Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

wyplata zetonow

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ola2504

Re: wyplata zetonow

Post autor: ola2504 » pn lut 06, 2023 11:51 am

Na co sie przygotować i na jak długo jeszcze. Żeby ewentualnie mieć czas i moc zadzialac. Nie wszytskich stać na to żeby kolejny msc żyć i opłacać rachunki z oszczędności

klara12

Post autor: klara12 » pn lut 06, 2023 3:34 pm

Mój przelew wisi od 5 stycznia niby zreazlizowany ale na konto nie dotral a to że dali komunikat 15 stycznia dopiero to swoją drogą , bo ludzie zaczęli realizować przelewy i wysyłać masowo do nich e-maile dlaczego kasa nie dochodzi na konta a tu lipa , blokada stąd ten komunikat . Miesiąc to już minął za chwilę będzie 1.5 miesiąca także spoko 😁 kasę wypłaca nie ma co się obawiać, mijemy nadzieję zeby w końcu działal ten portal jak trzeba!!

TopkaZSu

Post autor: TopkaZSu » czw lut 09, 2023 7:07 pm

Dziewczynko poluzuj sobie stringi bo Cię chyba lekko uwierają 🙃🙃

Aż tak cie boli że jestem tu dłużej?
Piszesz o byciu weteranka w pokazywaniu dupy ale ja dupa nie świece tak jak ty 😀

Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » pt lut 10, 2023 12:04 am

TopkaZSu pisze:
czw lut 09, 2023 7:07 pm
ja dupa nie świece
Nigdy nie widziałam blasku w pierwszych rzędach su, który nie pochodziłby od świecenia gołą dupą. Mogłabyś mnie poinformować, czym świecisz (to musi być coś nadzwyczajnego), że zdołałaś się zakwalifikować do ścisłej topki?

PanKomin

Post autor: PanKomin » pt lut 10, 2023 12:21 am

Intelektem, osobowością, urokiem osobistym, tytułem arcymistrza szachowego i umiejętnością ułożenia kostki Rubika poniżej 10 sekund... a wymieniłem tylko te najważniejsze zalety użytkowniczki TopkaZSu.
Poza tym warto zauważyć ze choc wydaje się to proste, to majtki trzeba umieć ściągać.

Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » pt lut 10, 2023 12:37 am

Emanuje wyjątkowo dyskretnie, bo nigdy tu takich cudów nie widziałam.
Poza tym musiałaby tę kostkę wargami sromowymi układać, żeby tu kogokolwiek to zainteresowało.
Jeśli chodzi o majtki, to też przeszacowałeś - w stringach i bez ściągania wszystko jest na wierzchu.

ODPOWIEDZ