Przelewy masakra zero odzewu
Przelewy masakra zero odzewu
Przelewy martwię się tyle czasu nie ma a portal nadal zarabia czemu nie możemy dostać swojego wynagrodzenia
-
hej,
czy komuś jeszcze przychodzi błąd wysyłania wiadomości zwrotką na email?
napisałam wiadomość poprzez formularz kontaktowy na stronie su.
odnosząc się do komentarza wyżej:
18lutego dostałam wiadomość o tych kolejnych dwóch tygodniach.
dziś początek "drugiego tygodnia".
czy komuś jeszcze przychodzi błąd wysyłania wiadomości zwrotką na email?
napisałam wiadomość poprzez formularz kontaktowy na stronie su.
odnosząc się do komentarza wyżej:
18lutego dostałam wiadomość o tych kolejnych dwóch tygodniach.
dziś początek "drugiego tygodnia".
-
Moje e-maile doszły,wczoraj pisałam i dzisiaj normalnie,jednak bez odp..
Ostatnio zmieniony pn lut 27, 2023 7:09 pm przez BlondieMonis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tak szczerze jak myślicie , czy wszystko wróci do normy? trochę czytałam temat z 2019r i tak samo było już gadanie, że napewno koniec, że plajta, że to, że tamto... a nic takiego nie było.. najgorsze jak miną dwa tygodnie w piątek ?? a nic sie nie ruszyy... i znow czekanie do pon bo weekend... i albo ruszy albo znów jakis komunikat ze jeszcze tydz lub cos ;0
- toweliiegirl420
No niby odpisują że od 18.02 w ciągu najbliższych 2 tygodni będą wypłaty. Więc chyba tak
Czekamy, dzisiaj dopiero poniedziałek
Czekamy, dzisiaj dopiero poniedziałek
-
Dostałam odp.na m
e-mail że w ciągu 2 tyg.liczac od 18.02.
Myślę że nie ma co się niepokoić.Milego Tygodnia!
e-mail że w ciągu 2 tyg.liczac od 18.02.
Myślę że nie ma co się niepokoić.Milego Tygodnia!
Ostatnio zmieniony pn lut 27, 2023 7:10 pm przez BlondieMonis, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej
No niestety musimy czekać a to jest najgorsze gdy się nie zna dokładniej daty wypłat.
Trzeba jeszcze cierpliwie poczekać ten tydzień okaże się tak wszystko pewnie po weekendzie.
Kiedyś też już były takie sytuacje że były wstrzymane ale trwało to średnio 6 tyg bynajmniej u mnie.
Trzeba być dobrej myśli.
No niestety musimy czekać a to jest najgorsze gdy się nie zna dokładniej daty wypłat.
Trzeba jeszcze cierpliwie poczekać ten tydzień okaże się tak wszystko pewnie po weekendzie.
Kiedyś też już były takie sytuacje że były wstrzymane ale trwało to średnio 6 tyg bynajmniej u mnie.
Trzeba być dobrej myśli.