Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pomocy:/ działanosć

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
mokra112

Pomocy:/ działanosć

Post autor: mokra112 » wt kwie 22, 2025 12:20 pm

POmocy :( no słuchajcie masakra, 3 księgowe nie ogarniają i już nie mam pomysłu. Jest tu może jakaś dziewczyna która jest na KRUS ?? Chcialam się dowiedziec jak to się ma z zarabianiem tutaj bo z tego co wyczytałam to nie można bo to "wolny zawód". Pytałam 3 księgowych i one nie wiedzą. Ktoś coś? albo przynajmniej jakieś polecenie kogoś kto ogarnia?

-SpiderLily

Post autor: -SpiderLily » wt kwie 22, 2025 6:19 pm

poszukaj dobrej kancelarii podatkowej. wszelkie analizy moga cie troche kosztowac, ale przynajmniej ogarna temat w 100% i wybiora najkorzystniejsze dla ciebie opcje. czesto maja opcje podstawowych i rozszerzonych analiz, polecam od razu brac rozszerzone.

szolapocochodzi

Post autor: szolapocochodzi » pt kwie 25, 2025 5:40 pm

mokra112 pisze:
wt kwie 22, 2025 12:20 pm
POmocy :( no słuchajcie masakra, 3 księgowe nie ogarniają i już nie mam pomysłu. Jest tu może jakaś dziewczyna która jest na KRUS ?? Chcialam się dowiedziec jak to się ma z zarabianiem tutaj bo z tego co wyczytałam to nie można bo to "wolny zawód". Pytałam 3 księgowych i one nie wiedzą. Ktoś coś? albo przynajmniej jakieś polecenie kogoś kto ogarnia?
przecież są specjalne biura rachunkowe z księgowymi, które ogarniaja showup, onlyfans itp - wystarczy wpisac w google i do nich zadzwonic

olennka_k

Post autor: olennka_k » pn kwie 28, 2025 8:45 pm

Odezwij sie do mnie. Pomogę bo sama przez to przechodziłam ;)

ODPOWIEDZ