Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CZY KTOŚ DA ZNAĆ CZY DOSTAJECIE PIENIĄDZE?

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
mlodaparka21

CZY KTOŚ DA ZNAĆ CZY DOSTAJECIE PIENIĄDZE?

Post autor: mlodaparka21 » śr lis 06, 2024 5:23 pm

Dajcie znać czy dostajecie pieniądze z Pay Plume na konto bankowe.

KejtiKicia

Post autor: KejtiKicia » śr lis 06, 2024 5:32 pm

Kochana, strona PayPlum nie jest jeszcze gotową, suport twierdzi, że ruszą w tym lub maksymalnie w przyszłym tygodniu. Niektóre dziewczyny już zlecają wypłaty, ale nie są one realizowane, najlepiej po prostu czekać na informację od PayPlum, że strona już w pełni działa.

mlodaparka21

Post autor: mlodaparka21 » śr lis 06, 2024 6:02 pm

z tego co pamiętam ostatni przestój w związku ze zmianą operatora trwał ponad 2 miesiące. Więc obawiam się ze historia się powtórzy. Też byłyśmy zbywane że zaraz to ruszy, z tygodnia na tydzien odwlekali i ostatecznie trwało to w nieskonczonosc.

KejtiKicia

Post autor: KejtiKicia » śr lis 06, 2024 6:08 pm

mlodaparka21 pisze:
śr lis 06, 2024 6:02 pm
z tego co pamiętam ostatni przestój w związku ze zmianą operatora trwał ponad 2 miesiące. Więc obawiam się ze historia się powtórzy. Też byłyśmy zbywane że zaraz to ruszy, z tygodnia na tydzien odwlekali i ostatecznie trwało to w nieskonczonosc.
Tym razem jest trochę inaczej, bo spółka została przejęta przez inną, ale przekazują im wszystkie dane, do tego prace nad stroną trwają już od dłuższego czasu, teraz już rozpoczęli migrację. Nie ma co się nastawiać na tak długi przestój, ale jeśli su to twoje jedyne źródło utrzymania to dobrze złapać chociaż jakieś zlecenia dodatkowe w tym czasie, na wypadek gdyby problem jednak się przedłużał.

mlodaparka21

Post autor: mlodaparka21 » śr lis 06, 2024 6:14 pm

KejtiKicia pisze:
śr lis 06, 2024 6:08 pm
mlodaparka21 pisze:
Tym razem jest trochę inaczej, bo spółka została przejęta przez inną, ale przekazują im wszystkie dane, do tego prace nad stroną trwają już od dłuższego czasu, teraz już rozpoczęli migrację. Nie ma co się nastawiać na tak długi przestój, ale jeśli su to twoje jedyne źródło utrzymania to dobrze złapać chociaż jakieś zlecenia dodatkowe w tym czasie, na wypadek gdyby problem jednak się przedłużał.
a skąd masz takie info wgl? z tego co widzę dopiero dałaś 3 wpisy na forum i wygląda to trochę jakby jakieś konto moderatora próbowało uspokoić dziewczyny. no sorry ale jakoś żadna inna osoba tanich informacji nie ma

SEXI_GWIAZDECZKA

Post autor: SEXI_GWIAZDECZKA » śr lis 06, 2024 6:20 pm

mlodaparka21 pisze:
śr lis 06, 2024 6:14 pm
KejtiKicia pisze:
śr lis 06, 2024 6:08 pm
mlodaparka21 pisze:
a skąd masz takie info wgl? z tego co widzę dopiero dałaś 3 wpisy na forum i wygląda to trochę jakby jakieś konto moderatora próbowało uspokoić dziewczyny. no sorry ale jakoś żadna inna osoba tanich informacji nie ma
Jak to nie ma takich informacji? Cały czas piszą o tym że pr przechodzi w pp. Cały czas su cie informuje na bieżąco co i jak (czego wcześniej nie bylo)

Wylacz paranoje ze admin udaje łaskę żeby uspokajać nas tutaj. Serio xD 😆 😆 😆

KejtiKicia

Post autor: KejtiKicia » śr lis 06, 2024 6:22 pm

Wszystkie informacje które mam pochodzą z maili od Showupa, PayRedeem oraz PayPlum. Nie jestem moderatorem (ale jak kogoś szukacie to dajcie znać, szukam dodatkowej pracy SU! :P). Piszę z konta z którego robie transmisje, więc łatwo mnie zweryfikować ;)
Mi też zależy na tym, aby jak najszybciej dostać przelewy, staram się nie martwić na zapas, liczę na to że nie będzie powtórki sprzed 2 lat, po prostu tym razem mamy więcej info więc jestem spokojniejsza.

Self-control

Post autor: Self-control » śr lis 06, 2024 6:34 pm

mlodaparka21 pisze:
śr lis 06, 2024 5:23 pm
Dajcie znać czy dostajecie pieniądze z Pay Plume na konto bankowe.
Dzisiaj została zrealizowana wypłata z su, ( była informacja że na konto payredeem).
Sprawdziłam na payredeem nie było tej wypłaty, więc zalogowałam się na Payplum, tam były pieniądze, wypłaciłam środki na konto.
Niedawno dostałam e-maila od Payplum że wypłata została wysłana i że będzie na koncie w ciągu 2-5 dni.

Z tym że miałam jeden problem na Payplum przy wypłacie środków na konto.
Trzeba było wpisać kwotę jaką chce wypłacić miałam karte do wypłaty 1190,60 zł gdy wpisywałam z tą końcówką tymi 60groszami nie mogłam wypłacić, więc wpisałam bez tej końcówki i poszło..
Pisze informacyjnie dla Was, bo również możecie mieć taki problem.

Jak dostanę pieniądze na konto to dam Wam znać.

ooo69

Post autor: ooo69 » śr lis 06, 2024 9:07 pm

Nie mogę wyplacić pisze Coś poszło nie tak

Madlyn

Post autor: Madlyn » czw lis 14, 2024 11:35 am

Mam pytanie czy przelewy przechodzą bez problemu na Revolut?

ODPOWIEDZ