Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Czy tu działają algorytmy?

Opisz zauważone problemy techniczne.
Kayla

Re: Czy tu działają algorytmy?

Post autor: Kayla » pt sty 31, 2025 10:28 am

Lorciu, nie pytałam jak trafić na górę strony, bo to wie każdy, kto chociaż trochę kuma bazę. Nie zależy mi na byciu na górze strony, bo to niczego dla mnie nie wnosi. Tak jak sama pisałaś - 50 widzów czasami jest lepsze niż 200 :).

Kayla

Post autor: Kayla » pt sty 31, 2025 10:37 am

Jestem na SU od paru lat i bazuję na privkach. Dla mnie bycie na górze strony nie jest priorytetem.

LorekAssholek

Post autor: LorekAssholek » pt sty 31, 2025 10:33 pm

Oj, sorka to nie był atak, bardzo Cię przepraszam jeżeli tak to odebrałaś, lub jeżeli ton mojej wypowiedzi tak brzmiał. Czasem ciężko ubrać coś ładnie w słowa jak się odpowiada dłuższa wiad byle jak, ale nie odbieraj w niej nic źle :x. (A ja się czasem dziwie, że mnie nie lubią jak tak odbierają xD)

Polecane transmisje faktycznie nie wyświetlają się na telefonie. Jeżeli chodzi o te wyświetlane na transmisjach innych dziewczyn jest to losowe i zmienia się z każdym odświeżeniem. Te na forum to kobiety u których zwyczajnie zostało coś w najbliższym czasie tipniete, ale odświeżanie su nie jest w czasie rzeczywistym tylko co jakiś czas, jak ze zmieniająca się ilością widzów których widzisz u siebie na transmisji, która jest jest chyba raz na 1-2min, trzeba by było to policzyć. Te które wyświetlają się na "drugim" forum są to laski z największą ilością widzów, ale tam nigdy nie analizowałam tego za długo, więc mogę się mylić.

Kayla

Post autor: Kayla » sob lut 01, 2025 10:19 am

LorekAssholek pisze:
pt sty 31, 2025 10:33 pm
Oj, sorka to nie był atak, bardzo Cię przepraszam jeżeli tak to odebrałaś, lub jeżeli ton mojej wypowiedzi tak brzmiał. Czasem ciężko ubrać coś ładnie w słowa jak się odpowiada dłuższa wiad byle jak, ale nie odbieraj w niej nic źle :x. (A ja się czasem dziwie, że mnie nie lubią jak tak odbierają xD)
Lorciu, spoczko! Kochajmy się, Dziewczyny! Dużego ruchu dla Was wszystkich :)!

ODPOWIEDZ