Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CO WY WYPRAWIACIE SHOWUP!!!!

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
WADER

CO WY WYPRAWIACIE SHOWUP!!!!

Post autor: WADER » pn maja 15, 2023 11:32 am

Masakra,z Payredeem mialy byc szybsze wypłaty.Tak pisaliście . A ja tu szekam siódmy dzień aż łaskawie wyjdą żetony z Showup na Payredeem,no i jeszcze tam trzeba zlecić wypłate na swoje kontoWięc pytam się ,o co tu kurwa chodzi. Co tu ulepszyliście ? komu? napewno nie nam!!!!!!!!!!

SourCandy

Post autor: SourCandy » pn maja 15, 2023 1:00 pm

Dokładnie kurwa to jest jakaś parodia co tu się odpierdala ,kłamstwa kłamstwa i same kłamstwa od nich miało być lepiej a chuja jest

_Rosie_

Post autor: _Rosie_ » pn maja 15, 2023 3:57 pm

U mnie podobnie, oczekuje na wyjście pieniędzy z showupa i martwię się ze moge się tego nie doczekać. A jak już zostało wspomniane przejście pieniędzy z payredem na konto bankowe tez zajmują trochę czasu. Czy jest szansa na to żeby może wypowiedział się ktos z gory w tej sprawie czy jest się o coś martwić albo kiedy przelewy zostaną zlecone?

Robienadgodziny

Post autor: Robienadgodziny » wt maja 16, 2023 10:09 am

WADER pisze:
pn maja 15, 2023 11:32 am
Masakra,z Payredeem mialy byc szybsze wypłaty.Tak pisaliście . A ja tu szekam siódmy dzień aż łaskawie wyjdą żetony z Showup na Payredeem,no i jeszcze tam trzeba zlecić wypłate na swoje kontoWięc pytam się ,o co tu kurwa chodzi. Co tu ulepszyliście ? komu? napewno nie nam!!!!!!!!!!
Dokładnie, to jest chore.Jest gorzej niż było, nie mam ochoty nawet transmitować bo cały czas się człowiek zastanawia czy to całe PR w ogóle wypłaci w miarę szybko pieniądze, patrząc na opinie to nie wygląda to kolorowo.

PINKIiMOZG

Post autor: PINKIiMOZG » wt maja 16, 2023 12:52 pm

Dokładnie, ile można czekać to przesada.

RenaSexy

Post autor: RenaSexy » śr maja 17, 2023 7:07 pm

Witam wszystkich!dostałem pieniądze PAYREDEEM -ale nie mogę ich zdjąć ! Dziękuję za cały czas spędzony z wami ! poczekam, aż wróci stary system płatności! Na polskie konto .Nowy system mi nie odpowiada.

LittleStar

Post autor: LittleStar » pt maja 19, 2023 12:50 am

Właśnie masakra jakaś , miało być lepiej a jest gorzej !!!

jJebnieta35

Post autor: jJebnieta35 » pt maja 19, 2023 3:43 am

Hej ja nie mam takich problemów z wypłatą kasy dwa trzy dni zwykle trwa wypłata z su na payredeem i tak samo tu wyglada nigdy nie doszło do sytuacji że musiałam czekać 7 dni jak jest napisane w regulaminie wszytko sprawnie i szybko

Lena87

Post autor: Lena87 » pt maja 19, 2023 9:18 am

Hejka potwierdzam tez nie mam problemu z wypłatami 2-3 dni max kiedy su zleca mi wypłate a na PR po zleceniu mam na drugi dzień na koncie :)

Sexyladyy3001

Post autor: Sexyladyy3001 » śr maja 24, 2023 1:42 am

Hej a przy numerze polskiego konta w payredeem trzeba dac PL na początku ?

ODPOWIEDZ