Rozumiem, ale jest jedno takie miejsce ;) Może nie zarobisz tyle samo, ale bardzo porównywalnie ;) I kasa jest w 3 dni a nie 7-10- albo 4 miesiące jak 2 lata temu....LorekAssholek pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:09 pmCash_Lola pisze: ↑śr mar 12, 2025 11:58 amZ tym brakiem konkurencji bym tak nie szalała... masę dziewczyn z su widzę już na innych portalach, bo tam kasa jest w 3 dni lub na czas, a nie nie wiadomo kiedy... Dlatego dziewczyny pouciekały i obrót spadł. Nie ukrywam, że sama poszukałam "alternatyw" i tu wchodzę i będę wchodzić coraz rzadziej lub w ogóle, bo nie mam pewności co do kasy.
Wiesz chodzi o polską konkurencję, zagranicznych dobrych jest pełno, ale też dużo ciężej tam zacząć, wybić się, zarobić porównywalne pieniądze co tu od razu, nie raz trzeba budować się miesiącami. Tez większość musi jednak dobrze ogarniać ang, co dla dziewczyn może być problemem. To tak jak z dziewczynami z Ukrainy które nie potrafią języka, jest mnóstwo na prawdę pięknych tutaj, a jednak bez ruchu, bo wybierane są polki z którymi można się porozumieć. Jednak łatwiej zarobić w swoim języku i walucie. 😢
WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
Tu się z Tobą zgodzę, w obu kwestiach... a u dziewczyn z Ukrainy Ci co rzucają raczej siedzieć nie chcą. Nie mam nic do dziewczyn, ale oni sami to przyznają, że wolą siedzieć u polek, bo jest konwersacja.Ruchansko07 pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:10 pmCash_Lola pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:08 pmJa tam już i tak tu rzadko wchodziłam, chce swoją kasę tylko i jak wejdę ppotem z 1-2 razy na tydzien o ile w ogóle to wszystko. Nie chce mi się na swoją kase czekać w nieskończoność.LorekAssholek pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:03 pm
W takim razie pytanie dlaczego się nie przeniesiesz? Albo nie przeniesiemy? Strona nie zależy od nas, tylko od płacących. Su nie raz pokazał, że duża część zwali i wyda na cokolwiek, jak nie ma nic dobrego. Ty pójdziesz gdzieś indziej to się pojawi kilka nowych dziewczyn, które nagle będą myśleć, jak to jest super, bo zarabiają dobry hajs. Może to wygląda jakby było mało dziewczyn, ale obecnie jest ponad 70 transmisji co jest normalna ilością. Co roku właśnie w marcu są opóźnione wypłaty, problemy, 'sianie paniki', itp, nigdy też nie dali znać, że coś będzie opóźnione. Raz przed ponad miesiąc wisiało mi 16k zł, bo mieli problemy, dlatego dobrze mieć zawsze jakieś zabezpieczenie na ten okres. Ew inna stronę do pracy.
Lola mam tak samo - czemu mam czekać. Jak ja coś odjebie to od razu ban ale jak oni regulamin mają w pizdzie to wielcy panowie.
A na 80 kamerek to nieraz większą część to faceci i laski z Ukrainy więc szału nie ma z nowymi twarzami
Czekam na dwie wypłaty: z 05.03 i 08.03. Ostatnią wypłatę jaką otrzymałam na konto zleciłam 01.03 (data realizacji przez SU to 06.03). Dam znać, gdyby status wypłat się zmienił.
Co do ruchu na stronie - nie zauważyłam zmian. Wiadomo - czasami ruch jest większy do południa a czasami po południu, ale w końcowym rozrachunku wszystko się zgadza.
Co do ruchu na stronie - nie zauważyłam zmian. Wiadomo - czasami ruch jest większy do południa a czasami po południu, ale w końcowym rozrachunku wszystko się zgadza.
Hejka, ja wpadłam zobaczyć jak się sprawy mają, bo macica mi się łuszczyła i nie wchodziłam :D. I chcę tylko powiedzieć, żebyście nie panikowały, przecież od paru miesięcy zlecają wszystko na ostatnią chwilę, ale mi nigdy nie przekroczyło 7 dni roboczych. Dziś wszystko zlecą pewnie, nie nakręcajcie się 🎀 taka uroda su w 2025 roku.
