Help
Help
Witam czekaliśmy na payredeem, bo myśleliśmy że będzie można się zweryfikować. Mieszkam w UK, konto polskie mamy tylko na męża, mam tylko paszport polski (nie mogę założyć konta w PL banku nawet online - brak dowodu). Konto na payredeem mam już zweryfikowanie. Ale jak ma dokonywać wypłat z SU na payredeem skoro nie mogę się dalej zweryfikować bez polskiego konta bankowego. Wychodzi na to ze czy było payredeem czy nie to i tak żeby dokonywać wypłat trzeba posiadać na siebie polskie konto tak? wszystkowidze prosze o pomoc.
Pisz na dział techniczny komunikaty.dczarny pisze: ↑wt kwie 25, 2023 4:25 pmWitam czekaliśmy na payredeem, bo myśleliśmy że będzie można się zweryfikować. Mieszkam w UK, konto polskie mamy tylko na męża, mam tylko paszport polski (nie mogę założyć konta w PL banku nawet online - brak dowodu). Konto na payredeem mam już zweryfikowanie. Ale jak ma dokonywać wypłat z SU na payredeem skoro nie mogę się dalej zweryfikować bez polskiego konta bankowego. Wychodzi na to ze czy było payredeem czy nie to i tak żeby dokonywać wypłat trzeba posiadać na siebie polskie konto tak? wszystkowidze prosze o pomoc.
Tam jest Administrator wszystkowidze.