Pomocy:/ działanosć
Pomocy:/ działanosć
POmocy :( no słuchajcie masakra, 3 księgowe nie ogarniają i już nie mam pomysłu. Jest tu może jakaś dziewczyna która jest na KRUS ?? Chcialam się dowiedziec jak to się ma z zarabianiem tutaj bo z tego co wyczytałam to nie można bo to "wolny zawód". Pytałam 3 księgowych i one nie wiedzą. Ktoś coś? albo przynajmniej jakieś polecenie kogoś kto ogarnia?
-
poszukaj dobrej kancelarii podatkowej. wszelkie analizy moga cie troche kosztowac, ale przynajmniej ogarna temat w 100% i wybiora najkorzystniejsze dla ciebie opcje. czesto maja opcje podstawowych i rozszerzonych analiz, polecam od razu brac rozszerzone.
-
przecież są specjalne biura rachunkowe z księgowymi, które ogarniaja showup, onlyfans itp - wystarczy wpisac w google i do nich zadzwonicmokra112 pisze: ↑wt kwie 22, 2025 12:20 pmPOmocy :( no słuchajcie masakra, 3 księgowe nie ogarniają i już nie mam pomysłu. Jest tu może jakaś dziewczyna która jest na KRUS ?? Chcialam się dowiedziec jak to się ma z zarabianiem tutaj bo z tego co wyczytałam to nie można bo to "wolny zawód". Pytałam 3 księgowych i one nie wiedzą. Ktoś coś? albo przynajmniej jakieś polecenie kogoś kto ogarnia?