PayPlume
-
to moze napisz do show upa albo do payredem lub do payplume no mi z automatu jak potwierdzilam zalozyli tam konto ale musialam i tak troche poczekac i przelew jeszcze wisi
-
albo sprobuj sie teraz zalogowac starymi danymi z payredem moze jednak jest zalozone i zmien haslo bo ja zmienilam dla pewosci i juz jest ok
-
hej !
problem taki, mianowicie, weryfikacji zlozona u moderatora pomyślnie, weszłam na ta nową platofrme payplume- kazali sie zalogować, nie da się, kazali zalozyć konto , nie da się , po wpisaniu danych błąd czy miał ktoś taki problem ?
problem taki, mianowicie, weryfikacji zlozona u moderatora pomyślnie, weszłam na ta nową platofrme payplume- kazali sie zalogować, nie da się, kazali zalozyć konto , nie da się , po wpisaniu danych błąd czy miał ktoś taki problem ?
Na e-maila powinnaś otrzymać kod weryfikacyjny i kliknąć w niebieskie okienko i automatycznie przeniesienie Cię do PayPlume i dopiero wtedy spróbuj się zalogować.tylkotwojasuczka98 pisze: ↑pt lis 08, 2024 6:07 pmhej !
-
no właśnie to problem, kazali mi sie zalogować na innego maila i zrobić od nowa weryfikacje. i to samo przeszło mi przez su, su tak zasugerował.. dziwna sprawa, no nic moze coś pojdzie dalejFiglarna pisze: ↑pt lis 08, 2024 6:25 pmNa e-maila powinnaś otrzymać kod weryfikacyjny i kliknąć w niebieskie okienko i automatycznie przeniesienie Cię do PayPlume i dopiero wtedy spróbuj się zalogować.tylkotwojasuczka98 pisze: ↑pt lis 08, 2024 6:07 pmhej !
To współczuję.Bardzo dziwne.Na pewno na maila od PayPlume Ci nie przyszedl kod?Bo w takiej sytuacji nie wiem jak mogę pomóc:(tylkotwojasuczka98 pisze: ↑pt lis 08, 2024 6:38 pmno właśnie to problem, kazali mi sie zalogować na innego maila i zrobić od nowa weryfikacje. i to samo przeszło mi przez su, su tak zasugerował.. dziwna sprawa, no nic moze coś pojdzie dalejFiglarna pisze: ↑pt lis 08, 2024 6:25 pmNa e-maila powinnaś otrzymać kod weryfikacyjny i kliknąć w niebieskie okienko i automatycznie przeniesienie Cię do PayPlume i dopiero wtedy spróbuj się zalogować.tylkotwojasuczka98 pisze: ↑pt lis 08, 2024 6:07 pmhej !
-
No właśnie nie, a najlepsze że sam su pisze mi ze mam założyć nowe konto, a widzę że pozniej dziewczyny mają problem jak zakładają... no nic.. trudno, trzeba będzie działać dłuzej a z ciekawości, moze ktoś wypłacał z tej nowej witryny, długo idą przelewy, z poprzedniej jak su wysłał to jeden dzień i na koncie było u mnie.. ciekawe jak teraz.Figlarna pisze: ↑pt lis 08, 2024 7:18 pmTo współczuję.Bardzo dziwne.Na pewno na maila od PayPlume Ci nie przyszedl kod?Bo w takiej sytuacji nie wiem jak mogę pomóc:(tylkotwojasuczka98 pisze: ↑pt lis 08, 2024 6:38 pmno właśnie to problem, kazali mi sie zalogować na innego maila i zrobić od nowa weryfikacje. i to samo przeszło mi przez su, su tak zasugerował.. dziwna sprawa, no nic moze coś pojdzie dalej