Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Laura2600

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: Laura2600 » wt gru 01, 2020 4:46 pm

Chcą stopniowo zacząć ruszać z wypłatą! Szkoda kurwa ,że kupić żetony można! Mają nas w dupie...aby ich interes się kręcił, żetony i tak idą...😡 stopniowo? Czyli loteria, kto pierwszy dostanie? Tak jak ostatnim razem? Stopniowo trwało miesiąc...

LittleStar342

Post autor: LittleStar342 » wt gru 01, 2020 5:31 pm

Laura2600 pisze:
wt gru 01, 2020 4:46 pm
Chcą stopniowo zacząć ruszać z wypłatą! Szkoda kurwa ,że kupić żetony można! Mają nas w dupie...aby ich interes się kręcił, żetony i tak idą...😡 stopniowo? Czyli loteria, kto pierwszy dostanie? Tak jak ostatnim razem? Stopniowo trwało miesiąc...
Można kupować i to przez nowego operatora Cashbill. Także śmieją się nam w twarz przedłużając teraz ;)

Laura2600

Post autor: Laura2600 » wt gru 01, 2020 5:38 pm

LittleStar342 pisze:
wt gru 01, 2020 5:31 pm
Laura2600 pisze:
wt gru 01, 2020 4:46 pm
Można kupować i to przez nowego operatora Cashbill. Także śmieją się nam w twarz przedłużając teraz ;)
Dokładnie...aż się teraz siedzieć nie chce.

Ssslodka89

Post autor: Ssslodka89 » śr gru 02, 2020 4:50 am

Boże co jest grane ja już spać nie mogę przez to... przypominam, ze niektóre osoby czekają już równy miesiąc :(

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » śr gru 02, 2020 6:31 pm

A ja Wam mówię że wypłaty będą po świętach. Nie liczylabym że do świąt je zrobią. Regulamin zmienił się dwa dni temu(zarejestrowanie na nowe dane Showup'a) czyli liczcie 30 dni o poniedziałku że rusza wypłaty.

anna040

Post autor: anna040 » śr gru 02, 2020 6:44 pm

MOKRA_MISIA22 pisze:
śr gru 02, 2020 6:31 pm
A ja Wam mówię że wypłaty będą po świętach. Nie liczylabym że do świąt je zrobią. Regulamin zmienił się dwa dni temu(zarejestrowanie na nowe dane Showup'a) czyli liczcie 30 dni o poniedziałku że rusza wypłaty.
A ja myślę, że nie zostawią na święta ludzi bez pieniędzy. Napisali że ruszają z wypłatami od przyszłego tygodnia więc do świąt na pewno zdarzą wyplacić kasę. Nie wróż lepiej z tych fusów już XD i NIE STRASZ LASEK PRZECIEŻ NIEKTÓRYCH JEST TO JEDYNE ŹRÓDŁO DOCHODU.

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » śr gru 02, 2020 6:54 pm

anna040 pisze:
śr gru 02, 2020 6:44 pm
MOKRA_MISIA22 pisze:
A ja myślę, że nie zostawią na święta ludzi bez pieniędzy. Napisali że ruszają z wypłatami od przyszłego tygodnia więc do świąt na pewno zdarzą wyplacić kasę. Nie wróż lepiej z tych fusów już XD i NIE STRASZ LASEK PRZECIEŻ NIEKTÓRYCH JEST TO JEDYNE ŹRÓDŁO DOCHODU.
Nie straszę, tylko w 2019 roku trwało to 1,5 miesiąca i nie wiem czy pamiętasz wtedy na święta wielkanocne zostawili dziewczyny bez kasy. A teraz trwa to dopiero 2 tygodnie od kad pojawił się komunikat. Więc od tego momentu trzeba liczyć, a nie od momentu że któraś dziewczyna już 8.11 nie otrzymała przelewu. Już Ci mówiłam że pije kawę rozpuszczalna wiec nie mam jak wróżyć z fusów 😘

anna040

Post autor: anna040 » śr gru 02, 2020 6:56 pm

MOKRA_MISIA22 pisze:
śr gru 02, 2020 6:54 pm
anna040 pisze:
śr gru 02, 2020 6:44 pm
MOKRA_MISIA22 pisze:
Nie straszę, tylko w 2019 roku trwało to 1,5 miesiąca i nie wiem czy pamiętasz wtedy na święta wielkanocne zostawili dziewczyny bez kasy. A teraz trwa to dopiero 2 tygodnie od kad pojawił się komunikat. Więc od tego momentu trzeba liczyć, a nie od momentu że któraś dziewczyna już 8.11 nie otrzymała przelewu. Już Ci mówiłam że pije kawę rozpuszczalna wiec nie mam jak wróżyć z fusów 😘
to jakoś dziwnie liczysz bo ja mam komunikat od 3 listopada a nie od 8.11 , 3 .11 to jezcze przeszedl przelew dopiero nastepnęgo już nie mogłam zlecić do teraz, więc myśle ze jak pisali to 10 ruszą z przelewami

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » śr gru 02, 2020 7:00 pm

Nikt nie napisał że to będzie 10tego. Napisali że będą się starać. Jeszcze raz przypominam ze w 2019 przez 1,5 miesiąca się starali. I trzy razy przesuwali jeszcze o tydzień i przepraszali. Trzeba być realistka.

Ssslodka89

Post autor: Ssslodka89 » czw gru 03, 2020 12:08 am

No to ja powiem tak: z jednej strony zgadzam się z Anna co do tego, ze jakoś wydaje mi się aby już wyrobili sie chociaż przed świetami a nawet pod koniec przyszłego tyg - chyba sama siebie chcę karmić nadzieją 😂
A z drugiej strony zgadzam się tez z Misią co do faktu, ze w tamtym roku tez było przedłużane. Tylko chyba tylko krócej bo jak zaczęli odpisywać ludziom, ze zostali ostatecznie poproszeni bank o weryfikację środków a było to 17.04.2019, to pamietam, ze już kilka dni po bo dokładnie 24 kwietnia ruszyli z wypłatami. Ja wtedy dostałam dopiero 2 maja sle w każdym razie nie trwało to miesiąc od 17 czuli wtedy kiedy dostałam odpowiedz od nich. Wiec teraz liczmy tez około 2 tyg. I nie dajmy się wyprowadzać z równowagi haha bo ja to wczoraj już normalnie włosy z głowy zaczęłam rwać przez to wszystko 🤦🏼‍♀️

ODPOWIEDZ