Płynność wypłat z su
-
Re: Płynność wypłat z su
Lalki showup robi was w chuja z wypłatami jak stary alfons młode niedoświadczone mewki.
Alfons młode mewki? 🤦♀️ my nie dajemy się jebać, starym kasiastym, obrzydliwym typą!Więc nie porównuj pracy na kamerach ,do szmacenia się w realu! 🤮 widzę Ty masz doświadczenie 🤮sexworkerka_emerytka pisze: ↑pn gru 21, 2020 1:29 pmLalki showup robi was w chuja z wypłatami jak stary alfons młode niedoświadczone mewki.
-
Oj uraziłam artistkę kamerkową widzę, :DLaura2600 pisze: ↑pn gru 21, 2020 1:34 pmAlfons młode mewki? 🤦♀️ my nie dajemy się jebać, starym kasiastym, obrzydliwym typą!Więc nie porównuj pracy na kamerach ,do szmacenia się w realu! 🤮 widzę Ty masz doświadczenie 🤮sexworkerka_emerytka pisze: ↑pn gru 21, 2020 1:29 pmLalki showup robi was w chuja z wypłatami jak stary alfons młode niedoświadczone mewki.
Serio żal mi was dziewczyny.
Wolę być artystka w swoim teatrze i na swoich warunkach wchodzić i wychodzić kiedy chce i zarobić ile chce a co do wypłat wypłaca jak nie dziś to jutro jak nie jutro to w środę co wisi nie utoniesexworkerka_emerytka pisze: ↑pn gru 21, 2020 1:29 pmLalki showup robi was w chuja z wypłatami jak stary alfons młode niedoświadczone mewki.
-
Ależ wy naiwnne, żal patrzeć.Alicja80 pisze: ↑pn gru 21, 2020 1:57 pmWolę być artystka w swoim teatrze i na swoich warunkach wchodzić i wychodzić kiedy chce i zarobić ile chce a co do wypłat wypłaca jak nie dziś to jutro jak nie jutro to w środę co wisi nie utoniesexworkerka_emerytka pisze: ↑pn gru 21, 2020 1:29 pmLalki showup robi was w chuja z wypłatami jak stary alfons młode niedoświadczone mewki.
-
PulchnaKluseczka pisze: ↑pn gru 21, 2020 11:12 amHej też czekam na przelew z 14 :) można wiedzieć z jakiego banku ? ;) ?
Ja mam mbank
-
Po co w ogóle wchodzicie w dyskusję z zadymiarzami. Po prostu ignorujcie takie zaczepki. Specjalnie tak piszą żeby prowokować. Szkoda nerwów .
-
No właśnie też mnie to zastanawia.LittleStar342 pisze: ↑pn gru 21, 2020 3:53 pmPo co w ogóle wchodzicie w dyskusję z zadymiarzami. Po prostu ignorujcie takie zaczepki. Specjalnie tak piszą żeby prowokować. Szkoda nerwów .
A tak na serio to nic do was laseczki nie mam.
Więcej dystansu dziewczynki.
-
Tak , tak oczywiście hobby, wszystkie tutaj hobbystycznie siedzice.
Komu te bajeczki?
Komu te bajeczki?