Cześć, po ostatnim update strasznie długo trwa zalogowanie się do transmisji... zamierzacie coś tutaj poprawić?
Dodatkowo czat został tak poprawiony, że w chrome wypowiedź nawet jednowyrazowa użytkownika zajmuje całe pole czatu i trzeba scrollować, żeby znaleźć wątek rozmowy ; )
Problemy po update
-
ja mam to samo,internet światłowodowy co wcześniej w sekundzie mi lączyło z kamerką a teraz trwa to aż pół godziny....naprawcie to w końću
-
Mam ten sam problem, pisałam do nich maila bo wcześniej w ogóle nie działało, zobaczymy czy dzisiaj mnie też będzie wyrzucało z transmisji... Super, że zrobili forum tutaj, całkiem eleganckie, ale mamy już dość problemów, jak nie z żetonami, to potem z limitami a teraz z łączeniem. 
Muszą się wziąć w końcu za to, a nie za upiekszanie strony, bo mimo, że dobrze się czuję streamując w ojczystym języku, to jednak zagraniczne strony przyciągają brakiem problemów czy chociażby botami których u nas nie ma.

Muszą się wziąć w końcu za to, a nie za upiekszanie strony, bo mimo, że dobrze się czuję streamując w ojczystym języku, to jednak zagraniczne strony przyciągają brakiem problemów czy chociażby botami których u nas nie ma.
-
Z każdą aktualizacja coraz bardziej rozpieprzają tę stronę. Niby dodają funkcjonalności, ale coraz więcej psują podstawy. Dzisiaj nie doszło mi doładowanie przez Dotpay. Od dłuższego czasu mam problem z przerywaniem obrazu na priv, wcześniej nie było tego problemu i nie było wymogu używania Chrome do kamerki. Dzisiaj klikam na PW do dziewczyny, a SU przeskakuje mi do jakiegoś kolesia, co ma podobny nick, ale dopisek "fan". Nie wspominając już, że od paru dni jest rozpieprzone filtrowanie na stronie głównej Kobiety/Mężczyźni/Wszyscy, często wyświetla wszystkich, mimo że jest zaznaczone Kobiety, nie pokazuje także ulubionych profili na samym początku, tylko jest standardowo filtrowane po liczbie obserwujących.