Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Czy wy tez czekacie o wiele dluzej na realizacje przelewu od przejscia na payplume?

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Robinkanimfinka220

Czy wy tez czekacie o wiele dluzej na realizacje przelewu od przejscia na payplume?

Post autor: Robinkanimfinka220 » wt sty 21, 2025 6:28 pm

Tęsknię za czasami SU kiedy wieczorem zlecalam przelew i mialam go na drugi dzień rano na moim banku;((( Payredeem jeszcze nie byl az tak zly, ale odkad su przeszlo na payplume to jest jakas tragedia, w czwartek w tamtym tygodniu zlecilam przelew i dalej wisi, ktos tez tak ma??

Myroslava

Post autor: Myroslava » wt sty 21, 2025 7:37 pm

Robinkanimfinka220 pisze:
wt sty 21, 2025 6:28 pm
Tęsknię za czasami SU kiedy wieczorem zlecalam przelew i mialam go na drugi dzień rano na moim banku;((( Payredeem jeszcze nie byl az tak zly, ale odkad su przeszlo na payplume to jest jakas tragedia, w czwartek w tamtym tygodniu zlecilam przelew i dalej wisi, ktos tez tak ma??
Czekam już 7 dni!

Niunia_

Post autor: Niunia_ » wt sty 21, 2025 9:12 pm

Czekalam od 15.01, dopiero teraz mi zlecili..

klara12

Post autor: klara12 » śr sty 22, 2025 11:40 am

Dokladnie niby 7 dni roboczych mają na wypłatę a u mnie było aż 13 dni i mają gdzieś e-maile wogole nie odpowiadają i wypłacają jak chcą 😒
Ostatnio zmieniony śr sty 22, 2025 4:57 pm przez klara12, łącznie zmieniany 1 raz.

Curlyhoney

Post autor: Curlyhoney » śr sty 22, 2025 4:52 pm

wypłatę realizują zazwyczaj w piątki, ale raz w tygodniu to dla mnie zdecydowanie za długo. Kiedys były realizowane parę razy w tygodniu.. Szkoda że nie zrobili expresowego w parę godzin realizację na Plume za drobną opłatą na przykład..

Strona zamiast się rozwijać, mam wrażenie że sie cofa, a brak systematycznosci w wypłatach bardzo demotywuje do dalszej współpracy, co przy dzisiejszych czasach nie powinno mieć miejsca.

gwiazda

Post autor: gwiazda » czw lut 06, 2025 5:55 am

Curlyhoney pisze:
śr sty 22, 2025 4:52 pm
wypłatę realizują zazwyczaj w piątki, ale raz w tygodniu to dla mnie zdecydowanie za długo. Kiedys były realizowane parę razy w tygodniu.. Szkoda że nie zrobili expresowego w parę godzin realizację na Plume za drobną opłatą na przykład..

Strona zamiast się rozwijać, mam wrażenie że sie cofa, a brak systematycznosci w wypłatach bardzo demotywuje do dalszej współpracy, co przy dzisiejszych czasach nie powinno mieć miejsca.
To co jest teraz to jakaś porażka. Kiedyś do 8 rano robiłam zlecenie i po 8 rano była realizacja tego dnia. Po 15 były pieniądze u mnie , obecnie czekam i czekam i czekam i tak dzień za dniem. Mam wrażenie ,że z każdym następnym przelewem co raz dłużej .

Curlyhoney

Post autor: Curlyhoney » czw lut 06, 2025 2:16 pm

mam obecnie to samo.. Ciągle czekam, teraz jeszcze "deficyt" z kasą, nie wiadomo jak sobie zaplanować wydatki, bo kilka dni mija, czasami nawet tydzień, a później jeszcze trzeba czekać na PAYPLUME.... Czyli wychodzi czasem 9-10 dni... Dla mnie to jest dramat. Showup nic z tym nie robi, tak trudno zautomatyzować zlecenie wypłat? Przecież to są żarty jakies.

lindsaay

Post autor: lindsaay » pt lut 14, 2025 9:57 am

hej, wypłata zlecona 10 lutego i wciąż wisi...jeszcze nigdy tak długo nie czekałam. Ktoś też ostatmio tyle czekał?

(--_--)

Post autor: (--_--) » pt lut 14, 2025 2:07 pm

U mnie to samo Też zleciłam 10 tego i nie ma ale mają 7 dni roboczych więc zobaczymy .

aniolek_R

Post autor: aniolek_R » pt lut 14, 2025 11:28 pm

ja czekam od 09/02 i nic

ODPOWIEDZ