Miramadame sprzedaje tokeny showup użytkownikom. Wysyła swój pseudonim do uczestników w sieciach społecznościowych i sprzedaje im tam tokeny, aby nie podlegać weryfikacji na stronie i nie otrzymywać pieniędzy na kartę bankową (uchylanie się od płacenia podatków).
Drodzy administratorzy showup, sprawdź jej konta (miramadame, Winterira), a także tokeny sprzedaje Angelika11, SweetFlower, not_a_bitch, TenderFox, tight_czikita, Olczyk. Użytkownicy, którzy zaakceptowali te tokeny: januszbiznesu2,
Seks_fani, Micropenis12, yatakisobie,
sunshineman. Droga administracja przestań przekazywać tokeny od wykonawcy do wykonawcy!
Ostrożnie oszust Miramadame
-
Na podstawie powyższych informacji mogę się domyślić, dlaczego moja płatność została anulowana. Ze względu na tych „dobrych ludzi”, którzy nielegalnie zdobyli tokeny, a następnie mi je zapłaciliBMonika pisze: ↑wt kwie 29, 2025 6:37 pmMiramadame sprzedaje tokeny showup użytkownikom. Wysyła swój pseudonim do uczestników w sieciach społecznościowych i sprzedaje im tam tokeny, aby nie podlegać weryfikacji na stronie i nie otrzymywać pieniędzy na kartę bankową (uchylanie się od płacenia podatków).
Drodzy administratorzy showup, sprawdź jej konta (miramadame, Winterira), a także tokeny sprzedaje Angelika11, SweetFlower, not_a_bitch, TenderFox, tight_czikita, Olczyk. Użytkownicy, którzy zaakceptowali te tokeny: januszbiznesu2,
Seks_fani, Micropenis12, yatakisobie,
sunshineman. Droga administracja przestań przekazywać tokeny od wykonawcy do wykonawcy!