Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Zablokowane wiadomości

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
HotVibesOnly

Zablokowane wiadomości

Post autor: HotVibesOnly » śr lut 05, 2025 6:16 pm

Cześć,
Zostały mi dziś zablokowane wiadomości prywatne. Napisałam już 3 maile niestety bezskutecznie. Czy spotkaliście się może z taką sytuacją? Co robić? Wydaje mi się że to przez wspomnienie o innym serwisie kamerkowym. Ale nie zachęcałam do przejścia czy dołączenia a jedynie podałam nazwę.
Ratujcie ;)

LorekAssholek

Post autor: LorekAssholek » śr lut 05, 2025 6:59 pm

To już masz odpowiedź w swojej wiadomości. Podawanie nazw, w szczególności innych stron z kamerkami jest zakazane i dostajesz za to bana na wiadomości. Również za pisanie o social mediach, czy innych komunikatorach, za samo użycie nazw są bany. Jesteś transmitującym - wołaj modera na priv, jesteś korzystającym - załóż nowe konto.

HotVibesOnly

Post autor: HotVibesOnly » śr lut 05, 2025 7:28 pm

Okay, a powiedz mi proszę jak zawołać moderatora na priv?

Facecik43l

Post autor: Facecik43l » śr lut 12, 2025 4:14 pm

Wyskoczyło mi że podejrzenie mam spamu normalnie pisałem nic złego a tu nagle blokada na wiadomości pisałem zero odpowiedzi jak się skontaktować z moderatorem

Szalonamamuska

Post autor: Szalonamamuska » śr mar 12, 2025 3:25 pm

Witam.Chcialabym się dowiedzieć czym niby został złamany regulamin, że nikt nie może do mnie napisać a nie ja nie mogę pisać do innych osób wiadomości ? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie .

Szalonamamuska

Post autor: Szalonamamuska » śr mar 12, 2025 7:11 pm

Czy moderator może odblokować mi dostęp do pisania i odbierania wiadomości tutaj ?czy to problem ??

ODPOWIEDZ