Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Problemy techniczne i brak zwróconych żetonów

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
MarcelCum

Problemy techniczne i brak zwróconych żetonów

Post autor: MarcelCum » pn sie 31, 2020 11:58 am

Wybrałem priv w którym miałem sterować lush poprzez aplikacje (12 min za 500 żetonów). Jednak były kłopoty techniczne z połczeniem się przez aplikacje lush. Czas minął, ale się umówiliśmy, że utworzy priv dla mnie by jeszcze raz spróbować. Nic takiego się nie stało, zatem wydałem 500 żetonów na nic. Dziewczyna ignoruje mnie i nie odpisuje na wiadomości. Co można z tym zrobić?

Eksodus

Post autor: Eksodus » pn sie 31, 2020 1:15 pm

Zgodnie z Regulaminem zamieszczonym na dole strony:
Każdy Użytkownik, który uczestniczy w transmisji prywatnej/transmisji prywatnej grupowej może podczas trwania takiej transmisji zgłosić Administratorowi nadużycie (poprzez kliknięcie na ikonę „zgłoś nadużycie” dostępną w ramach transmisji prywatnych/prywatnych grupowych) celem weryfikacji przez Administratora, czy Wykonawca nie narusza Regulaminu, w szczególności nie dokonuje pokazu, za który zapłacił Użytkownik lub czy nie dokonuje pokazu w sposób niezgodny z opisem danej transmisji.
Każdy priv jest nagrywany, żeby administracja mogła sprawdzić czy faktycznie miało miejce nadużycie ale jeśli podczas trwania transmisji nikt nie zgłasza zastrzeżeń, to po zakończeniu są z automatu kasowane. Nie zgłosiłeś to masz nauczkę na przyszłość, gdyby dziewczyna była uczciwa, to by sama wyszła z priva przed czasem, automatycznie dostałbyś zwrot żetonów i moglibyście umówić się na następny. Teraz pozostało Ci tylko liczyć na dobrą wolę robiącej priv (choć jak wynika z tego co piszesz, jest to raczej nierealne).

Możesz pisać maila na bok@showup.tv ale raczej pewne, że nic nie osiągniesz.

ODPOWIEDZ