Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
RudaNieChuda

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 7:50 pm

nycBlack pisze:
czw gru 10, 2020 7:47 pm
RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 7:44 pm
Love111 pisze:
czw gru 10, 2020 7:41 pm

Czy Ty jestes jakas nienormalna? Od dluzszego czasu jako nadawca jest Dotpay a w tytule sa jakies pierdu pierdu numerki. To sie nazywa PRZELEW ANONIMOWY. Zeby nie bylo jak kiedys, ze nadawca byl M cos tam i wpisywalas w google i Ci szolap wyskakiwal.
kolejny tłuczek ...... sprawdź stary przelew od su kiedy wy się idiotki nauczycie czytać ze zrozumieniem, wstyd mi za was
Ej, nowa na su jestes?? Bo ja od 5 lat zawsze mam w przelewie dotpay, ulice i miasto. To jest przelew anonimowy jesli wiesz ze jest cos takiego. Poczytaj regulamin. Masz napisane ze przelew nie przychodzi z żadnymi innymi danymi xd a jak nie wierzysz i przyszłaś robić szopki to se czekaj na przelew aż Ci przyjdzie i przekonasz sie sama skoro nie rozumiesz co Ci piszemy
Naucz się proszę czytać dane na rachunku bankowym bo jest i numer konta i nazwa banku . Żal mi was jesteście takie tępe.....wielkie gwiazdy su przelewy anonimowe....regulaminy...jak jedna z drugą nie potrafi odczytać DANYCH PŁATNIKA I NIE JEST NIM DOTPAY WY TĘPĘ CIPY...inaczej się was nie da nazwać ja trzeba być głupim żeby nie umieć odczytać kila linijek tekstu
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2020 7:54 pm przez RudaNieChuda, łącznie zmieniany 1 raz.

nycBlack

Post autor: nycBlack » czw gru 10, 2020 7:54 pm

RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 7:50 pm
nycBlack pisze:
czw gru 10, 2020 7:47 pm
RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 7:44 pm

kolejny tłuczek ...... sprawdź stary przelew od su kiedy wy się idiotki nauczycie czytać ze zrozumieniem, wstyd mi za was
Ej, nowa na su jestes?? Bo ja od 5 lat zawsze mam w przelewie dotpay, ulice i miasto. To jest przelew anonimowy jesli wiesz ze jest cos takiego. Poczytaj regulamin. Masz napisane ze przelew nie przychodzi z żadnymi innymi danymi xd a jak nie wierzysz i przyszłaś robić szopki to se czekaj na przelew aż Ci przyjdzie i przekonasz sie sama skoro nie rozumiesz co Ci piszemy
Naucz się proszę czytać dane na rachunku bankowym bo jest i numer kont i nazwa banku . Żal mi was jesteście takie tępe
Dobrze, przyjdzie Ci hajs to sama tu wrócisz i nas uświadomisz ;) no mowilam ze nowa. My tępe? xd to Ty masz wścieklizne i walisz wykrzyknikami jakbys myslala ze piszesz głośniej. Ogarnij laska bo szkoda czasu na nerwy ;))

Weronika22

Post autor: Weronika22 » czw gru 10, 2020 7:54 pm

To po jakiego grzyba Nas pytasz jak i tak nie wierzysz. Mi wczoraj zlecili a dopiero dzis na koncie mam .

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 7:56 pm

jeszcze nowe zastosowanie wykrzykniku w języku polskim ci znajdzie ...

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 7:57 pm

Weronika22 pisze:
czw gru 10, 2020 7:54 pm
To po jakiego grzyba Nas pytasz jak i tak nie wierzysz. Mi wczoraj zlecili a dopiero dzis na koncie mam .
ty jako jedyna podajesz co kolwiek i jakos nie masz anonimowego przelewu hmmmm...cud. jedna pisze tak koleżanka ma przelew ufo dotpay np i co nie da się??? da się
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2020 7:58 pm przez RudaNieChuda, łącznie zmieniany 1 raz.

Weronika22

Post autor: Weronika22 » czw gru 10, 2020 7:58 pm

RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 7:57 pm
Weronika22 pisze:
ty jako jedyna podajesz co kolwiek i jakos nie masz anonimowego przelewu hmmmm...cud
To ze Alior to wiem juz z wlasnych zrodel. Na przelewie jest Dotpay tak jak inne pisaly.

nycBlack

Post autor: nycBlack » czw gru 10, 2020 8:01 pm

RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 7:56 pm
Dane płatnika tępa cipo (nawzajem) masz
Nazwa adres:
Dotpay sp z oo
Ul. Wielicka 28B
30-552 KRAKÓW
ING Bank Śląski SA

Numer rachunku:
44 1050.... a dalej se sama poczekaj az dostaniesz przelew.

I co Ci to dalo?
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2020 8:01 pm przez nycBlack, łącznie zmieniany 1 raz.

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 8:01 pm

Weronika22 pisze:
czw gru 10, 2020 7:58 pm
RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 7:57 pm
Weronika22 pisze:
ty jako jedyna podajesz co kolwiek i jakos nie masz anonimowego przelewu hmmmm...cud
To ze Alior to wiem juz z wlasnych zrodel. Na przelewie jest Dotpay tak jak inne pisaly.
to się nigdy nie kończy te wasze wiem bo mi ktoś powiedział...... teorie...fake news-y ...na prawdę serio z ręka na sercu wstyd obok was nadawać ...ciężko screna zrobić???????????????????? widzę ze tak . to taplajcie się w swoim bagnie dalej. bajooooooo
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2020 8:02 pm przez RudaNieChuda, łącznie zmieniany 1 raz.

Weronika22

Post autor: Weronika22 » czw gru 10, 2020 8:01 pm

Spolke na Giblartar przeniesli i stad byly opoznienia w wyplatach. Regulamin nie jest dlugi.

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 8:03 pm

nycBlack pisze:
czw gru 10, 2020 8:01 pm
RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 7:56 pm
Dane płatnika tępa cipo (nawzajem) masz
Nazwa adres:
Dotpay sp z oo
Ul. Wielicka 28B
30-552 KRAKÓW
ING Bank Śląski SA

Numer rachunku:
44 1050.... a dalej se sama poczekaj az dostaniesz przelew.

I co Ci to dalo?
czyli nie anonimowy przelew debilko haahahahahahhahh jest numer konta i bank hahahahahahahahahahahhaah jprdl serio Nie ufo tylko jednak bank masakra. Jakaś ty głupia ciekawe czy nadajesz z twarzą chętnie zobaczę jak taka głupia osoba wygląda

ODPOWIEDZ