Brak notatnika w systemie 10
Brak notatnika w systemie 10
Nick: GORYL poratujesz mnie ?.Nie wiem jak to się stało ale nie mam w windows 10 NOTATNIKA wogóle. Bardzo proszę o pomoc jak to zrobić żebym miał ten Notatnik.
Nie mam notatnika w ogóle w akcesoriach, a w lupie nie wyszukuje notatnika tak choćby w systemie nie istniał jak wpisuję to co od Ciebie skopiowałem
(notepad.exe ) wchodzi na stronę internetową i tam muszę dopiero pobrać notatnik, a ja bym chciał aby powrócił tamten utracony z systemu. Wygląda na to, ze jest odinstalowany z windowsa. Prosiłbym o pomoc :)
(notepad.exe ) wchodzi na stronę internetową i tam muszę dopiero pobrać notatnik, a ja bym chciał aby powrócił tamten utracony z systemu. Wygląda na to, ze jest odinstalowany z windowsa. Prosiłbym o pomoc :)
Można wpisać comendy dla Windows ale mały błąd i system się nie naprawi a wysypie.Bezpieczniej było by zrobić reinstalacje systemu jednak wcześniej zapisz ważne dane i pliki na dysk przenośny lub dokładany.
Nie masz pojęcia o tym odaj to komuś to jest chwila jak się zna odzyskiwanie aplikacja za pomocą komend.
Nie masz pojęcia o tym odaj to komuś to jest chwila jak się zna odzyskiwanie aplikacja za pomocą komend.
Ty mu serio radzisz reinstalować system, żeby odzyskał notatnik?
...
Jak klikasz na lupę obok startu to wpisujesz -> store
Odpalasz Microsoft Store
Tam w wyszukiwaniu wpisujesz -> notatnik
Klikasz Windows Notepad
W oknie odpala się strona aplikacji i instalujesz
Nie reinstaluj systemu, żeby odzyskać notatnik, to się mija z celem.
...
Jak klikasz na lupę obok startu to wpisujesz -> store
Odpalasz Microsoft Store
Tam w wyszukiwaniu wpisujesz -> notatnik
Klikasz Windows Notepad
W oknie odpala się strona aplikacji i instalujesz
Nie reinstaluj systemu, żeby odzyskać notatnik, to się mija z celem.