Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Niekończące się anulowanie płatności bez powodu

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
VatakuNaku

Niekończące się anulowanie płatności bez powodu

Post autor: VatakuNaku » pn lut 28, 2022 6:19 pm

Dzień dobry, myślę, że wielu już spotkało się z takim problemem, że nie można wypłacić pieniędzy. Pomimo tego, że pieniądze wiszą nawet od tych, którzy wypłacają je na własny rachunek.

Nie wiem, jak widzą sytuację administratorzy strony, ale sprawy wyglądają następująco: na stronie pracują dziewczyny z Ukrainy. Nie mają możliwości wyjazdu do Polski i otwarcia tam swoich kont, jak sugeruje serwis.

Witryna nie oferuje innych usług płatniczych. Nie ma możliwości wypłaty pieniędzy na Paxum lub ePayService.

Płatności trzeba czekać tydzień. A ostatnio nawet więcej, bo nie ma gwarancji, że pieniądze przyjdą.

Jedyną rzeczą, która pomogła w tej sytuacji, była możliwość wypłaty pieniędzy przez innych użytkowników. Ale teraz pozbawiają się też tej szansy.

Wielokrotnie kontaktowałem się z pomocą techniczną. Ale tam odpowiadają ogólnymi zwrotami i nie oferują rozwiązania problemu.

I to w momencie, gdy strona ciągle się opóźnia, prywatne transmisje są przerywane, dlatego przychodzą skargi użytkowników…

Taya_Hill

Post autor: Taya_Hill » pn lut 28, 2022 6:40 pm

Anulowano płatność po raz trzeci, administracja nie odpowiada na wiadomości. Zdecydowanie nie polecam pracy na tej stronie, ponieważ jej właściciele to oszuści!

Brontozaur

Post autor: Brontozaur » pn lut 28, 2022 6:53 pm

Wypłacam na polskie konto anulacja po raz kolejny nie odpisuja wogóle na maila

Turas39

Post autor: Turas39 » pn lut 28, 2022 7:27 pm

Pierwsze słyszę, że komuś anulują wypłaty na nieoficjalnym forum dzisiaj dziewczyny potwierdziły, że dostały wypłaty.
W regulaminie jest wytłumaczone jak wypłacają i gdzie więc akceptując regulamin autorko postu zgadzałas się na takie wypłaty.
Osobiście w cale mnie to nie dziwi, że Rosjankom nie dochodzą wypłaty państwa dookoła świetne zakazy wprowadzają dla Rosji więc to może jest przyczyna anulowania. Jeśli chodzi o wypłaty dla Ukrainek na pewno głównym powodem nie jest wasze konto bankowe założone na Ukrainie. Może ekonomicznie dla Su nie korzystnie jest robić Wam wypłaty w tym czasie 🤷‍♀️. Na 90% problemem jest wojna na Waszych terenach.
Na koniec dodam, że Su jest teoretycznie Polska stroną sex kamerek więc trzeba było wybrać inna strone "za graniczną" nie byłoby takiego problemu 🙂.

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » wt mar 01, 2022 10:13 am

Turas39 pisze:
pn lut 28, 2022 7:27 pm

Na koniec dodam, że Su jest teoretycznie Polska stroną sex kamerek więc trzeba było wybrać inna strone "za graniczną" nie byłoby takiego problemu 🙂.
SU polskie było chyba (jeśli w ogóle ) tylko na samym początku, potem było zarejestrowane na czeskiej działalności, w momencie kiedy się przenieśli do USA, i jak zmieniali spółki (wtedy były opoźnienia w wypłatach te miesięczne) to zarządzał już tym fundusz, który jest zarejestrowany na Cyprze, ale jest funduszem grającym na Forexie na rynku Rosyjskim.

Więc de facto, zarządzają tym Rosjanie, w danych poprzednich spółek widniał jeden polak, który jest w zarządzie kilku spółek wschodnich.

Nieznajoma_OnA_

Post autor: Nieznajoma_OnA_ » pt lip 08, 2022 10:42 pm

Witam .Mam to samo 6 razy anulowane wypłaty..pytam się dlaczego!.Nie odpowiadają na maile. Z mojej strony wszystko zgodne z regulaminem.

CalvinNapalonySexsi

Post autor: CalvinNapalonySexsi » wt lip 12, 2022 6:50 pm

Witam nie rozumiem zrobiłem przelew 30 czerwca i dalej mam w realizacji przelew a pisze 7 dni roboczych o co tu chodzi? pisze meile do nich a oni nie odpisują ile można czekać!!

ODPOWIEDZ