Problem z dostępem do wiadomości
Problem z dostępem do wiadomości
Czy mógłbym prosić o kontakt z administratorem ponieważ nie mogę uzyskać dostępu do wiadomości a nic nie robiłem wsensie nie wysyłałem linków kontn itd a pisze za złamanie regulaminu. Moja prośba czy można się skontaktować i ewentualnie rozwiązać problem. Będę czekać na jaką kolwiek wiadomość
Napisz im wiadomość przez formularz kontaktowy na głównej stronie, tutaj masz dość małe szanse, że ktoś ci odpowie.
Bana na wiadomości można też dostać za tak prozaiczne rzeczy jak samo napisanie nazwy jakiegoś serwisu, ja raz dawno temu dostałem bana za to, że miałem czelność komuś napisać w pw słowo youtube, więc trzeba się pilnować, bo ich bot na bany nie ma żadnej litości.
Bana na wiadomości można też dostać za tak prozaiczne rzeczy jak samo napisanie nazwy jakiegoś serwisu, ja raz dawno temu dostałem bana za to, że miałem czelność komuś napisać w pw słowo youtube, więc trzeba się pilnować, bo ich bot na bany nie ma żadnej litości.
-
-
Witam. Czy mozna prosić o kontakt z administratorem z powodu zablokowania mi wiadomosci prywatnych jako niby spam a nic takiego tam nie bylo