Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Moderacja

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
Erys192

Moderacja

Post autor: Erys192 » śr mar 04, 2020 1:46 am

Witam prosze o weryfikację mojego ostatniego priv zakupionego umówiłem się na t minut za 70 żetonów 5min i tak ustawila priv trwał 1 min ja tylko zerkalem na kam żeby ustawić ona napisała cześć nawet się nie rozebrala w sumie to ja widziałem sekunde prosze zwrot 70 zet i to oszustka
Ostatnio zmieniony wt mar 31, 2020 3:12 am przez Erys192, łącznie zmieniany 1 raz.

Erys192

Post autor: Erys192 » wt mar 31, 2020 3:11 am

Witam prosze o weryfikację mojego ostatniego priv zakupionego umówiłem się na t minut za 70 żetonów 5min i tak ustawila priv trwał 1 min ja tylko zerkalem na kam żeby ustawić ona napisała cześć nawet się nie rozebrala w sumie to ja widziałem sekunde prosze zwrot 70 zet i to oszustka

Degustatorpiersi

Post autor: Degustatorpiersi » wt mar 31, 2020 8:53 am

W tej sytuacji powinieneś od razu na tym priv zgłosić niezgodność i wtedy by ci zwrócili żetony, A teraz to będzie ciezko

asf89

Post autor: asf89 » wt mar 31, 2020 3:49 pm

Po pierwsze, forum nie jest poprawną formą zgłaszania takich rzeczy do moderacji, powinieneś pisać do nich przez formulrz kontaktowy z głównej strony albo na maila.

Po drugie, jeśli nie zgłosiłeś niezgodności priwa w trakcie jego trwania, to będzie ci ciężko odzyskać te żetony, tym bardziej jeśli w opisie priw nie było napisane co na nim będzie.

Ja na twoim miejscu cieszyłbym się, że straciłeś tylko 70żetonów, a nie 10 albo 20 razy tyle i wyciągnął z tej sytuacji wnioski na przyszłość.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt kwie 28, 2020 8:45 am

W czasie wykonywania pokazu masz na dole zgłoś nadużycie i opisujesz czemu zgłaszasz. Żeton trafia na 24h do strefy neutralnej nie dostaje żadna ze stron do decyzji moderatora i administracji.

ODPOWIEDZ