Płynność wypłat z su
-
Re: Płynność wypłat z su
A ja wam powiem że mi wyplacali w każdy poniedziałek środę i piątek 🤣
O, czyli moja teoria sie sprawdza 😁zumba_girl pisze: ↑wt gru 15, 2020 7:14 pmA ja wam powiem że mi wyplacali w każdy poniedziałek środę i piątek 🤣
-
Czy któraś oprócz tych paru dziewczyn w poniedziałek co od razu dostały pieniążki to zleciła w poniedziałek i dostał czy nikt? bo ja zleciłam w poniedziałek przed 15 i nadal nie mam. W 90 % przelewy między 10 a 12 wychodziły z su sprawdzałam swoją historie wypłat a dzisiaj dalej nic.
Tak samo zleciłam, i nic do dziś ! 😞Azjatka_25 pisze: ↑śr gru 16, 2020 12:12 pmCzy któraś oprócz tych paru dziewczyn w poniedziałek co od razu dostały pieniążki to zleciła w poniedziałek i dostał czy nikt? bo ja zleciłam w poniedziałek przed 15 i nadal nie mam. W 90 % przelewy między 10 a 12 wychodziły z su sprawdzałam swoją historie wypłat a dzisiaj dalej nic.
- Niepozorna123
Japierdole, jak myślicie kiedy zlecą? Jutro już czwartek...Niepozorna123 pisze: ↑śr gru 16, 2020 12:24 pmjak to sie nie zgadza....? pamietaj, ze kwote odczytujesz dopiero stawiajac jedno miejsce po przecinku.
ja tez nadal czekam... i nic
- Niepozorna123
zalezy jak komu wychodzily....Laura2600 pisze: ↑śr gru 16, 2020 12:26 pmJapierdole, jak myślicie kiedy zlecą? Jutro już czwartek...Niepozorna123 pisze: ↑śr gru 16, 2020 12:24 pmjak to sie nie zgadza....? pamietaj, ze kwote odczytujesz dopiero stawiajac jedno miejsce po przecinku.
ja tez nadal czekam... i nic
Ja obojetnie kiedy bym nie zlecila, rano, w nocy, po poludniu, to realizowali nastepnego dnia ok. 15 - tak mi z historii wynika. Teoretycznie maja na to 7 dni roboczych, mi max wchodzilo po 2 dniach.
wlaczam tryb ''czekisty''... moze nie osiwieje....