Nie wiem... Ja tak nie miałam wcześniej, aby czekać "do ostatniej chwili", ale obecnie jest już po 7 dniach i niestety sporo dziewczyn ma problem. Poza tym powinno być jasno określone kiedy wypłaty są zlecane i tyle. Miło, że masz pozytywne nastawienie, ale brak jakichkolwiek informacji, oraz opóźnienia nie napawają optymizmem raczej. Wieczne przeboje z kasą raczej nie zachęcają do przebywania i transmitowania tu.BLOOOW pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:34 pmHejka, ja wpadłam zobaczyć jak się sprawy mają, bo macica mi się łuszczyła i nie wchodziłam :D. I chcę tylko powiedzieć, żebyście nie panikowały, przecież od paru miesięcy zlecają wszystko na ostatnią chwilę, ale mi nigdy nie przekroczyło 7 dni roboczych. Dziś wszystko zlecą pewnie, nie nakręcajcie się 🎀 taka uroda su w 2025 roku.
Nie wiem... Ja tak nie miałam wcześniej, aby czekać "do ostatniej chwili", ale obecnie jest już po 7 dniach i niestety sporo dziewczyn ma problem. Poza tym powinno być jasno określone kiedy wypłaty są zlecane i tyle. Miło, że masz pozytywne nastawienie, ale brak jakichkolwiek informacji, oraz opóźnienia nie napawają optymizmem raczej. Wieczne z kasą raczej nie zachęcają do przebywania i transmitowania tu.
[/quote]
Zaczniemy wszystkie panikować kiedy dostaniemy komunikat, że „problemy techniczne i wypłaty wstrzymane na czas nieokreślony” złość piękności szkodzi lepiej się na zapas nie stresować 😛
[/quote]
Zaczniemy wszystkie panikować kiedy dostaniemy komunikat, że „problemy techniczne i wypłaty wstrzymane na czas nieokreślony” złość piękności szkodzi lepiej się na zapas nie stresować 😛
Zaczniemy wszystkie panikować kiedy dostaniemy komunikat, że „problemy techniczne i wypłaty wstrzymane na czas nieokreślony” złość piękności szkodzi lepiej się na zapas nie stresować 😛BLOOOW pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:51 pmNie wiem... Ja tak nie miałam wcześniej, aby czekać "do ostatniej chwili", ale obecnie jest już po 7 dniach i niestety sporo dziewczyn ma problem. Poza tym powinno być jasno określone kiedy wypłaty są zlecane i tyle. Miło, że masz pozytywne nastawienie, ale brak jakichkolwiek informacji, oraz opóźnienia nie napawają optymizmem raczej. Wieczne z kasą raczej nie zachęcają do przebywania i transmitowania tu.
[/quote]
Zaczniemy wszystkie panikować kiedy dostaniemy komunikat, że „problemy techniczne i wypłaty wstrzymane na czas nieokreślony” złość piękności szkodzi lepiej się na zapas nie stresować 😛BLOOOW pisze: ↑śr mar 12, 2025 12:51 pmNie wiem... Ja tak nie miałam wcześniej, aby czekać "do ostatniej chwili", ale obecnie jest już po 7 dniach i niestety sporo dziewczyn ma problem. Poza tym powinno być jasno określone kiedy wypłaty są zlecane i tyle. Miło, że masz pozytywne nastawienie, ale brak jakichkolwiek informacji, oraz opóźnienia nie napawają optymizmem raczej. Wieczne z kasą raczej nie zachęcają do przebywania i transmitowania tu.
[/quote]
Ale już jest opóźnienie, a na info od nich nie ma co liczyć na czas... jestem pod wrażeniem, że tak wam wszystko jedno odnośnie własnej kasy...ostatni przestój trwał "jedynie" 4 miesiące...
-
Oni kiedyś dali komunikat po 3 tygodniach czekania, że są problemy na chuj wie ile. Każdy woli wiedzieć na czym stoi i tyle w temacie.
Dokładnie, ale wiedzą też, że jakby podali komunikat, to laski stąd uciekną i wtedy oni mają przestój...Ruchansko07 pisze: ↑śr mar 12, 2025 1:26 pmOni kiedyś dali komunikat po 3 tygodniach czekania, że są problemy na chuj wie ile. Każdy woli wiedzieć na czym stoi i tyle w temacie.