego tygodnia.
pozdrawiam
--
Nie wiem Komu i jak odpisują, podzieliłem się informacją jaka dostałem.
Madziu, próbowałam wczoraj i jak zobaczyłam że tam chcą podgląd na moje konto tzw dostęp do konta to już poddałam się 🤣. A cio oni chcą zobaczyć ile mam na koncie? I jakie robię przelewy? Też robię inne przelewy to też boję się podawać dostęp bo naprawdę różnie bywa
-
oni w ten sposób tylko potwierdzają ID ... to tak jak byś im dowód pokazała . to taka weryfikacja dwuetapowa . wysyłasz dowód do showup . później logujesz się do banku i sprawdzają zgodność że ty to ty .. oni nie widzą twoich przelewów i tak dalej to nie jest dostęp do konta .AGUSSSIA pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 2:07 pmMadziu, próbowałam wczoraj i jak zobaczyłam że tam chcą podgląd na moje konto tzw dostęp do konta to już poddałam się 🤣. A cio oni chcą zobaczyć ile mam na koncie? I jakie robię przelewy? Też robię inne przelewy to też boję się podawać dostęp bo naprawdę różnie bywa
Po za tym to normalna sprawa ... teraz bardzo często się w ten sposób potwierdza tożsamość .
-
z tego co widziałam to na payradeem już można kupić karty do Showup.tv tak więc jeszcze chwila i ruszą ... tak naprawde tylko SU musi włączyć tą metodę i na pewno wszyscy odczują komfort '
Prawda… wszystkie się weryfikowały, także bądź spokojna, to standardowa procedura.Sanderka98 pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 3:46 pmoni w ten sposób tylko potwierdzają ID ... to tak jak byś im dowód pokazała . to taka weryfikacja dwuetapowa . wysyłasz dowód do showup . później logujesz się do banku i sprawdzają zgodność że ty to ty .. oni nie widzą twoich przelewów i tak dalej to nie jest dostęp do konta .AGUSSSIA pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 2:07 pmMadziu, próbowałam wczoraj i jak zobaczyłam że tam chcą podgląd na moje konto tzw dostęp do konta to już poddałam się 🤣. A cio oni chcą zobaczyć ile mam na koncie? I jakie robię przelewy? Też robię inne przelewy to też boję się podawać dostęp bo naprawdę różnie bywa
Po za tym to normalna sprawa ... teraz bardzo często się w ten sposób potwierdza tożsamość .
-
Widzę że już można zamówić kartę do su. Możecie powiedzieć coś więcej? Jakie są płatności za taką kartkę, prowizja od wypłat, limity i o co chodzi z tym wyborem wartości karty? Jak wybiorę np za 50 to będę mogła tylko 50 zł tam mieć?
Lubiefrytki pisze: ↑ndz kwie 23, 2023 4:12 pmWidzę że już można zamówić kartę do su. Możecie powiedzieć coś więcej? Jakie są płatności za taką kartkę, prowizja od wypłat, limity i o co chodzi z tym wyborem wartości karty? Jak wybiorę np za 50 to będę mogła tylko 50 zł tam mieć?
To nie jest karta bankomatowa, myślę że to coś w stylu paysafecard, wybierasz kartę NP za 50euro ,i za te 50 euro możesz kupić NP żetony na Su , bądź płacić za to za zakupy w necie gdzie preferują płatność payredeen
-
Właśnie administracja SU pisała ze te karty będą normalnie do wypłaty z bankomatu itd