Obraz przy privie 50ż
- Desiderium19
Obraz przy privie 50ż
Hej hej. Właśnie zauważyłam, że chcąc ustawić nowy szablon priv za 50ż z możliwością obrazu oglądającego, pozwala na to dopiero po 100 żetonach, tymczasem dosłownie kilka tygodni temu zrobiłam szablon priva oceny - 2min/50ż i jak najbardziej obraz oglądającego mam włączony. Zmienili ten próg w ostatnim czasie z 50 na 100, czy co to się u mnie stało? XD
- Bose_Stopy_Antylopy
Odkąd pamiętam, możliwość ustawienia obrazu oglądającego była od 100 żetonów minimum. Podobno były jakieś sposoby na oglądanie obrazu oglądającego za mniej niż 100 żetonów, ale trzeba było się nakombinować... Co do Twojego przypadku... Zepsułaś szołapa i przez jakiś błąd w skryptach na stronie, dało się ustawić za mniejszą cenę obraz oglądającego :P W sumie nie wiem xDDesiderium19 pisze: ↑pn mar 16, 2020 10:03 amHej hej. Właśnie zauważyłam, że chcąc ustawić nowy szablon priv za 50ż z możliwością obrazu oglądającego, pozwala na to dopiero po 100 żetonach, tymczasem dosłownie kilka tygodni temu zrobiłam szablon priva oceny - 2min/50ż i jak najbardziej obraz oglądającego mam włączony. Zmienili ten próg w ostatnim czasie z 50 na 100, czy co to się u mnie stało? XD
- Desiderium19
No ja właśnie też nie wiem, nic nie grzebałam, dało się normalnie ustawić, więc nie rozważałam tego progu... Teraz chciałam zmienić nazwę priva i nie mogłam ustawić takich samych parametrów. No cóż, musi zostać taka SU-ciekawostka xDBose_Stopy_Antylopy pisze: ↑pn mar 16, 2020 12:04 pmOdkąd pamiętam, możliwość ustawienia obrazu oglądającego była od 100 żetonów minimum. Podobno były jakieś sposoby na oglądanie obrazu oglądającego za mniej niż 100 żetonów, ale trzeba było się nakombinować... Co do Twojego przypadku... Zepsułaś szołapa i przez jakiś błąd w skryptach na stronie, dało się ustawić za mniejszą cenę obraz oglądającego :P W sumie nie wiem xD
- Desiderium19
Oto instrukcja dla Was dziamdzioki.
a) miej minimum jedno miejsce na nowy priv (najlepiej dwa)
b) ustaw jakikolwiek priv z kamerką oglądającego -> możesz go usunąć
c) ustaw priv jaki chcesz za mniejszą cenę => będzie miał drugą kamerkę, jeżeli poprzedni szablon miał to włączone...
a) miej minimum jedno miejsce na nowy priv (najlepiej dwa)
b) ustaw jakikolwiek priv z kamerką oglądającego -> możesz go usunąć
c) ustaw priv jaki chcesz za mniejszą cenę => będzie miał drugą kamerkę, jeżeli poprzedni szablon miał to włączone...