Cześć,
Zostały mi dziś zablokowane wiadomości prywatne. Napisałam już 3 maile niestety bezskutecznie. Czy spotkaliście się może z taką sytuacją? Co robić? Wydaje mi się że to przez wspomnienie o innym serwisie kamerkowym. Ale nie zachęcałam do przejścia czy dołączenia a jedynie podałam nazwę.
Ratujcie ;)
Zablokowane wiadomości
-
To już masz odpowiedź w swojej wiadomości. Podawanie nazw, w szczególności innych stron z kamerkami jest zakazane i dostajesz za to bana na wiadomości. Również za pisanie o social mediach, czy innych komunikatorach, za samo użycie nazw są bany. Jesteś transmitującym - wołaj modera na priv, jesteś korzystającym - załóż nowe konto.
-
Wyskoczyło mi że podejrzenie mam spamu normalnie pisałem nic złego a tu nagle blokada na wiadomości pisałem zero odpowiedzi jak się skontaktować z moderatorem
-
Witam.Chcialabym się dowiedzieć czym niby został złamany regulamin, że nikt nie może do mnie napisać a nie ja nie mogę pisać do innych osób wiadomości ? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie .
-
Czy moderator może odblokować mi dostęp do pisania i odbierania wiadomości tutaj ?czy to problem ??