zakup żetonów z zagranicy
-
zakup żetonów z zagranicy
Witam. Mam pytanie. W jaki sposób mogę kupić żetony będąc w Anglii? Obecnie nie widzę możliwości skorzystania z mojej karty bankowej. Czy jest jakiś sposób? Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam.
cherryolay09 pisze: ↑śr kwie 08, 2020 7:01 amWitam. Mam pytanie. W jaki sposób mogę kupić żetony będąc w Anglii? Obecnie nie widzę możliwości skorzystania z mojej karty bankowej. Czy jest jakiś sposób? Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam.
jest, zapraszam na priv
Jak on nie potrafi doładować konta z zagranicy to napewno będzie miał za co wejść do ciebie na priw po te informacje.Canell pisze: ↑sob kwie 11, 2020 7:23 pmcherryolay09 pisze: ↑śr kwie 08, 2020 7:01 amWitam. Mam pytanie. W jaki sposób mogę kupić żetony będąc w Anglii? Obecnie nie widzę możliwości skorzystania z mojej karty bankowej. Czy jest jakiś sposób? Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam.
jest, zapraszam na priv
Coprawda wkurwia mnie już pisanie tego po raz n-ty, tylko dlatego, że komuś nie chce się przejrzeć forum, żeby poszukać tej informacji, ale....
Wchodzisz na YetiPay, wybierasz opcje płatności Visa, wpisujesz kwote i dane karty, klikasz Doładuj, a potem za pomocą Yeti płacisz za swoje żetony, ot cała logika.
Przy wybraniu płatności Mastercard, teoretycznie da się też zapłacić Paypalem, ale osobiście nie polecam tej opcji z uwagi na tragiczne przeliczniki walutowe, które oferuje Paypal.