Nie łączy z żadną transmisją
Nie łączy z żadną transmisją
Witam, nie mogę się połączyć z żadną transmisją na showup. Przeglądarka Firefox, sprawdzałem też na Edge i też nie łączy.
-
Mozilla ma coś w ustawieniach, prywatności do wyłączenia,zezwolenia,mi kiedyś z privem nie połączyła.Na szołapa najlepsza chrome,wszystko działa.
Dzisiaj mam to samo. "Łączenie z transmisją" i nie chce się połączyć.
Używam Chrome i zawsze działało. Na innych przeglądarkach również nie działa.
Na telefonie z tego samego internetu działa.
Próbowałem usunąć pliki coockie, historię itp. Niestety bez skutku.
Proszę o pomoc.
Używam Chrome i zawsze działało. Na innych przeglądarkach również nie działa.
Na telefonie z tego samego internetu działa.
Próbowałem usunąć pliki coockie, historię itp. Niestety bez skutku.
Proszę o pomoc.
-
Mam dokładnie to samo, sprawdzałem na Edge, Chrome i Mozilli, na dwóch kompach, przez światłowód i LTE – wszędzie jest ten sam problem. A na telefonie działa..
u mnie to samo łączy i nie może połączyć jak wyłącze antywirusa to połączy i jest oki , a jak już połączy to uruchamiam antywirusa i działa do czasu aż nie zmienie transmisji lub odświeżę
sprawdzałem w ustawieniach witryn antywirusa i nawet dodałem do wyjątków ale nie pomogło
sprawdzałem w ustawieniach witryn antywirusa i nawet dodałem do wyjątków ale nie pomogło
-
myslalem ze tylko u mnie ciagle rozlacza transmisje po aktualizacji chroma ale na przegladarce od microsoftu to samo, ciagle zrywa połaczenie lub laczy sie w nieskonczoność
-
Również od kilku dni mam problem z łączeniem się z transmisjami. Wchodzi, 2 sekundy działa ok, 5 ładuje i tak w kółko. Dzieje się to u dwóch całkowicie różnych dostawców internetu oraz na różnych przeglądarkach.
-
znalazłem winowajce, u mnie powoduje problemy kaspersky, po wyłaczeniu wszystko działa bez zarzutu