Zawołaj na priv.
Zawołaj na priv.
Witam czy macie też problem z opcją zawolaj na priv.? Ciężko jest odnaleźć użytkowników którzy mają tą opcję włączona. Moze showup spróbował by rozwiązać ten problem tworząc jakąś grupę użytkowników co mają włączona tą opcję.???
W czym dokładnie masz problem?
Wchodzisz na profil osoby u której chcesz sprawdzić czy ma tą opcję i od razu widać czy jest aktywne czy nie, nie bardzo widzę sens tworzenia osobnej grupy na to, jak już chcę kogoś zawołać na priw to raczej konkretne osoby, a nie kogoś losowego z listy.
Wchodzisz na profil osoby u której chcesz sprawdzić czy ma tą opcję i od razu widać czy jest aktywne czy nie, nie bardzo widzę sens tworzenia osobnej grupy na to, jak już chcę kogoś zawołać na priw to raczej konkretne osoby, a nie kogoś losowego z listy.
Chodzi mi oto żeby można było mieć podgląd do większej ilości osób które mają dostępna zawolaj na priv bo wyszukiwanie po kolei osób jest bardzo czaso chłonne i bardzo często osoba która chce zawołać nie odpowiada i szukając kolejnej w wyszukiwarce która ma dostępna opcje jest trudne. Jak jest kilkanaście tysięcy użytkowników to wyszukać tych z tą opcja jest bardzo trudne. Ps to nie jest mój problem tylko taka uwaga dla ulepszenia portalu. Pozdrawiam
Nadal nie widzę w tym sensu, bo dostaniesz listę na której może być kupa osób które już nie wchodzą na SU, a miały włączoną tą funkcje jak odchodziły z SU. Już nie wspominając o dodatkowym potencjale na oszustwa, gdzie ktoś tworzyłby fałszywy profil z lewymi zdjęciami na zachęte i miał włączoną funkcje wołania na priw z niejasnymi opisami, żeby utrudnić zgłaszanie takich priwów. Wiele osób na tym portalu jest wystarczająco naiwnych, żeby się nabrać na coś takiego, a SU nie ma odpowiednich mechanizmów, żeby dać użytkownikowi jakieś potwierdzenie czy dany profil jest prawdziwy czy lewy.
Ta funkcja naprawdę nie służy do tego do czego ty próbujesz tego używać, chodzi o to, żebyś mógł zawołać na priw swoje ulubione osoby jeśli mają to włączone.
Ta funkcja naprawdę nie służy do tego do czego ty próbujesz tego używać, chodzi o to, żebyś mógł zawołać na priw swoje ulubione osoby jeśli mają to włączone.