Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Zawołaj na priv.

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
Damian146

Zawołaj na priv.

Post autor: Damian146 » pn mar 30, 2020 3:05 pm

Witam czy macie też problem z opcją zawolaj na priv.? Ciężko jest odnaleźć użytkowników którzy mają tą opcję włączona. Moze showup spróbował by rozwiązać ten problem tworząc jakąś grupę użytkowników co mają włączona tą opcję.???

asf89

Post autor: asf89 » pn mar 30, 2020 6:04 pm

W czym dokładnie masz problem?

Wchodzisz na profil osoby u której chcesz sprawdzić czy ma tą opcję i od razu widać czy jest aktywne czy nie, nie bardzo widzę sens tworzenia osobnej grupy na to, jak już chcę kogoś zawołać na priw to raczej konkretne osoby, a nie kogoś losowego z listy.

Damian146

Post autor: Damian146 » śr kwie 01, 2020 8:29 am

Chodzi mi oto żeby można było mieć podgląd do większej ilości osób które mają dostępna zawolaj na priv bo wyszukiwanie po kolei osób jest bardzo czaso chłonne i bardzo często osoba która chce zawołać nie odpowiada i szukając kolejnej w wyszukiwarce która ma dostępna opcje jest trudne. Jak jest kilkanaście tysięcy użytkowników to wyszukać tych z tą opcja jest bardzo trudne. Ps to nie jest mój problem tylko taka uwaga dla ulepszenia portalu. Pozdrawiam

asf89

Post autor: asf89 » śr kwie 01, 2020 12:40 pm

Nadal nie widzę w tym sensu, bo dostaniesz listę na której może być kupa osób które już nie wchodzą na SU, a miały włączoną tą funkcje jak odchodziły z SU. Już nie wspominając o dodatkowym potencjale na oszustwa, gdzie ktoś tworzyłby fałszywy profil z lewymi zdjęciami na zachęte i miał włączoną funkcje wołania na priw z niejasnymi opisami, żeby utrudnić zgłaszanie takich priwów. Wiele osób na tym portalu jest wystarczająco naiwnych, żeby się nabrać na coś takiego, a SU nie ma odpowiednich mechanizmów, żeby dać użytkownikowi jakieś potwierdzenie czy dany profil jest prawdziwy czy lewy.

Ta funkcja naprawdę nie służy do tego do czego ty próbujesz tego używać, chodzi o to, żebyś mógł zawołać na priw swoje ulubione osoby jeśli mają to włączone.

ODPOWIEDZ