Najpierw zaległe przelewy, później włącza panel obecnych przelewów...🤦♀️ połowa następny tydzień
Płynność wypłat z su
-
hej czy moze któras z pań dac screnna z zrealizowanego przelewu? albo podać ich dane z jakiego banku i siedziby su teraz płaci????? tak wiecie w ramach ze to nie kolejne wkręty ....
-
Wiadomość z dzisiaj od nich.
Witam
Przelewy są stopniowo zlecane w formie tzw. szybkich przelewów. W pierwszej kolejności zostaną zrealizowane przelewy zgłoszone wcześniej do realizacji. Następnie zostanie ponownie włączona możliwość zlecanie kolejnych przelewów.
Pozdrawiam
-
Jakie wkręty? Każda normalnie dostaje przelew. Ja dzisiaj również dostałam z 8.RudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 6:03 pmhej czy moze któras z pań dac screnna z zrealizowanego przelewu? albo podać ich dane z jakiego banku i siedziby su teraz płaci????? tak wiecie w ramach ze to nie kolejne wkręty ....
-
to dlaczego nie napiszesz jakie sa ich dane????? masz na przelewie od nich , proste pytanie
To nie są żadne wkręty. Dziś do godziny 17,30 dostało bardzo dużo osób przelewy jak i dużo osób zostało przeniesionych do realizacji kto nie dostał dostanie jutro bo system płatności od dziś jest wypłacany przelewem szybkim.RudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 6:03 pmhej czy moze któras z pań dac screnna z zrealizowanego przelewu? albo podać ich dane z jakiego banku i siedziby su teraz płaci????? tak wiecie w ramach ze to nie kolejne wkręty ....
-
dlaczego nikt nie napiszesz jakie sa ich dane????? masz na przelewie od nich , proste pytanie. czekam na info a nie pitu pitu
-
DOTPAY spzoo ul Wielicka 28B 30-552 Kraków
Dzisiaj dostałam przelew z 10.11 :)
Dzisiaj dostałam przelew z 10.11 :)
-
czyli z jakiego rachunku dostajesz przelew a nie dotpay , dotpay to forma płatności szybkiej