Czy tu działają algorytmy?
-
Czy tu działają algorytmy?
Od dwóch dni kiedy wchodzę na transmisję praktycznie w ogóle nie zwiększa mi się ilość widzów. Choćbym świeciła goła dupka wprost w kamerę. Do tej pory nigdy nie było takiego problemu i liczba osób zmieniała się dynamicznie i na bieżąco. Obecnie. Je dość, że praktycznie nie rośnie, to np 2/3 MIN w ogóle się nie zmienia. O ck chodzi? Czy to wina algorytmów? Jannie zmieniłam niczego na niekorzyść mojej transmisji.
-
Dokładnie, też zauważyłam że ostatnio dzieje się coś niedobrego na tym su. Podejrzane coś jest z tą widownią. Stoi w miejscu i nawet ludzie którzy siedzą u mnie piszą mi wiadomości prywatne, że ich wiadomości na ogólnym nie dochodzą.
-
Nie, nie działają... Tu wiele rzeczy nie działa. Każdy kto ma Cię w polubionych ma Cię na samej górze strony, jak się pojawiasz, wtedy nieważne ilu masz widzów, jako polubiona widniejesz jako jedna z pierwszych dla tych osób. Jak nie mają, to wyświetlasz się zgodnie z liczba widzów i to tyle. Wszystkie transmisje są wyświetlane na jednej stronie i więcej jak ok 160 ich nie ma. Można łatwo zauważyć, że ruch na stronie jest dużo mniejszy, niż nawet rok temu, nie wspominając kilka lat wstecz. Jak strona się nie rozwija i nie naprawia błędów to osoby, które wydają najwięcej zwyczajnie odchodzą szukać czegoś lepszego. Dodatkowo jest styczeń, gdzie zawsze też ludzie troche biedują.
Akurat na su duże znaczenie ma co robisz i ludzie idą tam gdzie coś się dzieje i nie raz siedzenie tak samo non stop z wypięta dupa nie wystarcza. Dodatkowo wiele z was nie rozumie, że większa ilość widzów nie przekłada się tu na większy zarobek. To są darmowe kamerki gdzie możesz mieć 300 widzów i zarobić mniej niż jak masz ich 50.
Robisz privy? Grupy? Zabawe na ogólnym? Rozmawiasz? Pokazujesz twarz? Zachęcasz różnymi strojami? Zmieniasz mood? Oferujesz różne formy zabaw? Wszystko z tego ma inne znaczenie i każda z tych rzeczy będzie mieć inną ilość widzów i inny zarobek. Jak Twoja widownia czy zarobek Cię nie satysfakcjonuje, warto pomyśleć nad tym co robisz źle, aby robić coś innego lub zwyczajnie więcej. Nie raz też za dużo pokażesz i wielu sobie zwali na szybko na ogólnym nie dając nic. W tę stronę też warto myśleć.
Sztuka nie jest przyciągnąć ich jak najwięcej, tylko utrzymać i zachęcić tych co na Ciebie wydają.
Akurat na su duże znaczenie ma co robisz i ludzie idą tam gdzie coś się dzieje i nie raz siedzenie tak samo non stop z wypięta dupa nie wystarcza. Dodatkowo wiele z was nie rozumie, że większa ilość widzów nie przekłada się tu na większy zarobek. To są darmowe kamerki gdzie możesz mieć 300 widzów i zarobić mniej niż jak masz ich 50.
Robisz privy? Grupy? Zabawe na ogólnym? Rozmawiasz? Pokazujesz twarz? Zachęcasz różnymi strojami? Zmieniasz mood? Oferujesz różne formy zabaw? Wszystko z tego ma inne znaczenie i każda z tych rzeczy będzie mieć inną ilość widzów i inny zarobek. Jak Twoja widownia czy zarobek Cię nie satysfakcjonuje, warto pomyśleć nad tym co robisz źle, aby robić coś innego lub zwyczajnie więcej. Nie raz też za dużo pokażesz i wielu sobie zwali na szybko na ogólnym nie dając nic. W tę stronę też warto myśleć.
