Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Zbanowanie

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
Carmelita30

Zbanowanie

Post autor: Carmelita30 » śr wrz 25, 2019 10:30 pm

Witam. Dziś wchodząc na su i się logując dostałam powiadomienie, że zostałam zbanowana na 365 dni!!! O co chodzi. Nikogo nie obraziłam, nie używam wulgaryzmów. Ktoś ma pojęcie o co może chodzić???

Awatar użytkownika
_Suzy_

Post autor: _Suzy_ » czw wrz 26, 2019 12:08 pm

Ban na rok jest za duże przewinienia... między innymi lewy obieg, handel żetonami albo nagminne podawanie kontaktu, obrażanie...
Napisz na kontakt i dopytaj się o co chodzi. Jeśli masz problem z wyszukaniem maila to mogę ci podać: bok@showup.tv

Carmelita30

Post autor: Carmelita30 » czw wrz 26, 2019 3:54 pm

Dziękuję za odpowiedź i adres . Już napisałam do nich email. Hmm jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że podałam skąd jestem, ile lat, gdzie pracuje... Nigdy nikogo nie obrażam, wyrażam się kulturalnie. Zobaczymy co mi odpiszą :roll:

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » czw wrz 26, 2019 6:11 pm

Carmelita30 pisze:
czw wrz 26, 2019 3:54 pm
Dziękuję za odpowiedź i adres . Już napisałam do nich email. Hmm jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że podałam skąd jestem, ile lat, gdzie pracuje... Nigdy nikogo nie obrażam, wyrażam się kulturalnie. Zobaczymy co mi odpiszą :roll:
Najlepiej nawet nie mówić skąd jesteś, ja na takie pytania z góry odpowiadam, że się nie spotykam

Carmelita30

Post autor: Carmelita30 » sob wrz 28, 2019 1:42 pm

Dostałam wiadomość. Okazało się, że jestem ..... mężczyzną :D to jakaś kpina totalna. Wysyłam email do nich, że skoro mnie o to oskarżają to niech uzasadnią swoją decyzję, niech podadzą argumenty ale oczywiście bez echa. To jakaś paranoja!!

Awatar użytkownika
_Suzy_

Post autor: _Suzy_ » sob wrz 28, 2019 2:11 pm

Carmelita30 pisze:
sob wrz 28, 2019 1:42 pm
Dostałam wiadomość. Okazało się, że jestem ..... mężczyzną :D
BEZ JAJ! :?

Carmelita30

Post autor: Carmelita30 » sob wrz 28, 2019 3:39 pm

No to jest chore właśnie. Nie mam pojęcia co teraz, ban na cały rok.... miałam swoje zdjęcia na profilu, obserwowałam na kam tylko hetero facetów a oni mi piszą , że mam fałszywe konto :?

ODPOWIEDZ