Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Tez chcialabym wiedziec, kiedy ruszy Payredeem... Do tej pory komunikacja byla super, ale w momencie kiedy jest kolejny problem, administracja ponownie milczy. Standard i nawet jak bedzie nowa wersja su, to i tak nic si enie zmieni.
To zależy od partnera banku i jaki to jest bank.
Proszę się cofnąć w postach od 1str komunikaty było to opisywane przez nadające co i jak.
Jest też wiele postów na dział techniczny problem z wypłatą żetonów tam też są.
Wszystko już wiele razy też opisywałem dokladnie wystarczy tylko poszukać.
-
Wiadomo już kiedy rusza wypłaty payreedem?PayRedeem_Support pisze: ↑czw mar 30, 2023 10:19 amPrzelew będzie w złotówkach polskich (PLN)SexyNikola pisze: ↑czw mar 30, 2023 7:44 amWitam! W jakiej walucie będziemy otrzymywać płatności za pośrednictwem Payredeem?
- _-_XeroX_-_
Z tego Wszystkiego to lepiej by było zrobić wypłaty w Kyptowalucie przykładowo USDT Trc20 a nie męczyć się tak i czekać
-
Dlaczego moja prośba o wypłatę została pominięta? Zlecona została 29 a dziś wiem że zrealizowaliście już z 2 kwietnia... Czekam 4 miesiące, proszę zróbcie coś z tym
-
Wreszcie dostałem swoje pieniądze) ale jeśli będę musiał zmienić numer konta na inny bank, czy będę musiał dokonać ponownej weryfikacji?
-
Moja wypłata wisi od 29 marca, inni otrzymali już wypalty z tego dnia... Kiedy moja wypłata zostanie zrealizowana?
-
- Administrator
Skontaktuj się w tej sprawie na kontakt.SEXSTYLEGROUP pisze: ↑śr kwie 05, 2023 4:11 pmMoja wypłata wisi od 29 marca, inni otrzymali już wypalty z tego dnia... Kiedy moja wypłata zostanie zrealizowana?