Sztuka nie jest przyciągnąć ich jak najwięcej, tylko utrzymać i zachęcić tych co na Ciebie wydają.
Wiele lat temu na początkach showup miał konkurs na na największą ilość widzów na który su płaciło nagrodzono ich żetonem.
To że ktoś wykonał skrypt bota widowni i pewnego dnia aż 5 kobiet na dających miało po 5,5tys widzów i widząc to administracja showupu wycofała konkurs.
Idzie wykonać skrypt na ilość widzów by na samym początku z automatu była wartość np 100 botów na wejściu.
Zabezpieczenia tego nie wykryją, bo to jest nie podpięte pod logowanie na stronie a pod rozszerzenie przeglądarki.
I showup na te bezradność wiele lat temu zlikwidował konkurs na widownie bo sobie nie radził z tym że 5 dziewczyn miało po tyle samo najwięcej ludzi.
Ktoś to ustawił na pierwsze 5 osób ale pomylił wartości na daną nadającą na skrypcie lub co gorsza ktoś z tych nadających nie wiedziała co jak ustawić i była niezła szopka i wtopa.
Wszystkie 5 miały po 5,5tys widzów to odrazu było widać że jest to realnie niemożliwe bo nie było aż tyle widzów zalogowanych.
Showup odrazu zlikwidował konkurs.
To że jest tu jakaś magia odwalana z tą widownią to już jest dawno zgłaszane na kontakt bo jedne mają na wejściu dużo ludzi jest ubrana w nic ciekawego i nic nie pokazuje grzebie w telefonie i jest tak samo codziennie ubrana tak mi mówiła znajoma co zgłaszała na kontakt że nie dochodzą wiadomości z czat ktoś celowo zaniża widownie i wywala ludzi z czata.
Może czas zrobić porządek bo dużo dziewczyn szuka lepszych kamer i ja im się nie dziwię.
Bo ładna młoda ma mniej widzów jak jakaś cytuje znajomą nieciekawa z dolnych okienek.
Cytuje znajomą)
To że ukrainki mają na wejściu więcej widzów oczywiście też to zauważyły by to skomentować nawet te co siedzą na paru portalach jednocześnie nadając na showup.
Mówiąc prosto nasze Polskie nadające to dostają kurwicy i białej gorączki i już niektóre początki nerwicy mają że tu jest taka znieczulica.
Cytuje znajomej słowa)
Zero pomocy od administratora showup tak mówiła nie jedna moja tu znajoma.
Co nie jedna zgłaszała problem na kontakt o niskiej widowni o znikających widzach o nie dovierajacych wiadomościach czat.
Oczywiście showup nie odpisuje na ich apele na kontakt.
Zero odpowiedzi w tym temacie.
Problem jest nie u jednej osoby a u większości.
To co tu się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.
To że ktoś wykonał skrypt bota widowni i pewnego dnia aż 5 kobiet na dających miało po 5,5tys widzów i widząc to administracja showupu wycofała konkurs.
Idzie wykonać skrypt na ilość widzów by na samym początku z automatu była wartość np 100 botów na wejściu.
Zabezpieczenia tego nie wykryją, bo to jest nie podpięte pod logowanie na stronie a pod rozszerzenie przeglądarki.
I showup na te bezradność wiele lat temu zlikwidował konkurs na widownie bo sobie nie radził z tym że 5 dziewczyn miało po tyle samo najwięcej ludzi.
Ktoś to ustawił na pierwsze 5 osób ale pomylił wartości na daną nadającą na skrypcie lub co gorsza ktoś z tych nadających nie wiedziała co jak ustawić i była niezła szopka i wtopa.
Wszystkie 5 miały po 5,5tys widzów to odrazu było widać że jest to realnie niemożliwe bo nie było aż tyle widzów zalogowanych.
Showup odrazu zlikwidował konkurs.
To że jest tu jakaś magia odwalana z tą widownią to już jest dawno zgłaszane na kontakt bo jedne mają na wejściu dużo ludzi jest ubrana w nic ciekawego i nic nie pokazuje grzebie w telefonie i jest tak samo codziennie ubrana tak mi mówiła znajoma co zgłaszała na kontakt że nie dochodzą wiadomości z czat ktoś celowo zaniża widownie i wywala ludzi z czata.
