Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

PayPlume

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
Naamah

PayPlume

Post autor: Naamah » śr lis 06, 2024 1:19 pm

Nie zdążąyłam przejść na payplume najwidoczniej niechcący kliknęłam, ze sie nie zgadzam - nie wiem. Nie mam możliwości wpłaty pieniędzy, to mój koniec SU? Jeśli ktos wie to blagam krok po kroku!

DOMINA-MARTA32

Post autor: DOMINA-MARTA32 » śr lis 06, 2024 3:48 pm

to moze napisz do show upa albo do payredem lub do payplume no mi z automatu jak potwierdzilam zalozyli tam konto ale musialam i tak troche poczekac i przelew jeszcze wisi

DOMINA-MARTA32

Post autor: DOMINA-MARTA32 » śr lis 06, 2024 3:49 pm

albo sprobuj sie teraz zalogowac starymi danymi z payredem moze jednak jest zalozone i zmien haslo bo ja zmienilam dla pewosci i juz jest ok

tylkotwojasuczka98

Post autor: tylkotwojasuczka98 » pt lis 08, 2024 6:07 pm

hej !
problem taki, mianowicie, weryfikacji zlozona u moderatora pomyślnie, weszłam na ta nową platofrme payplume- kazali sie zalogować, nie da się, kazali zalozyć konto , nie da się , po wpisaniu danych błąd czy miał ktoś taki problem ?

Figlarna

Post autor: Figlarna » pt lis 08, 2024 6:25 pm

tylkotwojasuczka98 pisze:
pt lis 08, 2024 6:07 pm
hej !
problem taki, mianowicie, weryfikacji zlozona u moderatora pomyślnie, weszłam na ta nową platofrme payplume- kazali sie zalogować, nie da się, kazali zalozyć konto , nie da się , po wpisaniu danych błąd czy miał ktoś taki problem ?
Na e-maila powinnaś otrzymać kod weryfikacyjny i kliknąć w niebieskie okienko i automatycznie przeniesienie Cię do PayPlume i dopiero wtedy spróbuj się zalogować.

tylkotwojasuczka98

Post autor: tylkotwojasuczka98 » pt lis 08, 2024 6:38 pm

Figlarna pisze:
pt lis 08, 2024 6:25 pm
hej !
Na e-maila powinnaś otrzymać kod weryfikacyjny i kliknąć w niebieskie okienko i automatycznie przeniesienie Cię do PayPlume i dopiero wtedy spróbuj się zalogować.
no właśnie to problem, kazali mi sie zalogować na innego maila i zrobić od nowa weryfikacje. i to samo przeszło mi przez su, su tak zasugerował.. dziwna sprawa, no nic moze coś pojdzie dalej

Figlarna

Post autor: Figlarna » pt lis 08, 2024 7:18 pm

pt lis 08, 2024 6:38 pm
Figlarna pisze:
hej !
no właśnie to problem, kazali mi sie zalogować na innego maila i zrobić od nowa weryfikacje. i to samo przeszło mi przez su, su tak zasugerował.. dziwna sprawa, no nic moze coś pojdzie dalej
To współczuję.Bardzo dziwne.Na pewno na maila od PayPlume Ci nie przyszedl kod?Bo w takiej sytuacji nie wiem jak mogę pomóc:(

tylkotwojasuczka98

Post autor: tylkotwojasuczka98 » pt lis 08, 2024 9:10 pm

Figlarna pisze:
pt lis 08, 2024 7:18 pm
pt lis 08, 2024 6:38 pm
Figlarna pisze:

To współczuję.Bardzo dziwne.Na pewno na maila od PayPlume Ci nie przyszedl kod?Bo w takiej sytuacji nie wiem jak mogę pomóc:(
No właśnie nie, a najlepsze że sam su pisze mi ze mam założyć nowe konto, a widzę że pozniej dziewczyny mają problem jak zakładają... no nic.. trudno, trzeba będzie działać dłuzej a z ciekawości, moze ktoś wypłacał z tej nowej witryny, długo idą przelewy, z poprzedniej jak su wysłał to jeden dzień i na koncie było u mnie.. ciekawe jak teraz.

ODPOWIEDZ