Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Laura2600

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: Laura2600 » czw gru 10, 2020 5:58 pm

nycBlack pisze:
czw gru 10, 2020 4:21 pm
Wie ktoś może kiedy będzie możliwość zlecania przelewów? Pisałam maile ale nie odpisują.
Najpierw zaległe przelewy, później włącza panel obecnych przelewów...🤦‍♀️ połowa następny tydzień

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 6:03 pm

hej czy moze któras z pań dac screnna z zrealizowanego przelewu? albo podać ich dane z jakiego banku i siedziby su teraz płaci????? tak wiecie w ramach ze to nie kolejne wkręty ....

_CuteLady_

Post autor: _CuteLady_ » czw gru 10, 2020 6:04 pm

nycBlack pisze:
czw gru 10, 2020 4:21 pm
Wie ktoś może kiedy będzie możliwość zlecania przelewów? Pisałam maile ale nie odpisują.
Wiadomość z dzisiaj od nich.

Witam
Przelewy są stopniowo zlecane w formie tzw. szybkich przelewów. W pierwszej kolejności zostaną zrealizowane przelewy zgłoszone wcześniej do realizacji. Następnie zostanie ponownie włączona możliwość zlecanie kolejnych przelewów.
Pozdrawiam

_CuteLady_

Post autor: _CuteLady_ » czw gru 10, 2020 6:05 pm

RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 6:03 pm
hej czy moze któras z pań dac screnna z zrealizowanego przelewu? albo podać ich dane z jakiego banku i siedziby su teraz płaci????? tak wiecie w ramach ze to nie kolejne wkręty ....
Jakie wkręty? Każda normalnie dostaje przelew. Ja dzisiaj również dostałam z 8.

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 6:11 pm

to dlaczego nie napiszesz jakie sa ich dane????? masz na przelewie od nich , proste pytanie

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw gru 10, 2020 6:36 pm

RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 6:03 pm
To nie są żadne wkręty. Dziś do godziny 17,30 dostało bardzo dużo osób przelewy jak i dużo osób zostało przeniesionych do realizacji kto nie dostał dostanie jutro bo system płatności od dziś jest wypłacany przelewem szybkim.

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 6:38 pm

dlaczego nikt nie napiszesz jakie sa ich dane????? masz na przelewie od nich , proste pytanie. czekam na info a nie pitu pitu

-xXxGirlAndBoyxXx-

Post autor: -xXxGirlAndBoyxXx- » czw gru 10, 2020 6:49 pm

DOTPAY spzoo ul Wielicka 28B 30-552 Kraków

Dzisiaj dostałam przelew z 10.11 :)

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 6:55 pm

to nie sa dane płatnika dotpay, ja pytam o dane płatnika ????

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 6:56 pm

czyli z jakiego rachunku dostajesz przelew a nie dotpay , dotpay to forma płatności szybkiej

ODPOWIEDZ