Obsługa - Moderatorzy
-
Obsługa - Moderatorzy
Witam. Z powodu problemu z internetem transmisja nie odbyła się - czarny obraz.Transmisja została zgłoszona o czasie. Pytanie jeżeli znów nie dostane żetonów spowrotem a ona też ich nie wzięła (miałem wcześniej problemy z takimi rzeczami - moderatorzy żadko zwracają żetony za nieuczciwe transmisje) pytanie - jeśli kasa do nikogo nie poszła i SU znów nieuczciwie przechwyciło pieniądze to wydaje mi się że jest to sprawa do biura ochrony praw konsumenta. Pytanie teraz czy ktoś wcześniej rozmawiał lub podejmował takie tematy? Chyba forum jest najodpowiedniejszym miejscem żeby o tym wcześniej pogadać.
Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby żetony do nikogo nie trafiły, jeśli miałeś czarny obraz przez całą transmisję, cały czas pokazywało, że transmitująca jest online i nie wyskoczyło ci powiadomienie z licznikiem, który doszedł do 0:00, to transmitująca napewno dostała żetony i robi cię w balona jeśli mówi, że ich nie ma.
Nie ma czegoś takiego, jak administrator portalu zabiera żetony w przypadku priv zawsze ktoś dostaje żetony.
Po czasie rozpatrzenia zgłoszenia
Podczas zgłoszenia żeton nie dostaje żadna strona bo zostaje przeniesiony do strefy neutralnej (zamrożony do czasu rozstrzygnięcia )po czasie administracja rozstrzyga kto otrzyma żeton czasem są to rozwiązania.
1 żetony wracają do właściciela.
2 żetony wracają do osoby co wykonywała ,prywatny pokaz , lub grupowy
3 żeton wraca do obu stron po połowię lub zbliżonej kwocie.
Administracja nie zabiera żetonu, w takich przypadkach
żeton jaki trafia do administracji z blokad jest po rocznej blokadzie zwrócony właścicielowi na dane konto co było zablokowane.
Istnieją przypadki , gdzie żeton jest zabierany przez administratora
,blokada całkowita rzadko ale czasem z tego korzysta administracja ,wydalenie całkowite z portalu ,złamanie prawa karnego i naruszenie regulaminu , nieuczciwie pozyskane duże kwoty żetonu , licytacje randki realne spotkania i ustawiane przez osoby trzecie na szkodę portalu.
W tym przypadku co piszesz na forum, Administrator zastosuje się na te pierwsze 3 punkty jakie podałem , tylko nie ma decyzji wykonawczej na co mają 24h.
Może tak być ona dostała żetony najprawdopodobniej bo ktoś musi dostać.
Czas na to jest ustalony, przez administratora portalu w przypadku, zgłoszenia nadużycia chyba 24h od zgłoszenia jest podjęta decyzja co robią z tym dalej.
Po czasie rozpatrzenia zgłoszenia
Podczas zgłoszenia żeton nie dostaje żadna strona bo zostaje przeniesiony do strefy neutralnej (zamrożony do czasu rozstrzygnięcia )po czasie administracja rozstrzyga kto otrzyma żeton czasem są to rozwiązania.
1 żetony wracają do właściciela.
2 żetony wracają do osoby co wykonywała ,prywatny pokaz , lub grupowy
3 żeton wraca do obu stron po połowię lub zbliżonej kwocie.
Administracja nie zabiera żetonu, w takich przypadkach
żeton jaki trafia do administracji z blokad jest po rocznej blokadzie zwrócony właścicielowi na dane konto co było zablokowane.
Istnieją przypadki , gdzie żeton jest zabierany przez administratora
,blokada całkowita rzadko ale czasem z tego korzysta administracja ,wydalenie całkowite z portalu ,złamanie prawa karnego i naruszenie regulaminu , nieuczciwie pozyskane duże kwoty żetonu , licytacje randki realne spotkania i ustawiane przez osoby trzecie na szkodę portalu.
W tym przypadku co piszesz na forum, Administrator zastosuje się na te pierwsze 3 punkty jakie podałem , tylko nie ma decyzji wykonawczej na co mają 24h.
Może tak być ona dostała żetony najprawdopodobniej bo ktoś musi dostać.
Czas na to jest ustalony, przez administratora portalu w przypadku, zgłoszenia nadużycia chyba 24h od zgłoszenia jest podjęta decyzja co robią z tym dalej.