Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Ostrożnie oszust Miramadame

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
BMonika

Ostrożnie oszust Miramadame

Post autor: BMonika » wt kwie 29, 2025 6:37 pm

Miramadame sprzedaje tokeny showup użytkownikom. Wysyła swój pseudonim do uczestników w sieciach społecznościowych i sprzedaje im tam tokeny, aby nie podlegać weryfikacji na stronie i nie otrzymywać pieniędzy na kartę bankową (uchylanie się od płacenia podatków).
Drodzy administratorzy showup, sprawdź jej konta (miramadame, Winterira), a także tokeny sprzedaje Angelika11, SweetFlower, not_a_bitch, TenderFox, tight_czikita, Olczyk. Użytkownicy, którzy zaakceptowali te tokeny: januszbiznesu2,
Seks_fani, Micropenis12, yatakisobie,
sunshineman. Droga administracja przestań przekazywać tokeny od wykonawcy do wykonawcy!

__Milena__

Post autor: __Milena__ » pt maja 02, 2025 8:01 pm

BMonika pisze:
wt kwie 29, 2025 6:37 pm
Miramadame sprzedaje tokeny showup użytkownikom. Wysyła swój pseudonim do uczestników w sieciach społecznościowych i sprzedaje im tam tokeny, aby nie podlegać weryfikacji na stronie i nie otrzymywać pieniędzy na kartę bankową (uchylanie się od płacenia podatków).
Drodzy administratorzy showup, sprawdź jej konta (miramadame, Winterira), a także tokeny sprzedaje Angelika11, SweetFlower, not_a_bitch, TenderFox, tight_czikita, Olczyk. Użytkownicy, którzy zaakceptowali te tokeny: januszbiznesu2,
Seks_fani, Micropenis12, yatakisobie,
sunshineman. Droga administracja przestań przekazywać tokeny od wykonawcy do wykonawcy!
Na podstawie powyższych informacji mogę się domyślić, dlaczego moja płatność została anulowana. Ze względu na tych „dobrych ludzi”, którzy nielegalnie zdobyli tokeny, a następnie mi je zapłacili

__Milena__

Post autor: __Milena__ » pn maja 12, 2025 12:49 pm

Anulowanie) Zwrócone pieniądze )))

ODPOWIEDZ