Przelewy mogą się na dniu pojawić
-
Przelewy mogą się na dniu pojawić
Tak było jakiś czas temu , dziewczyny się stresowały a po 10 dniach ruszyły przelewy - nie ma co się martwić na zapas / mysle , ze pieniążki pojawia sie na dniu - kiedyś czekało sie ok 1.5 mies ale to było kiedyś :)
- toweliiegirl420
- toweliiegirl420
- toweliiegirl420
- toweliiegirl420
No wiem, ale on jest tak głośny. Już nie pierwszy raz widzę komentarzy od tego kolesia i sieje tylko niepotrzebna panikę. Niby i tak mamy mało stresu.
Cytuję Tomoxxa:
tomoxx pisze:
Tylko dodam od siebie ze teksty Goryla o ministerstwie itp, są z Dupy :) jedno z drugim nie ma nic wspólnego, Digipass to operator płatności nie portal z kamerkami.
Tak czy inaczej trzeba czekać ale skad on ma takie informacje to nie mam pojęcia, niech jednak zmieni źródło. Nie ma co siać paniki, kasa będzie ale nie wiadomo kiedy.
Kinia pisze:Goryl wypowiada się na wiele tematów o których nie ma pojęcia, taką ma opinię niestety.
Oczywiscie że kasa będzię, :) zawsze jest po tych kontrolach także spokojnie:)
Edit:Tomoxx jest dobrze zorientowany w tym wszystkim.
tomoxx pisze:
Tylko dodam od siebie ze teksty Goryla o ministerstwie itp, są z Dupy :) jedno z drugim nie ma nic wspólnego, Digipass to operator płatności nie portal z kamerkami.
Tak czy inaczej trzeba czekać ale skad on ma takie informacje to nie mam pojęcia, niech jednak zmieni źródło. Nie ma co siać paniki, kasa będzie ale nie wiadomo kiedy.
Kinia pisze:Goryl wypowiada się na wiele tematów o których nie ma pojęcia, taką ma opinię niestety.
Oczywiscie że kasa będzię, :) zawsze jest po tych kontrolach także spokojnie:)
Edit:Tomoxx jest dobrze zorientowany w tym wszystkim.