Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

zekskanowy dowod

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Suczkaaaa

zekskanowy dowod

Post autor: Suczkaaaa » sob mar 11, 2023 10:10 pm

kochani nie posiadam skanera jak trzeba zeksanowac dowod

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob mar 11, 2023 10:40 pm

Suczkaaaa pisze:
sob mar 11, 2023 10:10 pm
Wystarczy zdjęcie zrobić dowodu telefonem zdjęcie dowodu musi zawierać czytelne zdjęcie twoje na dokumencie i datę urodzenia imię nazwisko raczej pesel i seria nie będzie i nie powinna być wymagana.

Następnie dane konta banku nr imię nazwisko musza być takie same jak osoba na dowodzie.

Każde informacje dowiecie wołając Moderatora na swojej transmisji w opisie ustawiać

@MODERATOR i on się zjawi wytłumaczy to na prywatnym pokazie.

Wonder_BOOM

Post autor: Wonder_BOOM » sob mar 11, 2023 10:48 pm

GORYL pisze:
sob mar 11, 2023 10:40 pm
Suczkaaaa pisze:
sob mar 11, 2023 10:10 pm
Wystarczy zdjęcie zrobić dowodu telefonem zdjęcie dowodu musi zawierać czytelne zdjęcie twoje na dokumencie i datę urodzenia imię nazwisko raczej pesel i seria nie będzie i nie powinna być wymagana.

Następnie dane konta banku nr imię nazwisko musza być takie same jak osoba na dowodzie.

Każde informacje dowiecie wołając Moderatora na swojej transmisji w opisie ustawiać

@MODERATOR i on się zjawi wytłumaczy to na prywatnym pokazie.
Oki a powiedz mi proszę czy czy będziemy miały jakieś info od kiedy go wołać itp ?

Wonder_BOOM

Post autor: Wonder_BOOM » sob mar 11, 2023 10:52 pm

Zabawna sytuacja bo do mnie kiedyś tam pisał na ogólnym ktoś z nick iem @MODERNATOR a ja to olalam bo myslalam ze ktoś SB taki nick po prostu wpisał 😜🤭

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob mar 11, 2023 10:58 pm

Wonder_BOOM pisze:
sob mar 11, 2023 10:52 pm
Zabawna sytuacja bo do mnie kiedyś tam pisał na ogólnym ktoś z nick iem @MODERNATOR a ja to olalam bo myslalam ze ktoś SB taki nick po prostu wpisał 😜🤭
Dziś dostałem informacje że na portalu pewien użytkownik założył konto normalnego użytkownika nick Moderator .

Osoba ta prosi o ustawiania pokazu prywatnego za 10zet i pokazanie mu dokumentu tożsamości.

Proszę nic takiej osobie nie udostępniać nie pokazywać nie ustawiać pokazu.

To jest oszust podający się za Moderatora. Proszę zgłaszać to na kontakt na dole.

Prawdziwy Moderator ma ma podświetlony na jasno zielono pasek posiada sygnaturę duże S w koronie na biało w kółku na podświetlonym jasno zielonym i nick w kolorze na biało Moderator.

Prawdziwy Moderator nie prosi by ustawiać mu jakieś pokazy prywatne on sam ustawia.
pokaz prywatny czas 59,99 taki pokaz z moderatorem jest darmowy

Wonder_BOOM

Post autor: Wonder_BOOM » sob mar 11, 2023 11:20 pm

GORYL pisze:
sob mar 11, 2023 10:58 pm
Wonder_BOOM pisze:
Dziś dostałem informacje że na portalu pewien użytkownik założył konto normalnego użytkownika nick Moderator .

Osoba ta prosi o ustawiania pokazu prywatnego za 10zet i pokazanie mu dokumentu tożsamości.

To jest oszust podający się za Moderatora. Proszę zgłaszać to na kontakt na dole.

Prawdziwy Moderator ma ma podświetlony na jasno zielono pasek posiada sygnaturę duże S w koronie na biało w kółku na podświetlonym jasno zielonym i nick w kolorze na biało Moderator.

Prawdziwy Moderator nie prosi by ustawiać mu jakieś pokazy prywatne on sam ustawia.
O super ze piszesz bo tak jak wspomnialam do mnie tez taki ktoś pisał ale cos w stylu "odezwij się do mnie w wiadomosci" cos takiego ja to zlalam wiec teraz glupio się poczulam jak zobaczyła to "@MODERNATOR" 😄 .dzięki za info

dczarny

Post autor: dczarny » ndz mar 12, 2023 12:34 am

A od kiedy można zacząć się weryfikować?

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » ndz mar 12, 2023 2:05 pm

dczarny pisze:
ndz mar 12, 2023 12:34 am
A od kiedy można zacząć się weryfikować?
15 marca będą weryfikację proszę o ustawienie opisu transmisji @MODERATOR i on się zjawi wyjaśni co trzeba przygotować ale to on sam zabiera kogoś na priv.

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » pn mar 13, 2023 2:05 pm

GORYL pisze:
sob mar 11, 2023 10:58 pm
Wonder_BOOM pisze:

Potwierdzam, właśnie u mnie miała miejsce taka sytuacja.

ODPOWIEDZ