Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

problem z lushem

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
JacekSU

problem z lushem

Post autor: JacekSU » ndz lis 17, 2019 8:45 pm

Od tygodnia dziewczyny maja problem z polaczeniem lusha na showupie, czy dzial techniczny SU zna problem? czy jest na to sposób?

Moniaa20

Post autor: Moniaa20 » ndz lis 17, 2019 9:52 pm

Mi lush działał normalnie, ale po ostatniej awarii do tej pory nie łączy się z su, juz nie wiem czy to może wina u mnie. Bo chodzi na internecie z telelefonu, a na internecie wifi z domowego routera już nie. A na tym domowym mam najlepszy internet swiatłowodowy.

Ma ktoś jeszcze jakis problem z lushem ?

JacekSU

Post autor: JacekSU » ndz lis 17, 2019 9:56 pm

Dokładnie taki sam problem ma ktoś kogo znam, na udostepnionym hotspocie z tel dziala, na routerze z UPC nie łączy się...

Moniaa20

Post autor: Moniaa20 » ndz lis 17, 2019 10:16 pm

JacekSU pisze:
ndz lis 17, 2019 9:56 pm
Dokładnie taki sam problem ma ktoś kogo znam, na udostepnionym hotspocie z tel dziala, na routerze z UPC nie łączy się...
Pisałam do su to odpisali żeby pisać do lovense , bez sensu. Na razie zamówiłam adapter zobacze czy na tym pójdzie bo juz nie mam pomysłu co zrobic. Ale widze ze dziewczynom chodzi na transisjach

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn lis 18, 2019 6:13 pm

Adapter Bluetooth - Lovense USB Bluetooth Adapter
Model dedykowany do akcesoriów firmy Lovense.
Pozwala na rozbudowanie komputera o możliwość komunikacji za pośrednictwem protokołu Bluetooth. Ten z kolei używany jest min. do sterowania bezprzewodowego wybranymi produktami Lovense

Adapter ostatniego czasu, zakupiło coraz więcej osób i żadna nie ma problemu jak z telefonami.

JacekSU

Post autor: JacekSU » pn lis 18, 2019 9:00 pm

GORYL pisze:
pn lis 18, 2019 6:13 pm
Adapter Bluetooth - Lovense USB Bluetooth Adapter
Model dedykowany do akcesoriów firmy Lovense.
Pozwala na rozbudowanie komputera o możliwość komunikacji za pośrednictwem protokołu Bluetooth. Ten z kolei używany jest min. do sterowania bezprzewodowego wybranymi produktami Lovense

Adapter ostatniego czasu, zakupiło coraz więcej osób i żadna nie ma problemu jak z telefonami.
no tak, tylko dlaczego działało przez dłuższy czas bez adaptera i nagle przestało działać ? jeśli SU coś udostępniło to w przypadku gdy to przestaje funkcjonować, to SU powinno pomóc rozwiązać problem, a umywa ręce...

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt lis 19, 2019 12:47 am

Zgadzam się z tobom, powino pomóc rozwiązać problem. Telefon jest chyba za słaby zasięg adapter spisuje się lepiej i większość na zagranicznym portalu pracuje z adapterem. Narazie te osoby co mają adapter problemu z zasięgiem i ginacym paskiem lovense connet nie było działa lepiej i stabilniej.
Adapter nie kosztuje, tylko co lovense koszt do 80zl zprzesylka.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw lis 21, 2019 4:50 pm

Potwierdzam, to o co pytacie mnie prywatnych wiadomośiach.
Lush działa lovense connet z ADAPTEREM na Showup.tv bez zaniku sygnału jak to jest z telefonem.

Zagraniczne kamery, pracuje większość z pendrive adapter.

Awatar użytkownika
Medroxyprogesterone

Post autor: Medroxyprogesterone » wt gru 17, 2019 7:36 am

Pobierzcie przeglądarkę Lovense Browser z oficjalnej strony Lovense.

ODPOWIEDZ