problem z lushem
problem z lushem
Od tygodnia dziewczyny maja problem z polaczeniem lusha na showupie, czy dzial techniczny SU zna problem? czy jest na to sposób?
Mi lush działał normalnie, ale po ostatniej awarii do tej pory nie łączy się z su, juz nie wiem czy to może wina u mnie. Bo chodzi na internecie z telelefonu, a na internecie wifi z domowego routera już nie. A na tym domowym mam najlepszy internet swiatłowodowy.
Ma ktoś jeszcze jakis problem z lushem ?
Ma ktoś jeszcze jakis problem z lushem ?
Pisałam do su to odpisali żeby pisać do lovense , bez sensu. Na razie zamówiłam adapter zobacze czy na tym pójdzie bo juz nie mam pomysłu co zrobic. Ale widze ze dziewczynom chodzi na transisjach
Adapter Bluetooth - Lovense USB Bluetooth Adapter
Model dedykowany do akcesoriów firmy Lovense.
Pozwala na rozbudowanie komputera o możliwość komunikacji za pośrednictwem protokołu Bluetooth. Ten z kolei używany jest min. do sterowania bezprzewodowego wybranymi produktami Lovense
Adapter ostatniego czasu, zakupiło coraz więcej osób i żadna nie ma problemu jak z telefonami.
Pozwala na rozbudowanie komputera o możliwość komunikacji za pośrednictwem protokołu Bluetooth. Ten z kolei używany jest min. do sterowania bezprzewodowego wybranymi produktami Lovense
Adapter ostatniego czasu, zakupiło coraz więcej osób i żadna nie ma problemu jak z telefonami.
no tak, tylko dlaczego działało przez dłuższy czas bez adaptera i nagle przestało działać ? jeśli SU coś udostępniło to w przypadku gdy to przestaje funkcjonować, to SU powinno pomóc rozwiązać problem, a umywa ręce...GORYL pisze: ↑pn lis 18, 2019 6:13 pmAdapter Bluetooth - Lovense USB Bluetooth Adapter
Zgadzam się z tobom, powino pomóc rozwiązać problem. Telefon jest chyba za słaby zasięg adapter spisuje się lepiej i większość na zagranicznym portalu pracuje z adapterem. Narazie te osoby co mają adapter problemu z zasięgiem i ginacym paskiem lovense connet nie było działa lepiej i stabilniej.
Adapter nie kosztuje, tylko co lovense koszt do 80zl zprzesylka.
Adapter nie kosztuje, tylko co lovense koszt do 80zl zprzesylka.
- Medroxyprogesterone
Pobierzcie przeglądarkę Lovense Browser z oficjalnej strony Lovense.