nową weryfikację
nową weryfikację
kto przeszedł nową weryfikację? Czy są z tym jakieś problemy, czy jest to proste?
-
U mnie poszło w 10 minut jak nie szybciej. Trzeba wstawić zdjęcie dowodu z obu stron i dodatkowo jakaś jedna faktura z ostatnich 3 miesięcy jest potrzebna na której jest ten sam adres który wpisujesz i imię i nazwisko. Później strona przekierowuje na stronę z której wybierasz swój bank i się zalogować i potwierdzić że zgadzasz się na udostępnienie danych. Jak wszystko pójdzie ok to odpalasz transmisje, robisz zdjęcie na ogólny właczasz privy. Moderator od razu wchodzi na priv i Cię weryfikuje porównując ze zdjęciem z dowodu, trzeba pokazać twarz.
mlodaparka21 pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:20 pmU mnie poszło w 10 minut jak nie szybciej. Trzeba wstawić zdjęcie dowodu z obu stron i dodatkowo jakaś jedna faktura z ostatnich 3 miesięcy jest potrzebna na której jest ten sam adres który wpisujesz i imię i nazwisko. Później strona przekierowuje na stronę z której wybierasz swój bank i się zalogować i potwierdzić że zgadzasz się na udostępnienie danych. Jak wszystko pójdzie ok to odpalasz transmisje, robisz zdjęcie na ogólny właczasz privy. Moderator od razu wchodzi na priv i Cię weryfikuje porównując ze zdjęciem z dowodu, trzeba pokazać twarz.
Dziękuję! co się stanie dalej? Czy potrzebujesz tam linku do nowej witryny, zamiast payridem?
-
Ja robiłam weryfikację na swoim koncie, nie na nowym. Więc tam już było przypisane jedno konto PayRedeem i po prostu mam opcję "zleć wypłatę żetonów" i system pamięta moje konto Pay Redeem. Moderator mówił ze nie ma przestojów w wypłatach i tak jest wcześniej jest 7 dni roboczych na wypłatę. Zleciłam w środę, póki co jeszcze nie zlecili.Batwomen pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:26 pmmlodaparka21 pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:20 pmU mnie poszło w 10 minut jak nie szybciej. Trzeba wstawić zdjęcie dowodu z obu stron i dodatkowo jakaś jedna faktura z ostatnich 3 miesięcy jest potrzebna na której jest ten sam adres który wpisujesz i imię i nazwisko. Później strona przekierowuje na stronę z której wybierasz swój bank i się zalogować i potwierdzić że zgadzasz się na udostępnienie danych. Jak wszystko pójdzie ok to odpalasz transmisje, robisz zdjęcie na ogólny właczasz privy. Moderator od razu wchodzi na priv i Cię weryfikuje porównując ze zdjęciem z dowodu, trzeba pokazać twarz.
Dziękuję! co się stanie dalej? Czy potrzebujesz tam linku do nowej witryny, zamiast payridem?
ok, dziękuję) właśnie w piśmie, które wysłała tam witryna, była informacja, że wypłata środków nastąpi w nowym systemie, a nie w dniu wypłaty, ale widzę, że zostawili wszystko tak jak jestmlodaparka21 pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:32 pmJa robiłam weryfikację na swoim koncie, nie na nowym. Więc tam już było przypisane jedno konto PayRedeem i po prostu mam opcję "zleć wypłatę żetonów" i system pamięta moje konto Pay Redeem. Moderator mówił ze nie ma przestojów w wypłatach i tak jest wcześniej jest 7 dni roboczych na wypłatę. Zleciłam w środę, póki co jeszcze nie zlecili.Batwomen pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:26 pmmlodaparka21 pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:20 pm
U mnie poszło w 10 minut jak nie szybciej. Trzeba wstawić zdjęcie dowodu z obu stron i dodatkowo jakaś jedna faktura z ostatnich 3 miesięcy jest potrzebna na której jest ten sam adres który wpisujesz i imię i nazwisko. Później strona przekierowuje na stronę z której wybierasz swój bank i się zalogować i potwierdzić że zgadzasz się na udostępnienie danych. Jak wszystko pójdzie ok to odpalasz transmisje, robisz zdjęcie na ogólny właczasz privy. Moderator od razu wchodzi na priv i Cię weryfikuje porównując ze zdjęciem z dowodu, trzeba pokazać twarz.
-
pisalas w innym watku ze masz problem z rozliczeniem i zalozeniem dzialalnosci a zrobilas mimo to weryfikacje? nie boisz sie? czy udalo ci sie jakos to ogarnac ? nie wiem jak sie za to zabrac :/mlodaparka21 pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:32 pmJa robiłam weryfikację na swoim koncie, nie na nowym. Więc tam już było przypisane jedno konto PayRedeem i po prostu mam opcję "zleć wypłatę żetonów" i system pamięta moje konto Pay Redeem. Moderator mówił ze nie ma przestojów w wypłatach i tak jest wcześniej jest 7 dni roboczych na wypłatę. Zleciłam w środę, póki co jeszcze nie zlecili.Batwomen pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:26 pmmlodaparka21 pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:20 pm
-
Bo nie jest to łatwe, dlatego sama w życiu bym tego nie ogarnęła. Byłam zielona w temacie ale skontaktowałam się z kilkoma księgowymi i już wiem co i jak. Działalność zakładam na dniach, ale łączy się to z uregulowaniem zaległości a to jest najgorsze...jungledboy1987 pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:43 pmpisalas w innym watku ze masz problem z rozliczeniem i zalozeniem dzialalnosci a zrobilas mimo to weryfikacje? nie boisz sie? czy udalo ci sie jakos to ogarnac ? nie wiem jak sie za to zabrac :/mlodaparka21 pisze: ↑pt paź 11, 2024 3:32 pmJa robiłam weryfikację na swoim koncie, nie na nowym. Więc tam już było przypisane jedno konto PayRedeem i po prostu mam opcję "zleć wypłatę żetonów" i system pamięta moje konto Pay Redeem. Moderator mówił ze nie ma przestojów w wypłatach i tak jest wcześniej jest 7 dni roboczych na wypłatę. Zleciłam w środę, póki co jeszcze nie zlecili.
-