BLOKADA WIADOMOŚĆI PRYWATNYCH
BLOKADA WIADOMOŚĆI PRYWATNYCH
Dzień dobry, pisze z zapytaniem o możliwość wnioskowania, na rzecz odblokowania wiadomości prywatnych
Ja mam to samo. Cisza z tamtej strony jak w grobie. Przecież nawet nie wiemy o co chodzi. U mnie wykryto niby spam. Domyślam się powodu i napisałem wypracowanie do admina i też bez odpowiedzi. A bez wzajemnego kontaktu pisanego trudno się komunikować. Proszę o reakcję. Dziękuję.
-
MissMonicaPerez
Ja już chyba z roku lub dwa mam bana na wiadomości, bo ktoś zapytał o mail. Nie odpisują nawet w sprawie faktur co jest cholernie ważne przy działalności. Muszę to rozliczać w inny sposób.
-
Nocnanimfa28
Z potwierdzenia jeżeli nie jesteś nadającym raczej czeka cię założenie nowego konta. Jedyna deska żeby odzyskać to napisać obszernego meila na bok@showup.tv i liczyć, że odpiszą. Ja czekałam 1 dzień. Powodzenia
-
johannjorg
od soboty mam ten sam problem.....i to bez powdu ..w pewnym momencie pisania priv korespondencji z nadawczynia dostałe info o zablokwaniu dosteppu do wiadomosci prywatnych z powdu rzekomego spamu i ze admin zajmie sie moim przypdakiem..mineło 5 dni i dalej zablowany dostep do wiadmosci