Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

BLOKADA WIADOMOŚĆI PRYWATNYCH

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
Intens20

BLOKADA WIADOMOŚĆI PRYWATNYCH

Post autor: Intens20 » czw wrz 18, 2025 10:23 pm

Dzień dobry, pisze z zapytaniem o możliwość wnioskowania, na rzecz odblokowania wiadomości prywatnych

TSalready1

Post autor: TSalready1 » sob paź 11, 2025 9:43 pm

Ten sam problem

FullSpectrum

Post autor: FullSpectrum » sob paź 18, 2025 12:43 am

I Ja również. Nawet nie znam powodu blokady.

Trayan

Post autor: Trayan » czw paź 23, 2025 12:19 pm

Mam to ssmo od wtorku ( 21.10.2025 ). Już dwa razy usiłowałem napisać do admi. I nic. Kurwa o co chodzi ?

abego11

Post autor: abego11 » sob paź 25, 2025 9:08 pm

Ja mam to samo. Cisza z tamtej strony jak w grobie. Przecież nawet nie wiemy o co chodzi. U mnie wykryto niby spam. Domyślam się powodu i napisałem wypracowanie do admina i też bez odpowiedzi. A bez wzajemnego kontaktu pisanego trudno się komunikować. Proszę o reakcję. Dziękuję.

MissMonicaPerez

Post autor: MissMonicaPerez » pn paź 27, 2025 2:35 am

Ja już chyba z roku lub dwa mam bana na wiadomości, bo ktoś zapytał o mail. Nie odpisują nawet w sprawie faktur co jest cholernie ważne przy działalności. Muszę to rozliczać w inny sposób.

Bob1990

Post autor: Bob1990 » pn paź 27, 2025 10:18 pm

U mnie będzie z pół roku już, poszedł ban i zero odpowiedzi kiedy odblokują

Nocnanimfa28

Post autor: Nocnanimfa28 » wt paź 28, 2025 5:31 pm

Z potwierdzenia jeżeli nie jesteś nadającym raczej czeka cię założenie nowego konta. Jedyna deska żeby odzyskać to napisać obszernego meila na bok@showup.tv i liczyć, że odpiszą. Ja czekałam 1 dzień. Powodzenia

johannjorg

Post autor: johannjorg » śr paź 29, 2025 11:08 pm

od soboty mam ten sam problem.....i to bez powdu ..w pewnym momencie pisania priv korespondencji z nadawczynia dostałe info o zablokwaniu dosteppu do wiadomosci prywatnych z powdu rzekomego spamu i ze admin zajmie sie moim przypdakiem..mineło 5 dni i dalej zablowany dostep do wiadmosci

ODPOWIEDZ