Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Czy jest tu jakiś admin, moderator?

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
Daras19

Post autor: Daras19 » czw kwie 23, 2020 5:10 pm

Są do wyboru trzy kategorie... Wybieram kobiety, a tam same chuje! Gdybym chciał kutasy oglądać, to wiadomo, wybrałbym ta drugą kategorię. Żadne pary i degeneraci mnie nie interesują! Proszę nie tylko brać kasę, ale też utworzyć kategorię pary, fetysz, ale przede wszystkim NIE wybierając kategorię kobiety widzę tam same chuje!

Awatar użytkownika
Bose_Stopy_Antylopy

Post autor: Bose_Stopy_Antylopy » pt kwie 24, 2020 8:04 pm

Daras19 pisze:
czw kwie 23, 2020 5:10 pm
Admin? Moderator? "A komu to potrzebne? A dlaczego?" :P
Daras19 pisze:
czw kwie 23, 2020 5:10 pm
Wybieram kobiety, a tam same chuje! Gdybym chciał kutasy oglądać, to wiadomo, wybrałbym ta drugą kategorię. Żadne pary i degeneraci mnie nie interesują!
Też mi się czasem wyświetlają stulejarze w zakładce kobiety. Mam dwie teorie dlaczego...
Pierwsza... Gdy jest mało nadających płci żeńskiej, dodają stulejarzy, żeby na głównej było widać, że jest sporo transmitujących i ogólnie coś się dzieje (teoria z dupy).
Druga... Jebie się coś w skryptach su (teoria bardziej prawdopodobna :P).
Często mam tak, że gdy jestem na stronie głównej su w dziale kobiety i nie przejawiam żadnej aktywności (nic nie klikam) przez dłuższy czas, po 50 odświeżeniu się transmisji pojawiają się też panowie stulejarze... Just like that...

doni95

Post autor: doni95 » sob maja 02, 2020 8:05 pm

Jest Tu admin jakiś??
Dawno temu zablokowali mi wiadomości chciałbym odblokować przychodzą mi a nie mogę odczytac.

asf89

Post autor: asf89 » sob maja 02, 2020 11:44 pm

doni95 pisze:
sob maja 02, 2020 8:05 pm
Jest Tu admin jakiś??
Dawno temu zablokowali mi wiadomości chciałbym odblokować przychodzą mi a nie mogę odczytac.
Administraja się nie udziela na forum, a nawet gdyby się udzielała, to forum nie jest od rozwiązywania takich problemów.

doni95

Post autor: doni95 » ndz maja 03, 2020 3:13 pm

To gdzie sie zgłosić??

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » ndz maja 03, 2020 3:31 pm

doni95 pisze:
ndz maja 03, 2020 3:13 pm
To gdzie sie zgłosić??
bok@showup.tv
Akceptowałeś komunikację z nimi w regulaminie za pomocą maila... naucz się szukać informacji.

doni95

Post autor: doni95 » pn maja 04, 2020 3:31 pm

Naucz się kultury. Od tego jest forum by zapytać..
Żegnam..

asf89

Post autor: asf89 » pn maja 04, 2020 7:32 pm

doni95 pisze:
pn maja 04, 2020 3:31 pm
Naucz się kultury. Od tego jest forum by zapytać..
Żegnam..
Forum jest też od tego, żeby poszukać, to że ktoś ci wytyka, że przyjąłeś postawnowienia regulaminu przy zakładaniu konta, to nie jest brak kultury.
Tematów w których ktoś komuś podawał formy kontaktu do administracji jest cała garść i wystarczy poświęcić chociaż 30 sekund, żeby znaleźć jeden, będąc na głównej stronie wystarczy ją przewinąć do samego dołu, żeby znaleźć link pod tytułem "Kontakt".

Ignorancja nie jest wymówką to zadawania pytań, na które można było samodzielnie znaleźć odpowiedź.

ODPOWIEDZ