Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Nieotrzymany bilet na transmisję grupową

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
Tequilla123

Nieotrzymany bilet na transmisję grupową

Post autor: Tequilla123 » śr lip 21, 2021 3:12 am

Wpłaciłem dzisiaj 50 żetonów za dostęp do transmisji grupowej u RudaLisiczka ale nie otrzymałem biletu. Co mogę w tej sytuacji zrobić? Jest możliwość zwrotu? Nie ukrywam, że poczułem się trochę oszukany, tym bardziej, że to miała być moja pierwsza grupowa transmisja w której miałem brać udział ale jak tak ma się dziać, to nie będę już tego zamawiał.

RudaLisiczkaa_

Post autor: RudaLisiczkaa_ » śr lip 21, 2021 9:48 am

Ty tak na serio? Rzuciłeś po czasie..... skoro mowie ze nie daje to nie daje ...co za tepak.🤦‍♀️🤦‍♀️. Proponuję nauczyć się sluchac że zrozumieniem.

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » czw lip 22, 2021 4:07 pm

Tequilla123 pisze:
śr lip 21, 2021 3:12 am
Wpłaciłem dzisiaj 50 żetonów za dostęp do transmisji grupowej u RudaLisiczka ale nie otrzymałem biletu.
KUPUJ przez "Kup bilet", a nie przez rzucanie napiwku. Rzucanie napiwków jest DOBROWOLNE.

niciulas

Post autor: niciulas » ndz sie 29, 2021 7:10 pm

dzisiaj kupiłem bilet opcja kup bilet u użytkownika kobietaszatana po czym nie dostałem go a po zapowiedzeniu grupowej nie można było już jej znaleźć

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » pn sie 30, 2021 1:01 pm

niciulas pisze:
ndz sie 29, 2021 7:10 pm
dzisiaj kupiłem bilet opcja kup bilet u użytkownika kobietaszatana po czym nie dostałem go a po zapowiedzeniu grupowej nie można było już jej znaleźć
Bilet kupiony przez "Kup bilet", gdy grupowa się nie odbyła, zostaje zwrócony...

ODPOWIEDZ