Czy jest tu jakiś admin, moderator?
Czy jest tu jakiś admin, moderator?
Są do wyboru trzy kategorie... Wybieram kobiety, a tam same chuje! Gdybym chciał kutasy oglądać, to wiadomo, wybrałbym ta drugą kategorię. Żadne pary i degeneraci mnie nie interesują! Proszę nie tylko brać kasę, ale też utworzyć kategorię pary, fetysz, ale przede wszystkim NIE wybierając kategorię kobiety widzę tam same chuje!
- Bose_Stopy_Antylopy
Admin? Moderator? "A komu to potrzebne? A dlaczego?" :P
Też mi się czasem wyświetlają stulejarze w zakładce kobiety. Mam dwie teorie dlaczego...
Pierwsza... Gdy jest mało nadających płci żeńskiej, dodają stulejarzy, żeby na głównej było widać, że jest sporo transmitujących i ogólnie coś się dzieje (teoria z dupy).
Druga... Jebie się coś w skryptach su (teoria bardziej prawdopodobna :P).
Często mam tak, że gdy jestem na stronie głównej su w dziale kobiety i nie przejawiam żadnej aktywności (nic nie klikam) przez dłuższy czas, po 50 odświeżeniu się transmisji pojawiają się też panowie stulejarze... Just like that...
Forum jest też od tego, żeby poszukać, to że ktoś ci wytyka, że przyjąłeś postawnowienia regulaminu przy zakładaniu konta, to nie jest brak kultury.
Tematów w których ktoś komuś podawał formy kontaktu do administracji jest cała garść i wystarczy poświęcić chociaż 30 sekund, żeby znaleźć jeden, będąc na głównej stronie wystarczy ją przewinąć do samego dołu, żeby znaleźć link pod tytułem "Kontakt".
Ignorancja nie jest wymówką to zadawania pytań, na które można było samodzielnie znaleźć odpowiedź.