wyplata zetonow
Re: wyplata zetonow
Na co sie przygotować i na jak długo jeszcze. Żeby ewentualnie mieć czas i moc zadzialac. Nie wszytskich stać na to żeby kolejny msc żyć i opłacać rachunki z oszczędności
Mój przelew wisi od 5 stycznia niby zreazlizowany ale na konto nie dotral a to że dali komunikat 15 stycznia dopiero to swoją drogą , bo ludzie zaczęli realizować przelewy i wysyłać masowo do nich e-maile dlaczego kasa nie dochodzi na konta a tu lipa , blokada stąd ten komunikat . Miesiąc to już minął za chwilę będzie 1.5 miesiąca także spoko 😁 kasę wypłaca nie ma co się obawiać, mijemy nadzieję zeby w końcu działal ten portal jak trzeba!!
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
Intelektem, osobowością, urokiem osobistym, tytułem arcymistrza szachowego i umiejętnością ułożenia kostki Rubika poniżej 10 sekund... a wymieniłem tylko te najważniejsze zalety użytkowniczki TopkaZSu.
Poza tym warto zauważyć ze choc wydaje się to proste, to majtki trzeba umieć ściągać.
Poza tym warto zauważyć ze choc wydaje się to proste, to majtki trzeba umieć ściągać.
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
Emanuje wyjątkowo dyskretnie, bo nigdy tu takich cudów nie widziałam.
Poza tym musiałaby tę kostkę wargami sromowymi układać, żeby tu kogokolwiek to zainteresowało.
Jeśli chodzi o majtki, to też przeszacowałeś - w stringach i bez ściągania wszystko jest na wierzchu.
Poza tym musiałaby tę kostkę wargami sromowymi układać, żeby tu kogokolwiek to zainteresowało.
Jeśli chodzi o majtki, to też przeszacowałeś - w stringach i bez ściągania wszystko jest na wierzchu.