Może czas zrobić porządek bo dużo dziewczyn szuka lepszych kamer i ja im się nie dziwię.
Bo ładna młoda ma mniej widzów jak jakaś cytuje znajomą nieciekawa z dolnych okienek.
Cytuje znajomą)
To że ukrainki mają na wejściu więcej widzów oczywiście też to zauważyły by to skomentować nawet te co siedzą na paru portalach jednocześnie nadając na showup.
Mówiąc prosto nasze Polskie nadające to dostają kurwicy i białej gorączki i już niektóre początki nerwicy mają że tu jest taka znieczulica.
Cytuje znajomej słowa)
Zero pomocy od administratora showup tak mówiła nie jedna moja tu znajoma.
Co nie jedna zgłaszała problem na kontakt o niskiej widowni o znikających widzach o nie dovierajacych wiadomościach czat.
Oczywiście showup nie odpisuje na ich apele na kontakt.
Zero odpowiedzi w tym temacie.
Problem jest nie u jednej osoby a u większości.
To co tu się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.
Ostatnio zmieniony wt sty 28, 2025 3:31 am przez GORYL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zgadzam się z dziewczynami transmitującymi, również zauważyłam że coś jest nie tak z widownią na su.
Przede wszystkim na wstępie dodam że ja osobiście nie jestem aktywna na ogólnej transmisji, naturalnie widowni wysokiej nie będę miała, jak dziewczyny wyżej które są aktywne.
Jednak... żeby zobaczyć jak to jest faktycznie z tą widownią w ostatnim czasie, zaczęłam się chwilę bawić za "friko" po czym widzę że widownia stoi w miejscu lub wzrasta minimalnie, to mogę śmiało powiedzieć że to nie jest "przypadek".
Dlatego że całkiem niedawno, nawet przy chwilowej mojej zabawie liczba osób wzrastała do minimum ponad 100 czasem 200 a nawet i więcej osób, w tej chwili jest to np max 70/80 osób.
Przede wszystkim na wstępie dodam że ja osobiście nie jestem aktywna na ogólnej transmisji, naturalnie widowni wysokiej nie będę miała, jak dziewczyny wyżej które są aktywne.
Jednak... żeby zobaczyć jak to jest faktycznie z tą widownią w ostatnim czasie, zaczęłam się chwilę bawić za "friko" po czym widzę że widownia stoi w miejscu lub wzrasta minimalnie, to mogę śmiało powiedzieć że to nie jest "przypadek".
Dlatego że całkiem niedawno, nawet przy chwilowej mojej zabawie liczba osób wzrastała do minimum ponad 100 czasem 200 a nawet i więcej osób, w tej chwili jest to np max 70/80 osób.
-
A gdzie Ty tu masz niby zakładkę "polecane transmisje" ? xD Nie ma tu czegoś takiego. Jak widzisz dziewczyny które logują się i nagle mają 100+ oglądających i im zazdrościsz i zastanawiasz się jak, to się nie zastanawiaj tylko działaj. One siedzą regularnie, robią dużo rzeczy, siedzą tu już latami, robią grupy na które potrafią zachęcać, ogłaszają się na socialach, że wchodzą, aby inni mogli na nie trafić, itp, itd... To nie jest rocket science, żeby tu być na górze, wystarczy trochę ruszyć głową...
A dlaczego mnie atakujesz xD? Nie spodziewałam się tego po Tobie. Jedno pytanie a tu taki wywód o zazdrości xD. Nie muszę niczego zazdrościć żadnej dziewczynie. NICZEGO. Działam od paru lat według swojego systemu i świetnie się on sprawdza. Powiedziałabym, że wręcz idealnie. Sama czasami ląduję w polecanych transmisjach i zastanawia mnie na jakiej zasadzie to działa. Pole "polecane transmisje" wyświetla się w momencie, gdy wejdziesz w obojętnie który stream, po prawej stronie, na dole. Nie wiem czy to pole jest widoczne na telefonach, ale na komputerach jak najbardziej.