Brak przelewu
Brak przelewu
Mija 8 dzień roboczy , nadal nie otrzymałam pieniędzy. Czy u was jest podobnie?
-
Ja mam jeszcze gorzej. Zrealizowali mi moją pierwszą wypłatę, ale nie dostałam środki na payplume (dzisiaj 7 dzień roboczy) ktoś z was tak miał? Z tego co się orientuję , w dniu kiedy przelew jest zrealizowany powinnam dostać kasę na PP, a jednak nie dostałam i support nic nie odpusuje.
-
Po realizacji na SU na PayPlume jest w ciągu 2-3 dni roboczych wiec cos nie tak
A Ty też dostawałas po kilku dniach? Bo ja zwykle w ten sam dzieńDaliaWraju pisze: ↑wt cze 03, 2025 8:35 pmPo realizacji na SU na PayPlume jest w ciągu 2-3 dni roboczych wiec cos nie tak
-
MIJA DZIS 8 DZIEN I NIEMAM WYPLATY MA EMAIL TEZ NIE ODPISUJA I MIBY JEST REGULAMIN ZE DO 7 DMI ROBICXYCH MUSZA ZROBIC WYPLATY ZADNEJ INFORMACJI O OPOZNIENIACH CZEGOS TAKIEGO TO JESZCZE TU NIE BYLO PISZCIE CZY TEZ MACIE BRAK WYPLAT
-
haha dalej grzecznie cichutko siedzcie i sie usmiechajcie jak wam plują w twarz tymi wypłatami. Jak ktokolwiek na tym forum lub nieoficjalnym forum pisze, że to przesada czekać po 7 dni to piszecie, że spokojnie ze czekajcie bedzie dobrze to macie teraz. Wypłaty powinny byc realziowane natychmiast tego samego dnia co jest zlecenie i tyle w temacie.
Ja czekam od 25.05.... to już gruba przesadaPaula_love pisze: ↑śr cze 04, 2025 11:51 amMIJA DZIS 8 DZIEN I NIEMAM WYPLATY MA EMAIL TEZ NIE ODPISUJA I MIBY JEST REGULAMIN ZE DO 7 DMI ROBICXYCH MUSZA ZROBIC WYPLATY ZADNEJ INFORMACJI O OPOZNIENIACH CZEGOS TAKIEGO TO JESZCZE TU NIE BYLO PISZCIE CZY TEZ MACIE BRAK WYPLAT
Edit: poszło dzięki